מי שלא רוצה שלא יאכל אבל לא לרכל סתם !
ק קרחציק New member 20/2/07 #26 צודק ! אשרך. נראה לי שצריכים לבקש ממנו מחילה. משהוא יודע מי הבעלים או טלפון או כתובת ? ? ? אשריכם ישראל ! .
צודק ! אשרך. נראה לי שצריכים לבקש ממנו מחילה. משהוא יודע מי הבעלים או טלפון או כתובת ? ? ? אשריכם ישראל ! .
ק קרחציק New member 20/2/07 #14 מה זה כך הוא מפרסם ? תכלס מה הוא מציג ? או מה תלוי אצלו ? איזה תעודה ? תודה .
ק קומנדו ברסלב New member 20/2/07 #15 אני עובד שם, קחו פרטים! רחוב יהודה המכבי במקור ברוך. אוכל משו משו כל השבוע, תלקקו תאצבעות. ההכשר של הרב רובין.
אני עובד שם, קחו פרטים! רחוב יהודה המכבי במקור ברוך. אוכל משו משו כל השבוע, תלקקו תאצבעות. ההכשר של הרב רובין.
ק קרחציק New member 20/2/07 #17 סבבא ותודה . ניפגש בעז"ה . מאשניק נראה לי שיצאת בקמפיין נגדו ? ? ? או שלא הבנתי נכון? ? ? . מי הבעלים של המסעדה ? מה הכתובת והטלפון ? ונבאר הכל על השולחן .מההכשר עד הדברים הקטנים. תודה.
סבבא ותודה . ניפגש בעז"ה . מאשניק נראה לי שיצאת בקמפיין נגדו ? ? ? או שלא הבנתי נכון? ? ? . מי הבעלים של המסעדה ? מה הכתובת והטלפון ? ונבאר הכל על השולחן .מההכשר עד הדברים הקטנים. תודה.
ק קרחציק New member 20/2/07 #20 איך האוכל ? דחוף ? אני רוצה להביא לשם כמה אני בעלי ערך רב , ואני לא רוצה לפדח , איך המקום , דחוס או ברוח ? יפה ? השירות? מנה עסקית בסביבות ?תודה.
איך האוכל ? דחוף ? אני רוצה להביא לשם כמה אני בעלי ערך רב , ואני לא רוצה לפדח , איך המקום , דחוס או ברוח ? יפה ? השירות? מנה עסקית בסביבות ?תודה.