השופט בן זונה (5)

deep ocean

New member
השופט בן זונה (5)

שם הפינה: השופט בן זונה (5)
הופעה: 5 מתוך 10 (פינה זו תופיע עוד 5 פעמים בלבד!)
מנהל הפינה: deep ocean
פתיחת פינה בפורום הינה באישור מנהלי הפורום בלבד!!! • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה זה יפה בלה בלה בלה בלה בלה זה לא יפה בלה בלה בלה איזה דפוק היוסי הזה בלה בלה בלה ממש מטומטם הרעיוטן של חיים בלה בלה בלה זה לא טוב מה שאני עושה עכשיו בלה בלה בלה בלה מה פתאום אני כותבת פינה עם כל הבלה בלה בלה הזה בלה בלה בלה בלה איזה נוף יפה בלה בלה בלה וואי איך היא מדברת ממש פרחה בלה בלה בלה מה הוא חושב לעצמו שהוא יכול להתלבש ככה בלה בלה בלה למה הוא מדבר כל כך מוזר בלה בלה בלה ......... וככה זה נמשך ונמשך ונמשך.....

tahel

New member
יש לי משיכה מוזרה לצפרדעים.

מה אתם חושבים עליי?

KEiN

New member
זה אומר שאת צפרדפילית ../images/Emo6.gif

וזה גם אומר שאת מאד מוזרה
לא?

קווארק

New member
הבלותה של לוחמת

אכן ניכר שצומחת לה כאן אשת דעת אמיתית, ורק מתי מעט מבאי הפורום אם בכלל יודעים זאת. אכן אחד מדרכיו של הלוחם הוא לההביל את העולם. כמאמר החכם: "הבל הבלים הכל הבל". ובמאמרה הנפלא והעמוק: "בלה בלה...." הביעה את דעתה על העולם הסובב אותה. במבטה על העולם היא תפסה במודעות האינסופית שאין לה חקר שהכל אותו הדבר: "בלב בלה...", רק האדם הוא הנותן את המשמעות לדברים הסובבים אותו. הלוחמת האמיתית כפי שמתגלמת לנו כאן מראה שהיא נפצה את בועת החשיבות העצמית העוטפת כל אדם ואדם, ובזאת היא עלתה על שביל הדעת אל השליטה בטונאל וצמצומו ופתיחת הדלת בפני ההוא שרק מתכנה בשם: "הנגואל".

deep ocean

New member
מה שניסיתי לעשות היה

לתמלל בכתב את השיפוטים שהאדם עושה בתוכו, ואת התיוגים שהוא רושם לעצמו, או הרשימות שהוא רושם לעצמו. בגלל שזה לא משנה אם הוא אומר שהמקרר הזה יפה, או העץ הזה יפה, או שהאדם הזה מכוער בעיניו, קראתי להכל בלה בלה בלה, והשארתי רק את התיוג. עדיין לא הצלחתי לנפץ את בועת החשיבות העצמית שלי.

KEiN

New member
אם דון-חואן הוא כלכך לוחם...

אז למה הוא לא נתן לקרלוס לצלם אותו? הרי ברור שזה מה שמפחיד אותו, והרי אנחנו הלוחמים מנסים ליקש את פחדינו ע"י התמודדות איתם, נראה לי שמישהו פה קצת משתמט... {נו נו נו...} ..
זה מטריד אותי... הייתי חייב לרשום..

קווארק

New member
התשובה מאוד פשוטה

לוחם תמיד נמצא בשליטה על המתרחש סביבו צילום הלוחם והפצת התמונה ברבים תביא לכך שיהיו המון משתנים בלתי צפויים שללוחם לא תהיה שליטה עליהם רק תחשוב כמה אובדי דרך היו מסתובבים בהרי סיירה עם תמונה דהויה ושואלים כל עובר אורח בשבילי ההרים אם האיש בתמונה מוכר להם. לוחם קובע לעצמו עם מי הוא יבוא במגע ועם מי הוא ינתק מגע. קסטנדה נסה לצור קשר עם חברו של דון חואן החבר לא אהב את הרעיון ובעזרת ריקודו הוא סלק את קסטנדה משם כל עוד נשמתו בו. מילת המפתח היא שליטה. גם בספרים שקרלוס כתב הוא לא אמר מהו שמו האמיתי של דון חואן או היכן ביתו. ישנה פרשנות שאומרת שלמעשה לא היו דברים מעולם והכל הוא פרי רוחו של קרלוס. מקוה שהשאלה שהציקה לך באה על פתרונה.

קווארק

New member
חשיבות עצמית

אכן משימה לא קלה כלל ועיקר. לנו נראה שלולא החשיבות העצמית שלנו אנו לא כלום. אף אחד לא רוצה להיות לא כלום. בהצלחה.

למעלה