"השחר החדש"

שיר m

Well-known member
"השחר החדש"../images/Emo58.gif

אז ראיתי באתר של זאפ את הפרק הראשון... מה לכל הרוחות?!?! הסיפור עוד לא מובן לגמרי, אבל הילדים שם קטנים ומעצבנים... מדברים בצורה שילדים בגילם לא מדברים בכלל, זה כ"כ לא אמין. והכי נורא: "בריי הגדול, אנא שמור עלינו מפני זוט" (ציטוט לא מדוייק) הא?!?!?!?! מה נסגר?! מה קורה פה?! מה עשו מבריי?! לא אכפת לי שעשו סדרת המשך, לא אכפת לי שישתמשו במי שהם רוצים, (למרות שאי אפשר לעשות המשך לשבט, פשוט כי אי אפשר) אבל למה להרוס את בריי?! אני לא קשורה, אבל הייתי חייבת להוציא את זה. תודה ושלום

תרגעי קצת וכנסי

זאת לא סידרת המשך זו סידרה אחרת לגמרי ובריי וזוט הם כמו אלוהים אבל הבריי שהם מאמינים בו הוא לא בריי שהיה בשבט זה רק שם של אלוהים בסידרה " מחר החדש " וזוט הוא גם אלוהים ואפילו ראינו בסידרה של השבט ... הנבחרים עשו את זוט כאלוהים ואני מקווה שהסידרה תהיה יפה ותרגעי קצת """"" זה רק שם """"

Slow Cheetah

New member
טוב, התחלתי לראות את "השחר החדש".

ראיתי פחות או יותר 2 או 3 דקות מהפרק הראשון, אבל שיהיה. אני חייבת לציין שזה פשוט נראה כמו שיחזור עלוב ומזעזע של השבט. הם עושים את אותה פתיחה פחות או יותר, רק הורידו את הקטעים של הדמויות מ"השבט", שינו ל"The new tommorow" (אל תתפסו אותי על שגיאות כתיב), עם רקע שחור וברקים, כמובן בתור החלפה "מזהירה" ל"The Tribe". הם מראים את הפיצוץ של הוירוס בעונה הקודמת, את הקריין המזהיר מפני הוירוס, וכמובן את הגלובוס ה"מפורסם". בהתחלה מתקרבים לאיי-השבטים, אירוע "מרגש" לכל הדעות. הפלייליסט כולל את כל הסאונדים הטובים והישנים מהשבט, רק הבעיה היחידה שזו סידרת-הבת של השבט, לא השבט. אחר-כך רואים ילדים מדברים, ילדים, כולם שם ילדים בערך בגיל 12. הטקסט ממה שראיתי מפגר וגרוע, וממש לא נראה שיש שם איזשהם שחקנים טובים. לסיכום- הספיקו לי 3 דקות בערך כדיי לראות שההרגשה הרעה שלי לגביי סידרה-בת להשבט מוצדקת. כולם שם ילדים, מה שכמובן מתאים לאחים הקטנים של כולנו, הילדים בסביבות כיתה ב' שלמדו לקרוא, ויהנו, אני לפחות מקווה. הסדרה היא פשוט חיקוי עלוב של השבט, וניסיון עלוב לשחזר הצלחה עם סדרה אחת. אני ממליצה לכם לא לשבת ולא לראות את זה, למרות שאני מניחה שלפחות את הפרק הראשון כל מי שיוכל לראות פה, יראה.

אתה טועה ובגדול ...

זו סידרה בת אתה צודק אבל כשאתה צופה בפרק אתה מרגיש שאתה צופה בשבט ומה פתאום שהם ילדים .... זו סידרה דומה לשבט אוקיי אני מצפה לכם לצפות בסידרה ... זו סידרה בת של " השבט " אל תפספסו אותה וזה רק כדי לזכור את השבט אז למה שלא תצפו בסידרה של אימא (השבט) אתם אהבתם את אימא של הסידרה (השחר החדש) אז אתם חייבים לאהוב את הבת

Slow Cheetah

New member
דבר ראשון, הסידרה הבת היא המחר החדש../images/Emo3.gif

ולא השבט. אני בת, ואני דני, אם אתה לא זוכר. ואת האמת, זו דיי דעתי האישית

amichair

New member
כל מילה בסלע

ראיתי שמה את כל הפרק וזה פשוט מאוד עלוב

סקאיי ממש לוק סקייווקר ממלחמת הכוכבים חח

בתלבושת וגם השם שלו- סקיי (סקייווקר) חח. טוב האמתי סתם רציתי לציין את זה ועכשיו לדעתי על הסדרה: נכון אלה ילדים קטנים וגם אני חושבת שלא צריך לתת לילדים כאלה קטנים סדרה משלהם כי בתכלס' הם עוד לא מבינים כלום מהחיים שלהם וכבר יש כאלה שהם רודנים מרושעים והם "ממש" יודעים להילחם חח אין להם כוח להרים סלע בגיל הזה והם כבר הולכים מכות מקצועי? לא נראה הגיוני, מי לעזאזל לימד אותם? הסדרה נראת די חמודה, אבל חיקויי עלוב מאוד של השבט במוזיקה והשאר כמו שאמרת דני. ממש גרם לי להתגעגע אפילו יותר לשבט ולהבין אפילו יותר (אם זה בכלל אפשרי) כמה השבט גאונית ואפילו סדרת בת לא תגיעה לקרסוליים שלה. ואני שואלת: למה לעזאזל, קיבינימט (ואני מאוד מאוד מאוד....כועסת אהההה) העדיפו לעשות סדרת בת ולא עונה שישית? אני יודעת שאני הולכת לראות את הסדרה למרות שאני חושבת שהיא לא ממש טובה רק כי היא סדרת הבת של השבט וכי יש בה דברים שמזכירים את השבט ואני לא מסוגלת לחיות בלי הסדרה הזאת, אז נכון ה"מחר החדש" לא ה"שבט" אבל היא לפחות תמלא לי חלק פיצפון בלב היכן שהשבט פרעה בו חוק ענק ששום סדרה לא משנה כמה היא טובה לא תצליח למלא. יאללה כבר התחלתי לראות שוב מההתחלה בVEOH. אני פשוט לא מסוגלת בלי: אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"השחר החדש"----"The New Tomorrow" ----->

