השחקנים

lorien

New member
השחקנים

בסדרה די דומים לדמויות, לא? דווקא מאד! בעיקר רייצ´ל...

Digi Lista

New member
לללללאאאאאאא!!!!!../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

אפילו לא להגיד את זה בצחוק!!!, אני מכבדת את הדיעה שלך ועומדת במקביל להקיא את כול נשמתי ממנה!!! ג´ייק בסדרה לא דומה לג´ייק המתוק מהספרים,פשוט לא! ואקס?דומה לאקס מהספרים?טפו!, אקס מהספרים נראה כאילו חסרה לו רק כיפה ואז הוא ילד דתי יהודי טהור ואקס מהסידרה...אייייככככסססססססס!!! רייצ´ל אולי מזכירה את רייצ´ל מהסדרה אבל גם זה רק בקצת!!! אייייככככסססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב אני מכבדת את דעתך רק שאני לא מקבלת אותה, אני לא מתקיפה אותך או משהו- כול אחד ודעתו! מי שהפסיד את הסדרה(מצטערת, אני לא זוכרת שמות כרגע) לא צריך להתחרט-סדרת הטלוויזיה מעוררת גיחוך ושאלה תמידית :" מי האידיוט שעשה אותה???" ואם דיברנו על הדוגמנים בסדרת הספרים(לא הטלוויזיה!!!) מישהו יודע את השמות שלהם?(בעיקר של "מרקו", "ג´ייק" ו"טוביאס"...השאר קצת פחות מעניינים...)ועוד מידע עליהם?חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי! אני רוצה לדעת בני כמה הם, מה התחביבים שלהם, הקשר שלהם לעולם הבידור...ואגב פעם מיינתי את האנימורפס למזלות וכתבתי את זה כאן...אתם רוצים שאני אכתוב שוב?(לפחות מה שאני זוכרת, זה היה ניתוח מעמיק!)

יאקומו

New member
אני רוצה!

תשימי! למרות שהמגילות שלך... מגלת אסתר זה ספר ילדים לעומתן!

Nagini Potter

New member
אני חייבת להסכים איתך...

קאסי ורייצ´ל עוד היו בסדר.... טוביאס לא היה דומה למה שדימיינתי אותו, אבל הוא היה חמוד אז נוותר לו. ג´ייק, מרקו, אקס, טום, וכל החייזרים - היו גרועים. ג´ייק נראה כל הזמן כאילו הוא עומד לבכות, אקס נראה כל הזמן כאילו הוא עומד להקיא, ומרקו סתם היה מכוער. כידוע, מחברי הסדרה פשוט פספסו את הנקודה. העניין עם המזלות נשמע מעניין, תפרסמי! לי זה לא יקרה Nagini Potter

lorien

New member
כן...טוב

אני יודעת שלא כולם דומים...אבל קאסי ורייצ´ל כן. אבל ההורק באג´ירים פשוט גרועים! הם לא הראו טקסונים, נכון? אף פעם לא ראיתי... וכן, תפרסמי את הדבר עם המזלות!

Digi Lista

New member
קצת באיחור אבל...(זה מאוד ארוך!!!)

