השופטים ב THE VOICE

חנה ס1

New member
השופטים ב THE VOICE

התוכנית פועלת לפי הכללים בכל הארצות וזה בסדר אבל אצלנו זה קצת שונה .
בחירת השופטים .. לא מוצלחת . לדעתי השופטים אינם מקצועיים למרות שהם זמרים פופולריים .
שרית ושלומי שבת מחפשים במתמודדים את הסילסולים באופן גלוי ומתמקדים רק בזה . שלומי לא פעם אמר על סגנונות אחרים שהוא לא מבין ולא מתחבר ונראה מהסס לא פעם מושפע משופטים האחרים . גם שרית מאוד מגמתית .
אביב גפן שופט את המתמודדים לא לפי המוזיקה אלא לפי הצניעות והענווה , שואל שאלות שאינן קשרות למוזיקה
מעליב ומתנשא וחלילה להרים ראש .משינה גם להם לא הכשרה מוזיקלית מקצועית נרחבת ומכבדת תוכנית כמו THE VOICE . המון אי צדק וחוסר מקצועיות יש בתוכנית . איפה צביקה פיק ? הוא למד בקונסרבטוריום למוזיקה והוא מבין .

andre93

New member
למשינה אין הכשרה מוזיקלית?

את אומרת שרק מי שלומד בקונסרבטוריון מתאים לשפוט בתוכנית?
אבל יש משהו בדברייך לגבי אביב
(בחלק מהמקרים)

emperor28

New member
למשינה אכן אין הכשרה מוזיקאית

שלומי ברכה נגן מאוד מוכשר אבל הוא ממש לא גאון מוזיקלי , יובל בנאי בחיים לא למד מוזיקה..
חצי מהשירים של משינה בנויים על 2-3 אקורדים.. ממש לא מסובכים..

אני באמת אוהב את משינה אבל צריכים לומר את האמת..

אם זה מונע מהם להיות שופטים בדה ווייס? אין לי מושג עד עכשיו לדעתי הם עושים עבודה טובה ויש מתמודדים ממש לא רעים בתוכנית הזו.

אני לא חושב שיש מישהו שעף/לא נמצא בתוכנית , שהוא עילוי או יהלום שמישהו פספס.. כל מי שעף הוא מתמודד בינוני שיכול להיות שלחלקנו הוא נשמע טוב אבל הוא בטח אינו מתמודד שיגיע רחוק בתעשיית המוזיקה, ולכן הוא לא נמצא בדה ווייס..

אל תטעו, בדהווייס אולי רשום שמחפשים את הקול הבא של ישראל, אבל מחפשים יותר את הבנאדם שיצליח, שיכניס כסף לממנים של התוכנית הזו, ומתמודד כזה לא צריך רק קול, אלה צריך כריזמה ועוד עשרות תכונות...
ולאף אחד מאלה שלא נמצאים בתוכנית הזו היום, אין את זה... ואת זה השופטים ראו.

trilliane

Well-known member
מנהל
צביקה פיק היה שופט פתאטי ושפט לפי המראה

אין לי מושג איך הוא היה מתפקד בתכנית כזו, אבל בכוכב נולד באופן קבוע הוא היה בעד מועמדות שנראו טוב++, אז עם כל ההכשרה המקצועית שלו ויכולותיו המלודיות שאינן מוטלות בספק, השיפוט שלו היה די גרוע בעיניי. אפילו להפקה נמאס ממנו בסוף (אבל לקח זמן עד שיכלו להעיף אותו מבחינה חוזית, הוא נתקע שם לעוד עונה לפחות...).

המנטורים אמורים להיות זמרים ומוזיקאים מנוסים ומשופשפים בשוק המוזיקה והבידור בארץ, כאלה שיש להם מה לתרום לדור הצעיר, יכולים ומוכנים לעבוד איתם ולתת מהידע והמניסיון שצברו. זה ממש לא משנה אם זה ידע תאורטי מסודר שנלמד במוסד רשמי או ידע שנצבר בתהליך של למידה עצמית (אוטודידקטיות) או בהשתפשפות מעשית לאורך שנים של עבודה קשה. הנקודה היא שהם הגיעו לאן שהגיעו בזכות ולא בחסד. אני לא אוהדת אף אחד מהם, הם לא כוס התה המוזיקלית שלי, אבל אי אפשר לקחת מהם את הקבלות, ההוכחות וההצלחה.

andre93

New member
אני דווקא חושב שצביקה פיק היה השופט

השפוי ביותר בשולחן השופטים, לפחות בעונות האחרונות שבהן הוא שפט. הוא גם היה מבדר

trilliane

Well-known member
מנהל
בעונות האחרונות כבר לא ראיתי... אבל ראיתי די

ramor11

New member
צביקה פיק

שופט עם קבלות ,שנים של נסיון מוכח בלחן ובביצוע ובכתיבה להמון המון מבצעים ,ובהצלחה גדולה, בדה וויס יכל לתרום יותר מכוכב נולד.

trilliane

Well-known member
מנהל
קבלות?
לספק צבע לשולחן בכוכב נולד?

אני מסכימה לגבי שנותיו כמלחין ומבצע, זה נכון ללא ספק ואיש לא יכול לקחת זאת ממנו. על ביצועיו כשופט נראה שנישאר חלוקים...

את די צודקת בהכל אבל

שורה תחתונה- הם מסתובבים-להרכבת נבחרתם-ע"פ הקול בלבד.
אז זה נכון וגם טבעי ששלומי ושרית ייתפסו יותר על המסלסלים.
אביב מרכיב נבחרת גם על פי האופי של המתמודד ויכול להיות שבעוד הרבה מדינות קיים/ת מנטור/ית שמבנה האשיות שלהם ושל המתמודדים/ות מהווה פקטור בבחירה..
בעניין המושפעות משפת הגוף של המנטורים שמסביב- זה ממש נותן טעם לפגם..

xjoiq

New member
אני הייתי רוצה את השופטים של כוכב נולד 10

ובראשם משה פרץ
והם גם הכי אנושיים שאין כמותם ברחבי העולם

למעלה