קאלי ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif
אחת הדמויות המועדפות עלי בסדרה. היא מוזרה וגמלונית, ודברים לא באים לה בקלות, אבל היא בן אדם טוב וזה למה אוהבים אותה. אני אוהבת את הטיפוס... אני אוהבת את זה שהיא מבחוץ הכי קשוחה בעולם, היא פאקינג שוברת עצמות של אנשים למחייתה (כמה מגניב!!), אבל מבפנים היא הכי מרשמלו בעולם.. היא פגיעה ורגישה.. והיא עברה הרבה חרא- עם ג'ורג', והיחס של הבנות אליה, ואיזי והבגידה, ואז האן עזבה אותה.. ומה שאני הכי אוהבת זה שבעונה השישית פתאום כולם התחילו לבוא אליה בשביל עצות, והיא אפילו אמרה לאריזונה- אנחנו הזוג היציב והמאושר.. אני אוהבת שנתנו לה נחת קצת. ונראה לי שגם בעונה הקרובה יהיה לה נחת. מגיע לה. אני כל כך כל כך אוהבת את הקשר שלה עם סלואן, וחבל לי שבעונות האחרונות זה קצת התפספס.. הם כל כך אוהבים אחד את השני!!! אפילו בעונה השישית עם סלואן סלואן והתינוק.. היא כל כך תמכה בו, והייתה שם בשבילו. הלוואי ונראה עוד מזה כי הם מדהימים. שונדה יודעת לכתוב קשרים לא רומנטיים בצורה גאונית. קיצר, אין מה לדבר- קאלי מדהימה!!! תמיד אהבתי את האנדרדוג
(חוץ מזה שהיא כל כך יפה ומוכשרת וזה כיף לראות מישהי כזאת שהיא לא במידה 0, אבל כבר חרשנו את הדיון הזה 100 פעם)