אני אנסה לתמצת את כול העניין מכיוון שאני כבר לא זוכרת את כול מה שכתבתי אז... הינה הניתוח שלי לגביי המזלות של האנימורפס... אני אתחיל עם ג´ייק(כי הוא המנהיג...): ג´ייק הוא מנהיג טבעי(אפשר לקבל הוכחות כבר מהספר הראשון, הוא זה שהביא את הקופסא הכחולה, הוא זה שהיה ברור לכולם שהוא המנהיג בלי וויכוחים בכלל)- ג´ייק לא התלהב ואמר דברים בנוסח "אני, אני רוצה להיות המנהיג" (מה שאופייני לרייצ´ל...תיכף נגיע אליה)וגם לא התחמק מהעניין והוא תמיד מנסה לעשות דברים בשיקול דעת ורק כשאין לו יותר מידיי ברירות(שזה בעצם תמיד...אחרת איך יהיה מעניין?...)הוא מחליט ברגע על תוכנית פעולה, הוא לא נדחף לדברים והוא דיי קשוח עם עצמו- לדעתי הכי מתאים לו להיות מזל גדי! ולמה גדי?תראו קטע שכתב האסטרולוג האהוב עליי יאיר טריבלסקי על מזל גדי מזל גדי שייך ליסוד האדמה, ולקבוצת המזלות הקרדינליים. הגדי נשלט על ידי שבתאי, שמכריח אותו לפעול בצורה מאוד ממושמעת. אולי בגלל זה הגדי זקוק מאוד למסגרות מחייבות כדי ליצור לו שדות פעולה. קשה מאוד לגדי לפעול בצורה ספונטנית כמו הקשת או הטלה, והוא נחשב למזל עצור, סגור ומאופק, שמנסה להיות תמיד בשליטה. למרות זאת, עמוק בפנים הגדי מאוד… ביישן, כן, כן. לכן הוא בונה מגיל צעיר חומה קטנה ובלתי נראית שתשמור עליו, ולשם כך הוא משתמש במסגרות. הגדי הוא מזל שמאוד מקשה על עצמו: קשה לו להאמין שבאמת אוהבים אותו, והוא ביקורתי מאוד על פעולותיו. לכן הוא זקוק למסגרות פעולה בהן יוכל לבטא את עצמו, כי הן עוזרות לו לדעת בדיוק איפה הוא עומד. בגלל חוסר האמון הבסיסי שלו בעצמו, הוא זקוק להערכה יותר מאשר לאהבה: אהבה היא מקום מוזר, משתנה ולא יציב שיכול תמיד להיעלם, אבל הערכה נשארת, כי היא מבוססת על לפעולות ועובדות, ולא לקריזות בלתי ברורות. זו הסיבה שהגדי זקוק להצלחה שנראית לעין, חומרית או רגשית. הגדי נוטה להעלות מעלה בסולם בעיקר כשהוא מבוגר יותר מעמיתיו. הביישנות הטבעית שלו גורמת לו לצאת מהקליפה הרגשית בדרך כלל רק באמצע שנות השלושים. עד אז הוא ירגיש מבוגר וקצת שונה מהסביבה. אבל אז הוא נותן גז, מוצא את מקומו, בונה לעצמו מסגרות מחייבות, ומתחיל לפרוח. בגלל שהוא כל כך רציני, עם חוש הומור מיוחד וציני ששומר על פוקר פייס, אפשר לראות גם את חיוכו הקטן המפורסם בזוית הפה, הלא הוא חיוך הגדי.. שימו לב לעניין הבגרות, ציינו כמה פעמים שג´ייק נראה ומתנהג בוגר לגילו...

Digi Lista

New member
נאלצתי לפצל...

זה היה ממש ארוך(מעל 7000 תווים...)ולצערי במקום מגילה ארוכה זה יהיה בשלבים...ומג´ייק נעבור למרקו(אהובי)- מרקו הוא עקרב(ולא בגלל שאני אוהבת אותו וזה המזל שלי, זה לא קשור), מרקו ידוע כחשדן,מופנם(גילינו את זה בבירור בספר חמש בו הוא לא רוצה לגלות לאחרים על אימא שלו- וויסר 1...),ציני מאוד, חמוד לדעת הבנות(זה לפי המידע בספר...ובלי קשר אני מסכימה...)נאמן- הוא לא עזב אותם לעולם למרות כול הקיטורים וגם ברור לו ולג´ייק שהם תמיד אחד בשביל השני, ושימו לב לעוד תכונה מאוד בולטת אצלו- הוא רואה את הנסתר- כלומר דברים שמתחת לפני השטח(עומק...) וגם עובד בתחכום- ושלא נשכח את הפראנואידיות שלו("אני חי בעולם פראנואידי אבל,זה שאתה פרנואידי לא אומר שאין לך אויבים- יש לי אויבים אמיתיים, אויבים שהיו יכולים לגרום לדם שלכם לקפוא!")פראנויה ופחדים אלה דברים שגם מזוהים עם מזל עקרב וכמובן שלעקרבים יש "ילדות קשה"(כתוב את זה במלא מקומות)ועובדה הקטע עם אימא של מרקו "שנעלמה",הינה כמה דברים על עקרב(וזה ממש נכון גם לגביי אגב) המילה עקרב גורמת לאנשים לחוש תחושת צמרמורת, והרי מי לא יברח כל עוד נפשו בו, כאשר יראה עקרב אמיתי? אך למעשה אין הוא מסוכן כל עיקר, אם כי מגונן על עצמו. העקרב ל ע ו ל ם לא יכיש בארסו, אלא אם ירגיש מאוים! אם לא הוות לו איום, הרי שלפניך ידיד נאמן מאין כמוהו על כל פני גלגל המזלות. העקרב הוא בעל אישיות חזקה שאינה יודעת דרך ביניים, ומכירה בשני צבעים בלבד: שחור ולבן (למרות שאינם באמת צבעים). יש לו נוכחות מחשמלת, נסה לעשות תחרות מבטים עם בן מזל עקרב, ומיד תרגיש באיום שבעיניו. אתה גם יכול להיות סמוך ובטוח שהוא ינצח בתחרות זו, כי העקרבים אינם משפילים מבטם! העקרב ינסה לטשטש את זהותו האסטרולוגית, מכיוון שהוא מסתיר את הכל מתחת לפני השטח, גם את רגשותיו (מתנת פלוטו). מדהים הדבר עד כמה כולם מגלים את כ ל סודותיהם לבן המזל, שנותן להם תחושת ביטחון, בעוד שהם עצמם לא יגלו את סודותיהם לעולם (אבל לעולם). נראה שליבם סגור במיליון מנעולים שרק הנשר שבאופיים יכול להשתחרר מהם. יסוד המים נותן להם רצון חזק שיאהבו אותם, אך הם אף פעם לא יודו בכך! נראה כאילו הבעת פניו תמיד אותה הבעה - קפואה . בן המזל ניחן במיניות רבה וסקס אפיל. הוא בעל יצרים חזקים וארוטי. העקרב, המשול למים שקטים, חודר עמוק. יש לו מעין יכולת להבין את נפשו ומחשבותיו של האדם. הוא אף ניחן באינטואיציה רבה.העקרב הוא ישיר ויגיד לך את האמת, עירומה ככל שתהיה, ב י ד י ע ה עד כמה היא כואבת (שאלת, קיבלת). עם זאת, אם נתן לך העקרב מחמאה, תהיה בטוח שאין בה ולו שמץ של התחנפות. העקרב אומר את כל האמת, רק את האמת, ושום דבר מלבד האמת. אם בן מזל עקרב אמר לך את כמה שהחצאית שלך יפה, הרי שהוא באמת אהב אותה (ולא כדי שתפסיקי לנדנד לו). עקרב מתאים למקצועות הדורשים סודיות, כמו בילוש. מתאים לו פסיכולוגיה, משטרה, מיסטיקה ועבודות תת קרקעיות. מזל עקרב שייך לקבוצת המזלות הקבועים, וליסוד המים. בעיקרון מזל עקרב הוא מזל מופנם, סגור וחשדן, ובצדק: בעיניו העולם הוא מקום עוין ויש לנהוג כלפיו בחשדנות ראויה, עד שהוא מוכיח את עצמו - ולא להיפך. העולם חושב אחרת? לעקרב לא אכפת: יש לו מספיק אופי כדי לעמוד בנחישות מול רצונות הכלל כשזה לא מתאים לו. ואכן, העקרב אינו מתמסר בקלות: הוא דורש הוכחות בשטח שהוא באמת יכול לסמוך עליך, ולוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא יפתח את החלון, ויזמין אותך להיכנס. אבל משנכנסת, זכית לחבר אמיתי לכל החיים, ובכל מצב. אז כמו שראינו, העקרב הוא קטן אמונה: מגיל צעיר החיים לימדו אותו שלא משתלם להיות אופטימי, וכל רגע הם ממשיכים להוכיח את זה מחדש. מה עושים העקרבים בנדון? עורכים בדיקות קבלה קפדניות, לא רק לידידים אלא גם לבני זוג פוטנציאליים, ובעצם למי לא? חשוב לזכור שהעקרב מאוד נאמן, ולכן הוא גם דורש את הנאמנות הזו מהזולת, ולא מוכן להתפשר עליה. אולי בגלל זה הוא נראה לאחרים מאוד טוטאלי, הולך עד הסוף, ולא עושה חשבון כשמשהו מדליק אותו - אז הוא עלול להיכנס למקום אובססיבי מאוד ובלתי מתפשר, וגם לא קל לו עצמו. בגלל שעקרב נשלט על ידי כוכב פלוטו, שאחראי על הצורך לחוות כל דבר בצורה טוטאלית, נראה לעיתים קרובות שהעקרב אוהב לעשות לעצמו חיים קשים, לצאת עם טיפוסים לא קלים ולדרוש מעצמו ומהסביבה לא מעט. אבל העקרב גם יצירתי מאוד, ומנסה ללכת עם מה שהוא מרגיש מעל הכל, ולא להתפשר על הרגשות שלו. המחויבות שלו לעצמו ולדברים שלו מאוד עמוקה, ועלולה להפוך אותו לקיצוני ולקנאי נוראי, לרכושן לא קטן, ולמישהו שלא מוכן לוותר על דברים שמעניקים לו משמעות, כוח וכסף. כשהעקרב לא מקבל מה שהוא רוצה הוא לא מוותר - הוא רק לא יראה לך את זה. אבל אל תטעה - עקרב אמיתי לא שוכח ולא סולח, ויום אחד המעגל הקטן שלו עם העולם ייסגר... נראה אתכם מתווכחים על זה...אבל חכו, זה לא הסוף-הינה מערכת היחסים(אומנם מדובר כאן על יחסים רומנטיים יותר מאשר על חבריים אבל זה בכול זאת מתאים)בין גדי לעקרב: מזל מים ומזל אדמה. יש פה קשר בין שני מזלות כמעט מיתולוגיים, הן באורך הנשימה שלהם, והן ביכולת ההשרדות. כמו בצירופי המים והאדמה, גם השילוב הזה יכול להיות מצוין. השניים האלה יודעים היטב מה זה להיות לבד, ובוחרים למרות הכל בפרטנר עליו אפשר לסמוך. הקשר בין השניים האלה באמת יכול להיות לכל החיים. הגדי מאוד זקוק לטוטאליות וחום, והעקרב לנאמנות ולמסגרת אמיתית. שניהם יכולים להיות פרטנרים לטווח ארוך, ולהבין האחד את השני ממש בלי מלים. העומק של העקרב והציר שבונה הגדי, יכולים ליצור מסגרת מושלמת. אולם לעיתים הקשר אינו נוצר בקלות, והשניים עלולים לבחון זה את זה ואת עצמם שוב ושוב, לפני שבאמת יחליטו להתמסר ולפתוח את כל הקלפים, אלמנט לא קל כשלעצמו עבור כל אחד מהם. כי גם העקרב וגם הגדי לא ממש סומכים על אף אחד : החיים כבר לימדו אותם שזה לא ממש משתלם, ושתמיד משהו לא טוב קורה בסוף. אולם כשאתה פוגש פרטנר שהוא לא פחות חשדן ממך, לא קל להשתכנע ולשכנע, ורק מעשים ועובדות גורמים לשניים להתחיל לבנות אמון בסיסי. ואכן, רק מעובדות מעשיות אפשר לבנות קשר כזה ולהמשיך הלאה, בעיקר כשבן הזוג לא מפסיק לבחון אותך. אבל כשעוברים את הסף הזה, מגיע רגע כשגם הגדי וגם העקרב מסתכלים זה בזה ומחייכים בעייפות, ואחרי כל המבחנים שכמעט אף מזל אחר לא היה שורד, אפשר סוף סוף להתחיל לחשוב ברצינות על משהו קבוע כלומר הם באמת עברו הרבה ביחד ובאמת סומכים אחד על השני בעיניים עצומות לא?

