השחקנים הומואים ? והשחקניות ? את טד ראיתי פעם בתפקיד קטנטן ב"פרייזר".
M maayan15 New member 9/9/02 #2 טחנו את השאלה הזאת מכל כיוון אפשרי! רנדי האריסון (ג´סטין) ופיטר פייג´ (אמט) הומואים במציאות..וגם זה שמשחק את בן....... השאר לא...
טחנו את השאלה הזאת מכל כיוון אפשרי! רנדי האריסון (ג´סטין) ופיטר פייג´ (אמט) הומואים במציאות..וגם זה שמשחק את בן....... השאר לא...
ר רינת4 New member 9/9/02 #3 וגם ויק -הדוד של מייקל. אין מה לעשות,זו שאלה שכל אחד חייב לדעת. רק מראה כמה שהם משחקים מצויין! את צופה חדשה של הסדרה? כי אחרת כבר בטח היית שואלת את השאלה הזו מזמן...
וגם ויק -הדוד של מייקל. אין מה לעשות,זו שאלה שכל אחד חייב לדעת. רק מראה כמה שהם משחקים מצויין! את צופה חדשה של הסדרה? כי אחרת כבר בטח היית שואלת את השאלה הזו מזמן...
מ מור 007 New member 9/9/02 #7 אני יודעת שרנדי הוא הומו אבל..... חברה שלי אמרה שהיא ראתה איפשהו שרשום שהוא סטרייט.......
ס ספיר007 New member 14/9/02 #9 מור למה ציפית מגלית... היא חולה על רנדי אז נראה לך שהיא תגיד שהוא הומו???
ע עומד לי הבולבול New member 9/9/02 #4 כל השחקניות הומואיות, חבל לא? הייתי עושה להן טובה טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ( )
C CarolineKinney New member 9/9/02 #5 מכיוון ש............ השאלה הזאת נשאלת שוב ושוב ושוב והאמת שהיא כבר נדושה עד דביקה בקרוב תהיה פינה שתתן את כל הפרטים ולא יהיה צורך לשאול את השאלות שוב שוב
מכיוון ש............ השאלה הזאת נשאלת שוב ושוב ושוב והאמת שהיא כבר נדושה עד דביקה בקרוב תהיה פינה שתתן את כל הפרטים ולא יהיה צורך לשאול את השאלות שוב שוב
M maayan15 New member 10/9/02 #8 לא השחקניות לא לסביות.... ועד כמה שידוע לי מישל קלוני (מלאני) יצאה פעם עם בעלי... (ללא מבינים הכוונה לגייל הארולד-בריאן)
לא השחקניות לא לסביות.... ועד כמה שידוע לי מישל קלוני (מלאני) יצאה פעם עם בעלי... (ללא מבינים הכוונה לגייל הארולד-בריאן)