השופטת אופירה דגן טוכמכר מזלזלת בהטרדה מינית

aaa123

Member
השופטת אופירה דגן טוכמכר מזלזלת בהטרדה מינית

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4674186,00.html[/URL]

לפי דבריה של השופטת עצמה היתה הטרדה אבל היא ברף הנמוך ביותר שניתן להעלות על הדעת,ויש לה ביקורת על התנהלות העובדת.
מפתיע גם שכמעט כל התגובות שיש בטוקבקים תומכות בשופטת.

אני לא יודע מה היה שם אבל מהכתבה ברור שלא מדובר באנשים במעמד שווה אלא במנהל הישיר שלה,ובהתנהלות אחרת של העובדת אולי העובדת היתה מפוטרת קודם כך שאני לא רואה סיטואציה שיש הצדקה לדברים של השופטת..

אין לי כוח לקרוא את הכתבה כי זה מדכא

בכל אופן אני משערת שהשופטת הזו כמו שופטות רבות משחקת אותה "אובייקטיבית" בכוונה, בגלל שהיא אישה. היא מקלה ראש כי אם תתייחס בחומרה זה ייתפס כמובן מאליו....דוחה.

GreenMamba

New member
במיוחד בשבילך- נקודת אור מכיוון אחר לגמרי

מבקר המדינה העניק מעמד של חושף שחיתויות למנהלת מתנ"ס באור יהודה, שבעקבות דרישתה מראש העירייה שיפסיק להטריד עובדת שלה, פוטרה היא ובעלה- ולפני כן ספגה התנכלויות רבות.
עו"ד רוני סדובניק (שיצגה גם את מאי פטאל) אמרה:"הטרדה מינית במקומות עבודה היא שחיתות לכל דבר ועניין, וראוי להגן על מי שעוזר ונותן יד ומסייע לאותן מתלוננות"
&nbsp
מבורך לחלוטין.
&nbsp
(ובקשר לשופטת- התבטאויותיה מעוררות בחילה- ויש רק לקוות שהיא תתעשת על עצמה ופסיקתה תהיה הפוכה מההתבטאויות שצוטטו)

תנקיו:)

לפעמים נדמה לי שבפועל זה עדיין כמו פעם, 30 -40 שנה אחורה והיום כמעט אותו דבר. טיפת מודעות יותר וזהו סך הכל. מעציב. אני מקווה שהשופטת תתעשת אבל זה לא נראה לי סביר, לצערי. מה דעתך?

GreenMamba

New member
תראי....

אני אתייחס בשני משורים-
בקשר למשפט הספציפי- נקווה שמה שהוצא מהדיון לא משקף את מהות הדיון עצמו, ושבדיון נאמרו גם דברים אחרים. לעובדת גם עומדת לזכותה קביעת ועדה מיוחדת של חברת החשמל שקובעת שהיא צודקת מעל כל ספק. נקווה שזה יטה את הכף לטובתה. גם אם בסופו של דבר הפסיקה תהיה לטובתה- ההשפלה הזו שמשתקפת מדברי השופטת בטח לא עושה למתלוננות העתידיות שירות טוב, וגם אם אלו מחשבותיה- יכלה "כבוד" השופטת לנסח את דבריה בצורה אחרת שלא יתפרשו כמתן לגיטימציה להטרדות.
בקשר ליאוש שלך מקצב ההתקדמות-
אנחנו מתמודדות פה עם אלפי שנות היסטוריה. לעומת אלפי שנות ההיסטוריה המדכאת והפטריארכית- התנועה הפמיניסטית היא סיפור ההצלחה הגדול ביותר של האנושות, ועומד באותה שורה עם המהפכה הצרפתית, המהפכה התעשייתית ומהפכת המידע. בקנה מידה של הזמן- זה ממש כהרף עין.
זה נורא מתסכל כשמשהו שנראה לך נורא ברור ופשוט ומובן מאליו הוא לא כזה אצל האחרים, וצריך לנהל מאבק על הפאקינג זכות שלך לצאת החוצה מהבית בלילה בלי לפחד. אבל תחשבי על כל ההישגים של התנועה הפמיניסטית, שכל כולה בת פחות או יותר 150 שנה. זה תהליך, אנחנו בעיצומו- ואסור להתייאש.
ראית את פסיקת ביהמ"ש העליון בארהב בעיניין נישואי להט"בים?
העולם הולך ומתקדם, והתנועה הפמיניסטית היא אחד ממחוללי השינוי הללו.
תתעודדי, אחותי. אנחנו חלק ממשהו הרבה יותר גדול, שישאיר חותם הרבה אחרינו.

<עד כאן, נאום המוטיבציה
>

למעלה