השורשים של קרן האם מישהו יודע אם קרן נולדה ביבנאל והאם משפחתה שורשית במקום?
א איההההה New member 2/2/07 #1 השורשים של קרן האם מישהו יודע אם קרן נולדה ביבנאל והאם משפחתה שורשית במקום?
K KiShKooSh New member 3/2/07 #4 יבניאל../images/Emo99.gif למה? כי נעה גרה שם (אבל נעה יש שם ים?!) וגם אני הייתי שם, לא יודעת למה
ע עדי C New member 3/2/07 #5 גם אני הייתי שם, ואפילו חזרתי לשם.. יבנאל...איזה מקום...פרדסים...תעלות...מבנים נטושים...
ט טל ליהיא New member 3/2/07 #6 חחח.. אשכרה.. אבל יש אפילו טרקטורוני יבנאל נראה לי.. לא? חחח.. יש כל כך הרבה דברים מיבנאל שזה כזה מצחיק, כי זה מקום הכי קטן בעולם... הבוס בעבודה הקודמת שלי היה משם.. (הרכילויות שאני שמעתי..חחח)
חחח.. אשכרה.. אבל יש אפילו טרקטורוני יבנאל נראה לי.. לא? חחח.. יש כל כך הרבה דברים מיבנאל שזה כזה מצחיק, כי זה מקום הכי קטן בעולם... הבוס בעבודה הקודמת שלי היה משם.. (הרכילויות שאני שמעתי..חחח)
R Rony 05 New member 3/2/07 #7 אני גם גיליתי שסבתא שלי גדלה ביבניאל והמשפחה שלה עדיין שם... ואחת אפילו לימדה את קרן ואחותה ביסודי הרבה שנים.....היא אמרה שקרן היתה תלמידה מאוד טובה....
אני גם גיליתי שסבתא שלי גדלה ביבניאל והמשפחה שלה עדיין שם... ואחת אפילו לימדה את קרן ואחותה ביסודי הרבה שנים.....היא אמרה שקרן היתה תלמידה מאוד טובה....
נ נעה של ה י ם New member 3/2/07 #10 מי זאת סבתא שלך\המשפחה? תכתבי במסר אם את לא רוצה לחשוף וכן יש פה טרקטורונים... וג'יפים... ומליונתלפים צימרים, בערך והרבה זירות רצח פוטנצאליות כמו שעאדי הטיבה להגדיר
מי זאת סבתא שלך\המשפחה? תכתבי במסר אם את לא רוצה לחשוף וכן יש פה טרקטורונים... וג'יפים... ומליונתלפים צימרים, בערך והרבה זירות רצח פוטנצאליות כמו שעאדי הטיבה להגדיר
א איההההה New member 3/2/07 #11 נעה תודה ועוד שאלה קטנטונת יש לך מושג אם היא קשורה איכשהו למשפחות גרינברג ביבנאל?