השחר הפציע

דוד טל

New member
השחר הפציע

חג שמח לך ממני אהבה ריפוי והדרכה, לך שולח. נצא לחופשי מעבדות הפחד והחשש. לחירות היצירה והמחשבה נצאה. כי הפציע השחר, וכבר נמוגו צללי לילה אפל. זו שעה בה, נחש הנח על שביל, מתברר כפיסת חבל. כמעט הרגנו עצמנו מפחד מראהו, והנה אין הוא מה, שנראה לנו שהיה. לכן נאזור כוחנו ונשנס מותננו, לדרך קדימה. צעד מהסס אחד, ואחריו עוד אחד. אלפי מילין של מסע, יש בזו ההתחלה. בברכת הצועדים. אני הצועד, כבר מרחיב צעדי, כזה התינוק בן שנה, עוזב משענתי שהייתה, סומך על רגליי. לאן דרכי לא אדע, אך יפה היא הדרך.

השמש זורחת :cool:

דוד טל היקר!!! תודה לך על פתיחות לבך. אני מרגישה שיש לך מסר מסוים עבורי. באופן אישי בלבד קלטתי. שוב תודה. רק רציתי לציין שלפחד אין מקום בנפשי ובגופי. את הפחד תמיד אשתדל להכניס לבועה ולהשליך אותו למצולות הים. אני מציעה לך לעשות זאת גם כן. ולצרף לשם גם את החרדה ואת הלחץ ואת החשש. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

דוד טל

New member
הפחד הוא מדריך

תודה מיכל אכן כן כפי שאמרת. השמש זורחת לתפארה, נמצאת היא במרכז הרקיע. ותמיד הייתה שם. צמצום המבט, הוא שקובע את מקומה עבורנו. את פחדי איני משליך, גם לא דוחה. חלק ממני, הוא הפחד. כשאני פוקח את עיני שעצמתי, הרי חבל הוא, ולא נחש. הפחד הוא מדריך. שולח הרבה אור ואהבה כפי יכולתי

יופיאל

New member
הפחד

הפחד הוא ההפך מהאהבה , הפחד משתק , האהבה משחררת. זה לא אומר שצריך לחיות כמו טיפש ולא לפחוד משום דבר , המודעות הופכת את הפחד למשהו יעיל , כדי להגן עלי , אבל אז אני כבר לא פוחד , אני פשוט מודע לסכנות. הפחד עוצר אותנו , לא נותן לנו לעשות מה שאנחנו באמת רוצים. בגלל זה צריך להתנער מהפחד , ולזרוק אותו מעלינו , אבל לחיות במודעות ולהתעמת עם הפחדים שלנו , עד שנצליח לשחרר אותם. ביום שנצליח לחיות בלי פחד , אבל עם מודעות כלומר נשחרר את כל הפחדים שלנו , כבר נשלים את התיקון שלנו , אז עוזרים קצת לשאר וממשיכים לעולמות עליונים... באור ואהבה , יופיאל המלאך

דוד טל

New member
נכון אמרת המלאך.

הפחד הוא המדריך אותי, את מה יש לי לתקן. אם אשליך אותו, את הפחד. מה אתקן? ראוי ורצוי לי לדבר איתו, לאהוב אותו ולנחם אותו. להתאזן איתו, להכיל אותו. חלק ממני הוא, כל זמן חיי, על פני פלנטה נהדרת זו. אכן התודה לך. אוהב לשמוע אותך.

לי אין עניין בפחד!

דוד שלום לך! אני מיצגת כאן את דעתי האישית בלבד. זכותך לראות בפחד את המדריך שלך. אני לא מוכנה להכיר בפחד ובטח לא להפוך אותו למדריך שלי. זכותי לבחור באלמנטים אחרים שידריכו אותי כמו שלווה שקט שלום אהבה הרפייה. כל אותם אלמנטים ההפוכים לפחד מתח חרדה לחץ וחשש. אני בוחרת בחשיבה החיובית ומאמינה שהמחשבה יוצרת את המציאות שלי. לכן לפחד אין מקום בעולמי. אני מאמינה שיש לי הרבה מאד דברים שעלי לתקן בעולם אותו בחרתי לחיות. אם יתחברו דרכנו אי פעם, אוכל לפרט לך מהו התיקון הקבוצתי שאני חושבת שעלינו לעשות. שיהיה לנו כל הטוב שבעולם. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

chirab

New member
דוד טל

אני שונאת את הפחד, אני שמה אותו במקום מאד קטן, כי הוא לא מוכן להיעלם לחלוטין, הוא הפך לשני עיגולים ירוקים, קטנים שאני דשה בעקבי, ורק אם באמת אזדקק לו, כדי להציל את חיי הוא יצא משם, עד אז אני מחפשת לי מדריכים אחרים, בריח של פרחים ובצבע של זוך. אני מתוודה כאן באזניך ובאזני כולם כי אני חושבת שיש אלטרנטיבה לפחד ושכדאי לרוב להשתמש בה, כי עד לא מזמן הייתי שבויה שלו, והיום כשאני לא, אני חושבת כמו המיסיונרים, ``איך להראות לכולם את האור`` תודה על ההקשבה שירה, שכשתאהב באמת ללא תנאי- תודיע B-)

מתוקה אני אתך!

שירה ידידתי! תודה עבור החיזוק. אני שמחה שגם את חושבת כמוני. אנחנו צריכות למצוא עוד ועוד אנשים שיחשבו בצורה חיובית. רק אז נוכל להתקדם. הרבה אור ואהבה אמיתית ללא גבול וללא תנאי. מיכל

chirab

New member
הי מיכל, יופי שגם את ערה

ושוב אנו בפינת השאלות של שירה: מה זה תיקון קבוצתי? האם את חשה אחריות למה שזולתך מרגיש\ה? שיהיה לך לילה מצוין שירה

chirab

New member
אגב, מיכל,

הרבה אנשים סביבי מתכווננים לסוגים שונים של מבט חיובי אל העולם, נדמה לי שכולנו מרגישים שאין מנוס, זו הדרך הטובה ביותר לחיות את העולם הזה, אחרת מאד מאד בלתי נסבל שירה

תיקון קבוצתי?

שירה היי!!! אז מה נבלה את הלילה בשיחות? אני קצת מתעיפת אז על רגל אחת: כל נשמה באה לעולם מתוך בחירה לעשות ראשית את התיקון האישי שלה אחר כך את התיקון העצמי ורק אחר כך את התיקון הקבוצתי. כך שאני לא יכולה לפרט לך מהוא תיקון קבוצתי עדיין. מה שכן התיקון האישי שלך רמוז לך בפרשת השבוע בה נולדת. אם ברצונך לצאת אל מסע לנבכי הנפש שלך לא אני הכתובת. צרי איתי קשר לדואר האלקטרוני שלי השאירי לי פרטים מזהים ואני מבטיחה בלי נדר לחזור אלייך ולחבר אותך למומחית שתעזור לך להגיע לשלושת התיקונים שמניתי למעלה. כמובן אם את תחליטי שאת לוקחת עלייך את העול. אני חושבת שאותה תשובה גם תספק אותך בנושא נקודות מבט חיוביות על העולם. לילה טוב מלא חלומות חיוביים. עם הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה