השיא הכי טוב:

The Sandman

New member
בלעעע ההודעות האלה מרגיזות

יותר נורמלי אם היית באה ועושה איזה הודעת היכרות שהצטרפת וזה במקום סתם לבוא ולהגיד מה השיר הכי טוב... בטח יכלת לתקוע את זה שם.. חוץ מזה את צודקצ
אחד השירים היפים שלהם...

ALMIGHTY

New member
סליחה אם אני ממציק

בכל מקרה, כמה מכם שמעו בזמנו, שקורט קוביין מת ואשכרה ידעו מה קרה, מי זה, על מה זה השפיע ומה עושים?

באמת שיר יפה , אבל למה סתם לפתוח

הודעה
אבל אם כבר העלית את הנושא אז למיטב ידעתי ( הלא ממש רבה) השיר כפשוטו נכתב על בחור שאונס בחורה , הולך לכלא ונאנס בעצמו , ומבין את חומרת מעשו . קורט גדל בחברה השמרנית , בה הגבר היה מעיין "שליט" והאישה כנועה , קורט התנגד לחברה כזו , הוא עודד שיויון זכויות בין המינים ותמך בו . אך כמו כן , השיר נכתב בזמן שהיו שמועות רבות שפרננס נולדה מסוממת , מצב זה העציב מאוד את קורט , ויש הטוענים כי חלק ממשמעויות השיר שייכות למצב זה .

אילתושי

New member
אולי אתה צודק ואולי... יש לי הצעה

בשיר יש שורה "my favorite inside source", נכון? זה ציטוט מכתבה שכתבו על קורט וקורטני, כתבו עליהם שם מלא דברים מלוכלכים, כתבו על ההתמכרות שלהם להירואין, ואחרי הכתבה רצו לקחת מהם את הבת שלהם (אבל לא הצליחו). בקיצור, קורט הרגיש שכל העיתונות והתקשורת רודפת אותו, אז הוא כתב להם "rape me, hate me, waste me". אגב, באתי לפורום כי דבר אחד מאד תמוה לי: קורטני במקרה יש לה את השם הזה? כי קורט=קורטני זה מאד דומה. קראו לה ככה גם לפני? אה, וגם השם משפחה שלה - לאב - היה ככה מהתחלה?

FrancesFarmer

New member
השיר באמת נכתב כי קורט הרגיש

שהתקשורת "אונסת" אותו. לגבי השם האמיתי של קורטני אין לי מושג, אבל נראה לי שזה השם האמיתי שלה או שהיא שינתה רק את שם המשפחה שלה.

למעלה