השחקן החדש של חוק וסדר דניס פרינה המשחק את הבלש ג'ו פונטנה. קבלו תמונה.
E elcool New member 1/9/04 #2 את רוצה שיהיה לי סיוטים בלילה?!!? מה זה הפרצוף המכוער הזה? (ועוד עם פיקסלים!)
H Homer Simpson New member 4/9/04 #5 15, במקום ג'רי אורבך/לני בריסקו אבל לפי מיטב ידיעתי העונה הזאת עוד לא עלתה בארה"ב. אגב, בסרטים בהם ראיתי אותו עד היום ("מרדף חצות", "תפוס את שורטי") הוא שיחק דווקא את הרע.
15, במקום ג'רי אורבך/לני בריסקו אבל לפי מיטב ידיעתי העונה הזאת עוד לא עלתה בארה"ב. אגב, בסרטים בהם ראיתי אותו עד היום ("מרדף חצות", "תפוס את שורטי") הוא שיחק דווקא את הרע.
N Nimst New member 4/9/04 #6 יש לו כ"כ הרבה סרטים, החל משנת 58.. אני בטוחה שהוא לא תמיד משחק את הרע. ב"ריקוד מושחת" הוא לא היה רע, אבל מצד שני, לא היה לו תפקיד כזה גדול. וגם ב"היפה והחיה" הוא לא היה רע
יש לו כ"כ הרבה סרטים, החל משנת 58.. אני בטוחה שהוא לא תמיד משחק את הרע. ב"ריקוד מושחת" הוא לא היה רע, אבל מצד שני, לא היה לו תפקיד כזה גדול. וגם ב"היפה והחיה" הוא לא היה רע
H Homer Simpson New member 4/9/04 #7 התכוונתי לפארינה, לא לאורבך וחוץ מזה התיחסתי רק לסרטים שאני ראיתי, לא לכל הקריירה שלו. אגב, מתי עולה העונה ה-15 בארה"ב? את עוד תיהי אז בארה"ב?
התכוונתי לפארינה, לא לאורבך וחוץ מזה התיחסתי רק לסרטים שאני ראיתי, לא לכל הקריירה שלו. אגב, מתי עולה העונה ה-15 בארה"ב? את עוד תיהי אז בארה"ב?
N Nimst New member 5/9/04 #8 לא../images/Emo4.gif זה יהיה רק בסתיו, כשכל העונות החדשות מתחילות פה. אני אצטרך לחכות יחד אתכם עד שהיא תגיע לארץ..
לא../images/Emo4.gif זה יהיה רק בסתיו, כשכל העונות החדשות מתחילות פה. אני אצטרך לחכות יחד אתכם עד שהיא תגיע לארץ..