השחזה

אילה56

New member
השחזה

דיברתם כאן על משחיז סכינים בשני שרשורים נפרדים. למי שאין משחיז סכינים ויש לו שיש גרניט במטבח - שיידע שאפשר להשחיז את הסכין בצי'ק על השיש, מספיק להעביר את הצד הדרוש השחזה פעמיים על השיש והסכין מוכן לעבודה .

שרונית28

New member
זה פוגם ככה אבא שלי הרס לאמא שלי את השיש

הקודם. היה לה שיש גרניט שנהרס ובסוף היא נאלצה להחליפו.

חמי בעברו היה קצב

הוא סיפר לי ששנים שמר ספל חרסינה שבור וחלק השבור היה משחיז את הסכינים שלו. זה היה נשמע לי הזוי, אבל שמעתי על זה בעוד כמה מקומות. נראה לי שברמת העיקרון זה דומה...שיש, חרסינה היינו הך (ואולי לא...)

noa555555

New member
מה הבעיה, עוברים ליד מפעל שיש

או מצבות. רחמנא לצלן. נכנסים ושואלים איזה סוג שיש הכי טוב להשחזה, מקבלים תשובה שזה גרניט כנראה, מבקשים רשות לקחת מהשאריות שלהם, לוקחים שארית יפה וחתיכה וזהו. ולחילופין? אבא שלי שיהיה בריא , איך שעברתי בית, הדבר הראשון שהביאלי זה אבן משחזת אמיתית. "שיהיה" ככה אמר.איש כפיים אמיתי. סומכת עליו. בינתיים זה עדיין עטוף אמנם ויושב בארון, אבל הבאתם לי חשק פתאום להוציא אותה ולנסות. מי יודע איך משחיזים? אני קצת בכסאח איתו עכשיו..

laleniya

New member
השחזת סכין מהירה אפשר גם עם...

נייר זכוכית או פצירת ציפורנים שמיועדת רק למטבח. לפני שנים השיש במטבח היה שיש אמיתי, כך שלא היה ניזוק מהעברת הסכין. מקווה שעזרתי לך, בהצלחה יהודית laleniya

noa555555

New member
ברוכה הבאה גם ממני, וארי , אני לא מסכימה

למה אני לא קיבלתי שום שטיח אדום ושום פרחים ושום עצים כשנכנסתי? אני עומדת על זכותי לקבל שטיחון אמבטיה לפחות.
(אדום)

למעלה