השורה שלכם..

השורה שלכם.. ../images/Emo79.gif

טוב, אני יודעת שזו אחת השאלות הקשות ביותר שיכולות להיות אבל.. אני עובדת על משהו
ואני צריכה את עזרתכם.. אני צריכה את השורה של מאיר מבחינתכם.. השורה שהכי מייצגת אותו/ שהכי התחברתם אליה מכל הדברים שהוא כתב.. וכמובן, תנמקו לי למה שאני אשתכנע..
ברור לי שזה קשה אבל תתאמצו בשבילי.. זה חשוב..
יאללה, לעבודה..
שבוע טוב שיהיה..

ימית 78

New member
שבוע טוב...

עדי, יש לך רעיונות מדהימים אבל קשים מאודדדדדדד אחרי מחשבה לא קלה החלטתי על: "ואז התבגרתי הפיות לא נעלמו אך אותן הסתרתי אנשים בהם פגעו" "ויהיה לי ילד הוא ייבנה לו עולמות אז נחלום ביחד נשחק עם הפיות" אפילו בין הבתים היה לי קשה לבחור אבל דייי ממש את שניהם.... זה מאיר...העולם הפנימי שלו האמת שלו הבועה שלו...אבל אתן לכם עכשיו ממש משפט 1 שמאוד מחבר את הבתים הללו אבל משיר אחר...המשפט, "איש חולם אני וכך היה תמיד"...זה מאיר לדעתי אלו השורות שלו מתוך מתוך הפחדים שלו האמת הפנימית שלו.. פשוט היה לי נורא קשה שורה אחת בודדה...באמת..
כך אני מרגישה...ואני חולה על עולם הדמיוני שלו...

TEENAGER1

New member
את מרושעת, ../images/Emo7.gif.

אשתדל לחשוב על זה, אבל אבל אבל

שיבולית

New member
יש לי!

"היא שמעה את הבכי כשהקיף את עצמו בחומות" - כ"כ מתאים למאיר, ממש מוטיב חוזר בחלק משיריו, הרצון להתפרע או לברוח מול השקט והאיפוק הנדרשים והתסכול המתלווה...

darling2

New member
עדי../images/Emo7.gif

איך את עושה לי את זה
אני רוצה לראות את התשובה שלך לדבר כזה. אי אפשר לבחור. אבל אם אין ברירה "אחכה לך כמו נעלייך". כי זה פשוט כל כך מאיר
וגם מתחבר עם השיר אני לא יודעת איך להסביר את זה כל כך. קסם.

darling2

New member
../images/Emo12.gif אופס../images/Emo70.gif

עדי סליחה עדי סליחה זה לא היה בכוונה..
(חני
) טוב אז לעניין עצמו. "פוכח את עיני, בתוך אותה חידה גדולה, בתוך אותה סירה, שבה אני שט כל חיי". אז אחרי המשפט הקודם, שכנראה לא תקין. בחרתי את זה... גם בלי הרבה הסברים, אני חושבת שצריך רק לקרוא את זה. החיים הם חידה כל יום מחדש. וצריך לחיות אותם ככה.
שכנעתי

ramonsegev

New member
I will back ../images/Emo9.gif

"כל הלילה היינו תחת כישוף כל הלילה גילינו סודות של הגוף" (אצלך בעולם) כל כך מתחבר לשורות האלה של מאיר. כל כך קצת מילים מתחברות לכל כך הרבה מצבים שהיו לי כל כך הרבה רגש בשתי שורות פשוט שיר מדהים
שבוע טוב, ומלא מוזיקה טובה
רמון

TEENAGER1

New member
../images/Emo7.gif

היה קשה נורא. ולבסוף: "ארץ רחוקה מנגנת בראשי צליל של קסם שנשכח ארץ אבודה ואני שם לבדי והאור שבה הוא רך" לא יודעת למה, כשחשבתי על השאלה ששאלת, כל הזמן השורות האלה קפצו לי לראש. ניסיתי להסביר לעצמי, למה דווקא השורות האלה. עדיין לא לגמרי ברור לי. הן פשוט מאיר... צליל של קסם, אור רך..
פשוט הוא. מצטערת שקצת קשה לי להסביר, מקווה שזה בסדר בכל זאת
שבוע מקסים שיהיה!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo2.gifזה מאוד קשה

כמעט בלתי אפשרי. ובחרתי משהו בנאלי מאוד, אבל הכי אמיתי מבחינתי: "בתוך ליבי יש צעקה והיא גדולה". הרבה פעמים יש סערת רגשות בפנים, וקשה לבטא במילים, והלב כאילו צועק, זה כ"כ אמיתי
ואני מתנסח כמו ילד מפגר

למעלה