השחט משאלה D:

I L O V E MCR

New member
קנו לך רק חבל שבדרך הבייתה הוציאו

אותך מהאותו והיא נפלה על הריצפה ובום!! זהו נהרסה הגיטרה! המשאלה שלי: לסיים את כיתה ז' בלי נכשלים:}

t0mi

New member
משאלתך התגשמה

אבל אז המורה גילתה שהיא בילבלה אותך עם לוטן אחרת וכל התעודה שלך היא 40 המשאלה שלי היא לסיים אזרחות בשלום

t0mi

New member
אופס התבלבלתי בשם ../images/Emo11.gif

אבל בילבלו אותך עם ינלדה אחרת

hilonet14

New member
כל הכבוד!! סיימת בהצלחה באזרחות עם 100!!

אה אה רגע... ששנייה לבדוק.......... לא!!! הציון זה 001 מתוך 100.... =[ עכשיו את צריכה ללמוד שנה שלמה כדי להשלים את החסר... בהצלחה! המשאלה שלי היא להיות טובה באנגלית כמו לוטן XD ולקרוא את כל ספרי הארי פוטר באנגלית.... חחחח

כמוני? ../images/Emo12.gif אוקיי,אז../images/Emo219.gif

[בטח תשמחי לדעת שלא קיבלתי היום 100 במבחן של ההקבצות לשנה הבאה
. קיבלתי 99
. מדכא] את אמורה להיות מצוינת באנגלית,פשוט המורים שלך לא סובלים אותך ועושים לך דווקא [אולי זה נכון בכללP:] הלוואי שהמחשב שלי היה נורמלי.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהמחשב שלך עבר תיקון!

הוא מהיר ומאוד נורמלי! אבל אז, גלשת באתרים שנושאם מיי כמיקל רומאנס ונכנס לך וירוס קטלני ביותר.
הלוואי שיבטלו לנו מבחן אחד! [ארבעה מבחנים בשבוע
]

t0mi

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא משחיטים את גרין דייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משאירים את זה כככהההה גרין דיי בואו לארץ אהובים שלי!!!

תפסת אותי ../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

יופי,עכשיו אני אלך לכלא וארקב שם,לאאאאאאאאאא. הו,אני באמת הולכת לכלאD:. ז"א,הלכתי לבי"ס,ביי XD.

צ ש ט ש

New member
ממשיכה מפה למשאלה של t0mi

t0mi, קיבלת בהכל 98, אבל אז הסתבר שביום שעשו בוחן פת לא היית, ובגלל זה חסר לך ציון, מה שאומר שיש לך אפס עגול באזרחות D: המשאלה שלי: לטוס לסקוטלנד ולפגוש סקוטון כוסון ונתאהב ונתחתן כשאני אהיה קצת יותר זקנה
(והוא יהיה אחלה תחליף לאקס הבן שלושעשרה הזה שעזב אותי לפני שבועיים ;; )

משאלתך היתגשמה!:)

טסת לסקוטלנד והיתחתנת עם סקוטון אבל הוא בגד בך עים דוגמנית וגילית שלדוגמנית יש ילד ממנו =\ המישאלה שלי-->> לטוס להוליווד ולפגוש את ביונסה נואלס!! אולי להקליט איתה איזה סינגל קטן:) XD

shaharrr53

New member
משאלתך התגשמה!

פגשת את ביונסה נואלס,ומרוב שהתרגשת לראות אותה,התמוטטת ונפלת לרצפה,ונאבד לך הזיכרון,ושכחת שפגשת אותה. הלוואי שימכרו פוסטרים נורמלים של רד הוט.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif משאלתך התגשמה :)

אבל הסולן שלהם לא יודע להצטלם, והמצלמה של הצלם התקלקלה אז הם לא יכלו לצלם תמונות נורמליות.. הלוואי שפרדי מרקיורי היה בחיים.

shaharrr53

New member
משאלתך התגשמה!

פרדי מרקיורי,חזר מגן-עדן ושב לחיים. אבל החברה שמלמעלה(ג'ימי הנדריקס,אלביס פרסלי),רצו שהוא יחזור כי הוא שר כ"כ יפה. הלוואי שניקלבאק יוציאו שיר עם רד הוט D:

למעלה