Digi Lista

New member
המשך...

אלוהים, זה לא פייר- זה היה סיוט להעתיק חלק חלק לוורד כדי לפצל...ועכשיו תורן של הבנות... נתחיל עם האמזונה הלוחמת-רייצ´ל, לגביי רייצ´ל יש לי קצת בעיה- ברור שהיא מזל אש(הלחימה התמידית) אני רק מתלבטת איזה ממזלות האש הכי מתאים לה... הינה שניים ממזלות האש(מזל אריה פחות מתאים): הטלה שייך למזלות האש האנרגטיים ולקבוצת הקרדינליים, היוצרת אנרגיה. הטלה מייצג אותה על ידי אלמנט האש, על כל יתרונותיו וחולשותיו. הטלה פותח את גלגל המזלות, ולכן מייצג את הילד, שזה עתה נולד. הילד הזה מביא לעולם מתנה נפלאה - את עצמו! וכך צריך להתייחס אל הטלה - כאל משהו נפלא שצריך למלא את כל סיפוקיו. כי הטלה לא ממש יודע לדחות סיפוקים. כל אנרגיית האש שלו מכוונת לטווחים קצרים, כדי לספק את הצרכיים המיידיים שלו. לכן הטלה נחשב לפעמים לאגוצנטרי למדי, וכמי שדורש הקשבה רבה מהסביבה. מרס הוא שליט הטלה. הוא מייצג את הדחף לשלוט ולהכתיב, ואת החלק הגברי שמחפש להגדיר טריטוריות ולהילחם עליהן. אנשים שמפת הלידה שלה נשלטת על ידי מרס לרוב ישרתו בצבא קבע, או סתם יחפשו לריב עם כולם. מרס גורם לטלה להביע בצורה ישירה את רגשותיו, אבל לעיתים הוא גם חם מזג, מאוד... במקרים כאלה, למשל כשעוקפים אותו ברמזור, הוא נוטה להתפרץ, לכעוס על כל מי שלא ממהר לעשות את מה שהוא רוצה, להיות קצר סבלנות, ולרצות את הכל כאן - ועכשיו. הטלה טוב בלסחוף אחריו אנשים, ומאוד אוהב להתחיל דברים חדשים (הראשון בגלגל המזלות...), אבל פעמים רבות - ממש כמו לילד - אין לו את הנשימה הארוכה לסיים אותם, והוא משתעמם, ו... מתחיל משהו אחר... המשפט האחרון אומנם נראה תמוה בהתחלה(כול השאר ברור לחלוטין כשמדובר ברייצ´ל)אך הכוונה היא שרייצ´ל לא חושבת עד סוף על התוצאות של הרעיונות הלוחמניים שלה, כלומר מבחינתה "בואו נפוצץ להם את הצורה,נעשה מהם אפס" זה כול העניין, היא לא עוצרת לחשוב"רגע, אולי הם יקרעו אותנו לפני שנספיק לקצוץ אותם?"....ותראו איך מתארים שהיא נראית(דוגמנית, מלאת ביטחון עצמי...), אבל גם קשת יכול הבחלט להתאים לה תראו: האופי הקשתי מאוד דומה למזלות האש: חם, ישיר, אימפולסיבי מאוד – ובולט בחוסר הטקט שלו. לפעמים נדמה שהקשת פשוט עושה כל שגיאה אפשרית שקשורה לתקשורת, ומתעקש לומר את האמת בפנים. יש כאלה שאוהבים ומעריכים ויש שכועסים, אבל אי אפשר לעמוד בפני הקסם הישיר הזה, וחייבים להגיב, לטוב ולרע... הקשת גם אלוף בלבדוק גבולות ביחסים. הוא בודק שוב ושוב את גבולות בן הזוג שלו, ותמיד ינסה לראות כמה רחוק הוא יכול ללכת. כי מלת המפתח של הקשת היא חופש. מערכות היחסים שלו נוטות להיות פתוחות יותר ממערכות אחרות: הוא פשוט חייב להרגיש את החופש הזה, כדי להתחייב מחדש. וכמו במקרים אחרים, זהו הקשת - לטוב ולרע, ואם אתה רוצה להמשיך ולשהות במחיצת הקסם הזה – אתה חייב לקבל גם את החופש הזה... כמה פעמים ראינו את הרצון שלה לסוע ולבדוק את גבולות הכוח שלה?...

Digi Lista

New member
ההמשך האחרון...(אני מקווה...)

