השופטים I

השופטים I

הגיע הזמן שמכבי תטעם מהמרק שהיא מאכילה את הליגה כל השנים. השיפוט נטה להפועל? קורה לפעמים, ואפילו הגיע הזמן שיקרה. רק בדרך זו יתפרק מאזן האימה מול מכבי! בשנה שעברה השופטים לקחו, השנה הם נתנו, יהי שם השופטים מבורך. האמת ירדה לי אבן מהלב. אם עד עכשיו חשבתי שהשופטים נצאים רק בכיס של מכבי מתברר שהם כבר מתחילים לצאת משם...

השופטים II

למי אכפת מהשופטים? אחרי גמר הפיילאוף בשנה שעברה אמרו אנשים את הדברים הבאים: השופטים לא הכריעו את המשחק, היה לכם יתרון של 66 נקודות ואיבדתם אותו, זה רק מוכיח שאתם לוזרים ובכיינים. לוזרים כי לא שמרתם על היתרון ובכיינים כי אתם תמיד מאשימים את השופטים. אז הנה: המשחק היה של מכבי עם 22 נקודות יתרון, ואפילו בסוף הרבע השלישי עוד היו להם 18 נקודות יתרון. לא השופטים לקחו להם את הניצחון. הם בעצמם הפסידו אותו. קרסו תחת לחץ השמירה של הפועל, ואיבדו כדור אחרי כדור. והפועל? בניגוד לעבר, היתה שם גם לקחת מה שנותנים וגם את מה שלא! אז תעזבו אותי מהשופטים. הוכחנו בגרות וניצחנו נגד כל הסיכויים. זה כל מה שחשוב!

השופטים III

בסופו של דבר חזרתי וראיתי את הקלטת המשחק. האמת? השופטים שרקו הרבה ברבע הרביעי, האמת- לא משהו מאוד חריג. והאמת? מכבי מרגישים מתוסכלים כי בעצם לא נתנו להם לעשת את מה שהם רגילים כשהם בלחץ וזה להיות אגרסיביים מעבר למה שמקובל. אחת הטענות העיקריות היתה: 'הם שרקו לנו על כל נגיעה', נו טוב, אני חשבתי שבאמת, כשנוגעים בשחקן זה יכול להתפרש בקלות כעבירה, השופטים באירופה אף מונחים להיות מאוד קפדנים בענין. אז בעצם על מה מתלוננים אנשי מכבי? הם מתלוננים שהשופטים התייחסו אליהם כמו שצריך להתייחס לכל אחד במשחק כדורסל. פתאום הפריוילגיה של מכבי לדחוף ולהרביץ בזמנים של לחץ נרמסה תחת מגפי החוק היבש... מה שאני לא מבין זה למה גם אחרי שהם מייבבים על השופטים ומתנהגים כמו לוזרים מי שעדין נקרא בכיין זה אנחנו...

השופטים IV

ובעצם מה היה כאן? הפעול קיבלה 2 טכניות, מכבי 0. גם לא כשליאור אליהו העיף את פניני במהלך שעל פחות חמור ממנו גיא קיבל טכנית רק 5 דקות קודם, וגם לא כששארפ פשוט מעיף את הידיים של ארנולד לכל הרוחות. אני יודע שבמספרים מוחלטים נשרקו הרבה יותר שריקות נגד מכבי, אם כי 39 עברות זה לא ממש חריג. ובאמת היה מאוד קשה שלא לשרוק למכבי. זו לא רק אגרסיביות, זו גם ממש אלימות. ולסיכום: היה ערב נהדר, שרק בגללו שווה לראות כדורסל. והיה ערב עוד יותר נהדר, כי סוף סוף ניצחנו את מכבי בנוקיה ואת זה לא עשינו כבר איזה 10 שנים. והכי נהדר היה לראות את הגביע שוב אדום. אני רק מבקש- לא להוריד את הרגל מהגז. ביום שני יש את חולון באולם הפחים ואחרי זה תגיע מכבי למלחה ואז יש משחקי הצלבה ביול"ב. הזכיה בגביע היתה רק סיפתח, כדי שנוכל להמשיך לחגוג צריך להתחיל מיד בהמשך מוצלח!

Pure M

New member
קצת צבוע..

שהמכביסטים הובילו ב22 ולא היו להם שום טענות, ודווקא כשהפכנו, פתאום השופטים גרועים וצריך להרוג אותם. לוזרים. ל-ו-ז-ר-י-ם. לא כי הם הפסידו, אלא כי הם לא יודעים איך להפסיד. פעם-פעמיים בעשור הפועל מצליחה לערער על השילטון הבלתי נגמר של המכביזם, והם עוד מעיזים להתלונן? גועל נפש. לפחות אם היו מכבדים בהפסד, אבל רואים שהם לא מכבדים ומקבלים הפסד, אז בטח שאי אפשר לקבל טענות שלהם על הפסד בגלל שיפוט. אם אתה לא יודע להפסיד, אתה לא יודע להפסיד.

למעלה