השופט בן זונה (4)

deep ocean

New member
השופט בן זונה (4)

שם הפינה: השופט בן זונה
הופעה: 4 מתוך 10 (פינה זו תופיע עוד 6 פעמים בלבד!)
מנהל הפינה: deep ocean
פתיחת פינה בפורום הינה באישור מנהלי הפורום בלבד!!! • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • א. תעלו בראש אדם שאתם שופטים אותו. זה לא חייב להיות אדם ספציפי, זה גם יכול להיות מין אב טיפוס של התנהגות מסוימת (למשל: אנשים שמתנהגים בשחצנות באופן כללי) ב. כתבו כאן בפשטות על מה אתם שופטים אותו. ג. ענו איך הייתם מרגישים אם הייתם מתנהגים כמוהו. ד. היו מודעים לכך שאתם מתנהגים באופן מסויים, אך יש לך אופציות רבות איך להתנהג. אחת מהאופציות זה להתנהג כמו האדם שאתם שופטים. ה. דמיינו את עצמכם מתנהגים כמוהו ונסו לקבל את עצמכם בזמן שאתם מדמיינים זאת. ו. תפסיקו לדמיין שאתם מתנהגים כמוהו. ז. עכשיו קבלו את עצמכם כמו שאתם ברגע זה. פשוט קבלו את עצמכם. בסדר..לא בסדר....רע...טוב.... => שיפוט. פשוט קבלו את עצמכם.

deep ocean

New member
תשובות

א. אחות של אבא שלי ב. סופר פולנייה כזאת, רכלנית, חטטנית, מבזבזת מילים, קשקשנית, נותנת לחיים לנהל אותה, מקטרת כל הזמן, קנאית. ג. זה מבאס אותי לחשוב שהייתי מתנהגת כמוהה. ד. טוב. ה. זה היה כואב לדמיין אותי כך. ו. הפסקתי. ז. קיבלתי. תודה מיכל על התרגיל

MsPiggy

New member
אוקי, אני אעשה את התרגיל על ההודעה

מלחיות בהרמוניה (קישור כאן) א. ראו קישור ב. הוא עשה תנועה אחת בקאטה יותר מהר ממני (בפירוט יתר: הוא עבר מתנועה אחת לתנועה השניה בזריזות, ולי היה נראה שהוא משוויץ בזה). ג. אני לא יודעת, נראה לי שכל מה שאני אכתוב כאן לגבי איך הייתי מרגישה במקומו יהיה בגדר הנחה... ד. אוקי. מדמיינת את הסיטואציה: אני גמישה וזריזה, אני יכולה לעשות את הקאטה ביותר זריזות וראיתי את המדריך עושה את זה ובגלל שאני יכולה אז עשיתי את זה גם. חביב. ה. ולמה שאני לא אקבל את עצמי?
ו. אוקי. ז. יאללה, קיבלתי!

תרגול און-ליין

א. מצאתי. ב. מישהי שאיפרה את עצמה בצורה כבדה. ג. כפי שאני היום, לא הייתי מאפר עצמי בצורה כבדה, בגלל שאני שופט את זה ויוצר לכך תדמית גרועה. ד. אוקיי, אני יכול לאפר את עצמי בצורה כבדה, בין אם אני גבר, בין אם אני אישה. זאת אופציה. ה. או-קיי, דמיינתי את עצמי מתנהג כך, הן כגבר הן כאישה. והשתדלתי לקבל את זה. הצלחתי במידה מסויימת, על-ידי כך שמצאתי מניעים או סיבות לעשות את זה. ואלו היו שונים מאוד מהמניעים או הסיבות שדמיינתי שבגללם אנשים עושים את זה. ו. הפסקתי לדמיין את זה. ז. אני מקבל את עצמי בדיוק כפי שאני ברגע זה. בדיוק כפי שאני. בסדר/לא בסדר, רע/טוב, חה חה חה, מקבל את עצמי בדיוק כפי שאני, לא שופט את עצמי. אין צורך שאלחם כנגד עצמי.
"לוחם חרט את ההרמוניה על דגלו. תחילה הרמוניה בתוך מחשבותיו ולאחר מכן הרמוניה בתוך מעשיו." אין שום צורך להילחם.
"הלוחם איננו נלחם. הלוחם מטפח את ההרמוניה."

למעלה