ואחרונה חביבה קאסי- התכונה הבולטת אצלה היא השכנת שלום והיא מתאימה למזל מאזניים: מזל מאזניים שייך לקבוצת המזלות הקרדינליים וליסוד האוויר. יסוד זה מאפיין שכלתניים עם מצח גבוה, אבל למאזניים יש גם גומות חן, וחיוך כובש ביותר… כי הכוכב ששולט על המאזניים היא ונוס, אלת היופי. כאן היא אחראית על יופי ואסתטיקה, ולכן החיוך של בני המאזניים הוא אחד מכלי הנשק הקטלניים ביותר שלהם, שגורם לנו לסלוח להם על הכל, ועוד לתת להם חיבוק כצ´ופר. בנוסף, רבים מבני המזל ניחנו ביופי עדין, אסתטי ומיוחד, והם גם אוהבים סביבם יופי והרמוניה. בני מזל מאזניים זקוקים להרבה מאוד אישורים שאוהבים אותם, ומתקשים לכעוס, כי הם פוחדים שהם יכעסו – יפסיקו לאהוב אותם. בגלל זה הם משתדלים לרצות לעיתים קרובות אנשים אחרים ולא מבטאים רגשות שליליים - סיבה נוספת לכך שהם מהווים את להיט החודש בקרב הסביבה. בני המאזניים זקוקים - כמו שאר מזלות האויר - להיות לעיתים קרובות עם עצמם. כשהם לא מצליחיםהם מסתגרים, והופכים להיות מופנמים ועצובים. כשנותנים להם להיכנס פה ושם לבועה שלהם, הם בדרך כלל יוצאים אחרי כמה שעות (לפעמים שבוע...) עם אותו חיוך מאיר, ואז יודעים שהכל בסדר. אולם לפעמים עוטפים את בני המאזניים מצבי רוח לא קלים, בעיקר את הנשים היפות של מאזניים שמצליחות לאמלל את עצמן בצורה נפלאה, ובלי סיבה נראית לעין. יש משהו מאוד עדין ושביר אצל בני מזל מאזניים, אבל במקביל גם מקננת אצלם שאיפה עזה לצדק אישי וחברתי. קאסי אולי לא יפה כמו רייצ´ל אבל יש בה משהו כובש, היא תמיד עדינה ולעולם לא תתנהג באנוכיות ובחוסר טאקט , איכפת לה מכולם כולל בעלי החיים והצמחים… ותראו את היחסית שעלולה הייתה להיווצר(וחבל שנוצרו רק בספרים האחרונים)בין קאסי(מאזניים) לג´ייק(גדי) הדגש| מזל אויר ומזל אדמה. יש כימיה חזקה מאוד בין שני המזלות האלה, ולמרות שפעמים רבות נוטים ספרי האסטרולוגיה לקטול את הקשר, אישית אני ממליץ עליו בחום. בקשר הזה יגלה בין המאזניים שהוא מאוד זקוק למסגרת בטוחה ותומכת. בין אם זו מסגרת רופפת ואוורירית, ובין אם פורמלית ומחייבת - עולמו של הגדי זקוק למבנה ברור של קשר, כדי שיוכל למצות אותו כהלכה, ובן המאזניים עלול ללמוד על בשרו שמחירו של מבנה כזה עלול להיות לא קל, בעיקר אם הגדי חששן מטבעו, ונוטה לבנות משהו הדוק וסגור מדי. חוסר הבטחון של הגדי עלול להפתיע את המאזניים, שכן הגדי נראה כלפי חוץ כאדם שלמד לחיות עם עצמו בצורה בטוחה, והבטחון שהוא מקרין יכול לגרום למאזניים לחשוב שבאמת אפשר להשען עליו. האמת שזה נכון, אבל לא לפני שבן הגדי מעביר את המאזניים סדרה של מבחני פתע, שיכשירו אותו לקראת המועמדות לבניית קשר מחייב ויציב. שני הצדדים זקוקים לבטחון, ושניהם ביחד מגלים שהם יותר חזקים ממה שהיו לפני תחילת הקשר. האמון שהם נותנים זה בזו, יכול להספיק לבניית מסגרת שתהיה הדוקה מספיק כדי להרגיע את הגדי, ומרווחת מספיק כדי שגם המאזניים ירגיש בנוח. כל מה שהשניים האלה צריכים הוא זמן, כדי להתרגל האחד לשני. הגדי הקשוח מתרכך עם המאזניים ולשונו החלקה, והמאזניים מרגיש שיש לו פרטנר אמיתי איתו באמת אפשר לבנות דברים. ומהמקום הזה - מה באמת צריך יותר ?.. ועכשיו רציתי להגיד כמה דברים,הראשון על קתרין אפלגייט- קתרין היא בת מזל דגים(זאת עובדה, כתוב את זה באיזה אתר אנימורפס) ודגים ידועים כבעלי הזדהות עמוקה(לפעמים על חשבון זהותם האמיתית),משיכה לעולמות אחרים וכמובן יצירתיות רבה- וקתרין אפלגייט אכן מייצגת את הדברים האלה במדויק- היא יכולה להיכנס לראשן של דמויות שונות בעלות תכונות אופי מאוד שונות(אני כאחת שאוהבת לכתוב סיפורים ניסיתי מתישהו לכתוב סיפור בסגנון שלה ולעבור מדמות לדמות ולא ממש הצלחתי, זה באמת לא קל כמו שזה נראה!)בצורה מושלמת,היא כותבת על עולמות אחרים ומציאויות שונות מהמקומות אותם אנו מכירים(למרות שיש לי רומן שהיא כתבה והוא מתרחש במציאות נורמלית לחלוטין) וכמובן היא סופרת וזה סוג של יצירתיות!. הדבר השני- חשוב לי לציין שכול מה שכתבתי על המזלות של האנימורפס הוא השערה וניתוח שלי בלבד, וכמובן שלא משנה באיזה מזל נולדת כי מפת הלידה עמוסה בהשפעות אחרות ולכן שונה מאדם לאדם ואין(וזה מוכח)שני אנשים עם מפת לידה זהה לחלוטין- אפילו לא תאומים, מה שאומר שהניתוח שלי לא בהכרח יקלע בול לכול התכונות. הלכה לי היד, מי היה מספיק אמיץ כדי לקרוא את הכול(וזה עוד היה בניסיון לתמצות...)?אני רוצה תגובות- השקעתי!!!

