השחקנית השבועית - שרה רמירז

Maldini Girl

New member
../images/Emo99.gifקאלי

קודם כל, מה שאני מאד אוהבת בשחקנית עצמה, זה שלקחו שחקנית שסופסוף- לא נראית כמו שלד (ויסלחו לי כולם, גם מר' וגם כריסטינה נראות כמו שלדים מהלכים.) אלא שחקנית שהיא אישה, שיש לי ציצים, ותחת, ואפילו קצת בטן. ואתם יודעים מה? היא מהממת ברמות .היא יפהפיה בעיני, היא נהדרת, היא מדהימה. ואין לי עוד שמות תואר שלא ימצו את עצמם אחרי שלושת אלו. על קאלי, היא אחת הדמויות האהובות עליי. אמנם בתחילת דרכה פחות חיבבתי אותה, אבל איך שעולים בעונות היא הופכת להיות דמות יותר ויותר ויותר מושלמת. והיא מצחיקה, היא מתוקה, היא מוסיפה לעלילה. אני מאד אוהבת את השילוב שלה ושל אריזונה

Alm0st Happy

New member
קאלי ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אחת הדמויות המועדפות עלי בסדרה. היא מוזרה וגמלונית, ודברים לא באים לה בקלות, אבל היא בן אדם טוב וזה למה אוהבים אותה. אני אוהבת את הטיפוס... אני אוהבת את זה שהיא מבחוץ הכי קשוחה בעולם, היא פאקינג שוברת עצמות של אנשים למחייתה (כמה מגניב!!), אבל מבפנים היא הכי מרשמלו בעולם.. היא פגיעה ורגישה.. והיא עברה הרבה חרא- עם ג'ורג', והיחס של הבנות אליה, ואיזי והבגידה, ואז האן עזבה אותה.. ומה שאני הכי אוהבת זה שבעונה השישית פתאום כולם התחילו לבוא אליה בשביל עצות, והיא אפילו אמרה לאריזונה- אנחנו הזוג היציב והמאושר.. אני אוהבת שנתנו לה נחת קצת. ונראה לי שגם בעונה הקרובה יהיה לה נחת. מגיע לה. אני כל כך כל כך אוהבת את הקשר שלה עם סלואן, וחבל לי שבעונות האחרונות זה קצת התפספס.. הם כל כך אוהבים אחד את השני!!! אפילו בעונה השישית עם סלואן סלואן והתינוק.. היא כל כך תמכה בו, והייתה שם בשבילו. הלוואי ונראה עוד מזה כי הם מדהימים. שונדה יודעת לכתוב קשרים לא רומנטיים בצורה גאונית. קיצר, אין מה לדבר- קאלי מדהימה!!! תמיד אהבתי את האנדרדוג
(חוץ מזה שהיא כל כך יפה ומוכשרת וזה כיף לראות מישהי כזאת שהיא לא במידה 0, אבל כבר חרשנו את הדיון הזה 100 פעם)

pennylane11

New member
קאליופה ../images/Emo99.gif

זה בערך השם הכי יפה שאני מכירה
ובכללי, דמות מדהימה ושחקנית מדהימה.

קאלי ../images/Emo99.gif

היא מהממת והיא מצחיקה והיא עומדת על שלה. ויש לה את הקשר הרומנטי הכי מקסים בעולם. ואת החבר הכי טוב הכי מקסים היא ומארק מושלמים אחד לשניה, אני מתה על הקטעים שלהם.

little one

New member
קאלי

אני חייבת להודות שהיא אחת השחקניות והדמיות האהובות עלי בסדרה. לא אחזור פה על מה שאמרו על זה שסופסוף לקחו שחקנית שלא נראת כמו דוגמנית אנורקסית וכו.... אישית אני חושבת שהיא סקסית בטרוף ושחקנית מדהימה, שלא נדבר על זמרת עם איכויות ווקליות נהדרות. הקשר שלה למארק, לג'ורג' (שדי התעלל בה וזה לא מצא חן בעיניי יותר מדי), לביילי ובמיוחד לאריזונה פשוט מקסים. היא מזכירה לי את עצמי בגמלוניות ובאמירת האמת בפנים ללא טיוח. אני חושבת שמגיע לה קצת נחת ואני מקווה שלא מצפים לנו יותר מדי טוויסטים בעונה הקרובה. לגבי היחסים שלה עם אריזונה ועם עניין התינוק....פתאום כשראיתי את הסצנה של אבעבועות הרוח וכל העניין מסביב הבנתי שכבר אז היו רמזים לעניין האיכסה של אריזונה מכל מה שהוא לא סקסי. בזה שהיא אומרת שהיא לא רצתה להגעל ואיכסה וכל מני ולהשאר בתחום ה"סקסי". זה גם משהו שהיא דיברה עליו אח"כ עם קאלי על התינוקות. בתור אמא, אני מבינה אותה לגמרי אבל כשזה מגיע לתינוק שלך זה פשוט לא מזיז בכלל. וכשקאלי ביקשה ממנה לעצום את העיניים ולדמיין תינוק רך בידיים פשוט הזדהתי עם כל מילה שלה. זהו לבנתיים

Alm0st Happy

New member
../images/Emo45.gif אין כמו מקדרימי בשביל להוציא את הסמויים

חוצמיזה שעורכות התוכן משוגעות עליו- אנחנו נככב בראשי

למעלה