השותפה השלישית

פארדון1

New member
השותפה השלישית

ובכן במהלך המגעים והגישושים לחידוש הקשר צצה שותפה חדשה - אמא שלה. מסתבר שהיא לא ממש נלהבת (בלשון המעטה) שנחזור. פיר? יכול להבין אותה. שברתי את הלב של הבת שלה (למרות שהיו לי סיבות די מוצדקות). אבל רבאק, אם עדיין יש אהבה למה להרוס? אני מבין שזה שונה אצל בנות (אמא שלי בכלל לא הייתה חושבת להתערב) ועדיין קצת כואב לי שהיא מהססת בגלל התגובה של אמא שלה. חשבתי שהורים רוצים שהילדים שלהם יהיו מאושרים. לא מבין את זה.

touti

New member
פארדון:)

אמא שלה רוצה את הכי טוב בשביל הבת שלה. היא היתה לצידה כשבכתה. היא ניגבה לה את הדמעות ניחמה אותה שמגיע לה מישהו יותר טוב חיבקה אותה לעידוד תמכה בה בכל שלבי הגרושים ראתה אותה בדיכאון של החיים שלה את הלב השבור היא שמעה את כל הקיטורים עליך היתה שותפה בדם ויזע בכל שלבי ההחלטה, מן הסתם גם דיברה לכל מי שרצה להקשיב על מה שהחתן שלה עשה וכו' ועכשיו אתה בא ומודיע חגיגית, אני עדיין אוהב ורוצה לחזור ומצפה שאמא שלה תקבל אותך בשמחה? תתעורר! החיים הם לא אגדה. לא תמיד הסוף הטוב מגיע בחיוך ובוא חתן יקר תמיד אהבתי אותך, ידעתי שתחזור... אתה צריך לקנות את המקום שלך בחזרה! אתה צריך להוכיח יותר מתמיד שאתה ראוי להם, שהכוונה שלך אמיתית ואתה חוזר על מנת להשאר ולא בקריזה הבאה או בגילוי המגרעות שלה מחדש אתה תשתפן ותברח שוב. היא פוחדת ובצדק שאתה משלה את הבת שלה. והיא חוששת שבתה תישאר בלב שבור מחדש ובפעם הזו זה יהיה כואב יותר וקשה יותר לשיקום. אז חביבי, הפשל שרוולים, תביע חרטה, בשביל כבוד צריך לעבוד. אם אתה רציני ובאמת אוהב, תתאמץ ותשקיע כמו שבחיים לא חשבת שתשקיע. ובהצלחה! חיבוק:)

אחלה תותי

צודקת ב- 100%. קצת קשה לבוא ולהתחרט אחרי הגירושים. איפה היית עד עכשיו?? למה לא התחרטת לפני שנהיה מאוחר מדי?? אין מה לעשות עכשיו עלייך לעבוד קשה ולהוכיח את עצמך שבאמת שווה לה להכנס שוב לאותו הסיפור, גם אם האהבה קיימת. בהצלחה

touti

New member
רוצה להוסיף ../images/Emo39.gif לעידוד!

וגם מורידה את הכובע שאין לי בפניך, על שהעזת! שהתגברת על האגו! שהיה לך אומץ לשנות! שאפו!

גם אמא שלו התנגדה

למרות שהיא אוהבת אותי ועד היום יש לנו קשר חם. היא הכירה את הקשר הלא טוב שהיה בנינו ולא רצתה, לטובת שנינו, שננסה שוב. אבל כשהודענו שאנחנו חוזרים היא אמרה לנו אתם ילדים גדולים תעשו מה שאתם רוצים. מסתבר.... שהיא צדקה... והנה אני כאן שוב....

להורים יש נק' מבט שונה משלך....

כל אדם סביר היה נוטה לחשוב, שמה שלא הצליח בפעם הראשונה מדוע יצליח בפעם השניה. לא לכל אחד יש את הכוחות לחידוש קשר ולאחריו להתאכזב. אתה כנראה בא בגישה מחשבתית כי למדת את הטעויות מהפעם הקודמת והינך מעוניין לתקן את זה. ההורה הסביר לוקח דברים נוספים בחשבון מעבר לאהבה ביניכם,ההורה למד משהו בחיים ומבין שהיום עניין האהבה בין בני זוג אינו יכול להחזיק קשר נישואין. יכול להיות שההורים בטוחים שהמהות לא השתנתה ולכן הם מתנגדים לקשר הנ"ל. הצעתי לך, שים את עצמך במקום ההורים וחשוב מה היה קורה אם אחד מילדייך היה מעורב באותו הסיפור מה אתה הייתה עושה?

נכון מאד + תותי את מבוזבזת ../images/Emo13.gif

את צריכה להיות יועצת נישואין או פסיכולוגית ! יש לך ראיה מאד מפוקחת עם זאת מאד אנושית לגבי מה עובר על אנשים . אני מציעה לשבלולית לפתןח לך פינת יעוץ קבועה בפורום

למעלה