Digi Lista

New member
תעשו טובה ותגיבו...

אומנם כתבתי את הדברים שבוע אחרי אבל בחיי שהתאמצתי! אני כותבת את זה עכשיו מעל שעה ורבע!+העתקות של איפיוני המזלות+העתקות לוורד ובחזרה לכאן+בטעות מחיקה של קטע שלם וניסיון צולע לשחזורו(ההקדמה על קאסי הייתה הרבה יותר ארוכה, גם עליה ועל ג´ייק)... אז לפחות כדי שאני ארגיש טוב עם עצמו תגיבו והרבה...

יאקומו

New member
מילה אחת: וואו!!!!!!!!!!!!!!

השקעת בריבוע השקעת! איך את חשבת על זה בכלל?!

Digi Lista

New member
קצת קשה לעשות על טוביאס...

כי לא יודעים ממש הרבה על החיים שלו ועל האופי שלו חוץ מעדינות והאהבה לשירים...אבל מאז שהוא נהיה נץ הכול השתנה...ועל אקס זה בכלל לא אפשרי...אבל לצורך העניין הוא מזל
ואיך אני יודעת?...הוא בא מכוכב אחר, הוא לא נראה כמו יצור שיש על כדור הארץ, הוא חושב שהמחשבים של בני האדם הם פרימיטיביים ועוד...זה מוכיח שהוא מזל
לחלוטין!!!
תודה על התגובות, אני שמחה שאהבתם. טלי,את נראה לי היחידה שאז קראה והגיבה על מה שכתבתי על הדיג´יגורלים והמזלות...אולי כדאי לחפש את זה אי שם בארכיון ולהעתיק את זה כדי שעכשיו בתקופת בצורת נוכל לדון על זה...

star_female

New member
וואו!

אני אוהבת את הניתוחים שלך... זה ממש נכון. לדעתי לרייצ´ל יותר מתאים טלה (זה תפור עליה!)... מה עם טוביאס? לאקס אני לא יודעת אם אפשר לייחס לו מזל כי הוא לא נולד בכדור הארץ אבל טוביאס כן... בכל מקרה, כל הכבוד על הניתוחים! אהבתי ^^ ואם לא מגיבים, תזכרים שזה פורום... מת... אז תחכי כמה (הרבה) ימים ואז תגידי שיגיבו... כי לא נכנסים לפה הרבה. OT: לדעתי מזל קשת מתאים ליולי (חוסר טאקט... וכמובן גם כל שאר הדברים...). אני כבר לא זוכרת אם כתבת לגבי כולם בפורום דיג´ימון את המזל שלהם o.o;

Axvenom

New member
../images/Emo140.gif

שיווווווווווווו איזה קטלני זה צריכים לשלוח את זה לאלפאגייט , בטח האי מייל שלה מופיעה באתר של האנימורפס... עם אני ימצא אני ישם אותו פה ok

למעלה