שמרית לא זונה! אוהב בך
D DeadWolf New member 18/5/06 #32 בשבילך אני יהפוך את כל העולם לזוהר דסי אם תוכל לאכול את החומר של הסטיקלייט זה יהיה הצעד הראשון בזה.. תודה!
בשבילך אני יהפוך את כל העולם לזוהר דסי אם תוכל לאכול את החומר של הסטיקלייט זה יהיה הצעד הראשון בזה.. תודה!
D DeadWolf New member 19/5/06 #38 זה לא ממש יעזור.. היא דיי קטנה אבל שמעתי על אמא שלך כל מיני סיפורים.. אם תוכל לגייס אותה למאמץ זה היה סוכר..
זה לא ממש יעזור.. היא דיי קטנה אבל שמעתי על אמא שלך כל מיני סיפורים.. אם תוכל לגייס אותה למאמץ זה היה סוכר..
ק קולה מהאף New member 19/5/06 #39 אמא שלי עסוקה בלהציל את העולם אני בטוח שהאבא מרחיב הפות שלך יסכים לשתף בניסוי את אמא שלך ולתת לה למצוץ איזה סטיק לייט
אמא שלי עסוקה בלהציל את העולם אני בטוח שהאבא מרחיב הפות שלך יסכים לשתף בניסוי את אמא שלך ולתת לה למצוץ איזה סטיק לייט
N NiKi†a New member 19/5/06 #40 חח זה נשמע כאילו ניסית לדחוף מלא מלא רעיונות ודברים בתוך משפט אחד כדי שיצא משהו טוב P: חפי פעם התרשמתי יותר..
חח זה נשמע כאילו ניסית לדחוף מלא מלא רעיונות ודברים בתוך משפט אחד כדי שיצא משהו טוב P: חפי פעם התרשמתי יותר..
ק קולה מהאף New member 19/5/06 #41 פחחחח סתמי ת'תחת מתי החלפתי איתך מילה בשלוש השנים האחרונות...אפילו לא בפורום לכי תישאי את המוטציה של וולפי
פחחחח סתמי ת'תחת מתי החלפתי איתך מילה בשלוש השנים האחרונות...אפילו לא בפורום לכי תישאי את המוטציה של וולפי
ק קולה מהאף New member 19/5/06 #44 אבל זה ממש לא בהתנשאות זאת האמת היא אמרה שפעם היא התרשמה ממני יותר,אני אומר ששלוש שנים לא דיברנו לא בקטע של התנשאות,אני לא ממש מכיר אותה... אנחנו פשוט במעגלי חברים שונים ולא דיברתי איתה שלוש שנים לא התנשאות,אמת
אבל זה ממש לא בהתנשאות זאת האמת היא אמרה שפעם היא התרשמה ממני יותר,אני אומר ששלוש שנים לא דיברנו לא בקטע של התנשאות,אני לא ממש מכיר אותה... אנחנו פשוט במעגלי חברים שונים ולא דיברתי איתה שלוש שנים לא התנשאות,אמת
M Ms UnderstOod New member 19/5/06 #45 מן הסתם היא התכוונה להודעות שלך בפורום.. אתה חייב להיכנס לקורס הבנת הנקרא, כבר דיברנו על זה לא?
ק קולה מהאף New member 19/5/06 #47 מה זה הבנת הנקרא? הבנתי שהיא התכוונה להודעות בפורום סתם רציתי ללבות את הסכסוך כיף יותר ככה,לא?