המחר החדש זו סידרה מדהימה ... תאמינו לי כשתצפו בפרקים של הסידרה אתם תרגישו שאתם צופים בסידרה של השבט אני צפיתי בפרק הראשון והיה מדהים ... תקציר על הסידרה :: The New Tomorrow --- The Tribe גיל השחקנים בין 6-13 והסיפור הוא : שבא וירוס קטלני והורג את כל המבוגרים ונשארים רק ילדים ונוער והם רוצים לחיות .... ויש גם מכונות שהן זזות ומסוכנות ויש גם שבטים שמאמינים באלוהים " בריי " וגם יש שבטים שמטמינים באלוהים "זוט " אבל את תחשבו שאלו בריי וזוט השחקנים שהיו בשבט אלו רק שמות של אלוהים ומקווה שבקרוב תהנו מהסידרה .... אבל אין כמו השבט ....

amichair

New member
נצל"ש

גם אני לא הבנתי מה הקטע עם זוט ובריי,והכוונה היא לאלה מהשבט, כן? ויש שמה לקרציות האלה בעיה עם השיניים שהם אומרים ס' במקום ש' ולא הבנתי איך ילד קטן ומטומטם מצליח לשלוט על כולם בלי להיתאמץ.

Tinkerblack

New member
שם הסדרה הוא המחר החדש

כנראה הייתה טעות לזאפ בשם הסדרה הם כרגע מבררים את זה

קרניjack

New member
לא נראה לי שאני ארצה לראות

לא רק בגלל הביקורת הגרועה שהעלו פה...כל זה פשוט נראה לי יגרום לשבט להיראות מגוחך ביותר.

אפילו לא נראה שהמבוגרים מתו...

מי שזוכר, בפרק הראשון של השבט טרודי חלמה על הוריה והזכירו הרבה על הוירוס ושהמבוגרים מתו...כאן זה נראה ילדים בפורים בתוך יער או אוהלים שמשחקים לי חמש אבנים... וגם תמיד אומרים "בהתחלה הסדרה לא כל כך פה אבל באמצע היא תמיד הרבה יותר יפה" לגבי השבט זה לא נכון..מההתחלה זה היה יפה....על הסצינה הראשונה של אבוני וזוט על האוטו משטרה ו "פאוור אנד כאוס" ו "קראבנגה"!!!!!!! אבל לגבי זה ההתחלה ממש לא יפה... זה אפילו לא נראה כמו התחלה של חיים ללא מבוגרים! אבל נראה מה יהיה באמצע.... אלק האל בריי והאל זוט!!!!!
מעניין אם הם יודעים שהם אחים..(ז"ל
)

Tinkerblack

New member
תשובה

בטח שאין את כל הקטע של ההורים הם הסתמכו שכל מי שראה השבט כעת רואה את זה זה סדרת המשך. כלומר, עבר הרבה זמן מאז אבוני אמבר זוט בריי וכל אלו וכעת ככה נראים חייהם של הילדים הקטנים אשר נמצאים במחר החדש. יש שם קטע שם מהללים את אלוהיהם בריי לדעתי זה אותו בריי שאנחנו מכירים לאחר שעבר זמן יכול להיות שרצו עליו שמועות והוא הפך למן אדם שמעריצים אותו. כנל לגבי זוט אבל לגביו כבר ידענו. זה המשך ממה שהיה כבר עובדה שיש שם כבר מכונות. רק שההמשך אינו מתמקד באנשים הספציפיים שהיו בשבט אלא באנשים אחרים יותר קטנים

dans girl

New member
../images/Emo185.gifעדיין לא ראיתי... אני מקווה לראות בסופ"ש, כשיהיה לי זמן... בינתיים נראה לי שלכולם היו פה ציפיות שזה יחדש משהו, אני לא מצפה לזה, זו סדרת בת, היא אמורה להתבסס על אותו עקרון, ולא יפתיע אותי אם היא תחזור על השבט רק לגילאים יותר קטנים.... אבל אני אצפה בכל מקרה, for old times sake [כי בדברים כאלה אני הכי טובה...]

amichair

New member
המחר החדש

לא היה לי זמן לכתוב הרבה מקודם אז עכשיו: המחר החדש פשוט סדרה גרועה,הילדים הקטנים דורשים מכות ובמיוחד ה"מיוחסים" שחשים אלוהים כשהם בני שנה. ולא הבנתי ת'קטע של המכונות. והילדה הקטנה ההיא עם הלפת פשוט קרציה,וגם לא מסבירים מי זה מי. דרך אגב,היה כתוב בויקיפדיה אנגלית שריימונד תומפסון אמר שיכול להיות שיהיה עונה שישית בקיץ 2008 אבל רוב הקאסט כבר עבר לדרכו והמחר החדש לא תחזור שוב(למזלנו)

קרניjack

New member
כל המ שאומרים שהשבט יחזור

הוא סתם חירטוט. כאילו כמה אפשר לאמר זאת? חכו עד גיל 40 ותיווכחו.

Slow Cheetah

New member
בקיצור,

הפכו את זוט ובריי לאלוהים, זה נעשה מרגע לרגע יותר מפגר, אפילו יש שם מלך ומלכה

למעלה