השומר שהוא הגנב

מוקד99

New member
השומר שהוא הגנב

טכנאי מוקד99 שיתף פעולה עם גנבים בכך שגנב קודים וניטרל מערכות אזעקה של לקוחות ששילמו ממיטב כספם לחברה שחשבו אותה לאמינה. מעניין, מי כאן הגנב, הטכנאי או החברה ? המסקנה המתבקשת: כדאי לחפש חברה אמינה עם טכנאים נאמנים וישרים. ראוי ללקוחות החברה לשקול בכובד ראש אם לא כדאי לחפש חברה אמינה יותר.

אחי . אין לנו על מי ליסמוך

רק על אבינו שבשמים . כמו שכתבתי למנהל הפורום שאת שמו אני לא זוכר . כאשר תהייה פירצה בגדר תמיד מישהוא ידחוף יד לימשוך (ליגנוב). ליפני 4000 שנה כבר כתבו במעמד הר סיני . לא תיגנוב . זו דרכה של הצווליזצייה . גם חתול גונב אוכל מחתול אחר כאשר האוכל לא שם לב . תמיד ישבו אנשים בכלא תמיד יוולדו אנשים נכים תמיד אנשים יזכו בלוטו כך תמיד אנשים יגנבו כשזה יתאפר להם . זו דרכה של הצווליזצייה אין מה לעשות אלה להישמר

דרך הפשע ודרך העולם

זה רק עניין של זמן עד שזה מתגלה, בזה אני מסכים עם קרמר. בכלבוטק כבר הראו בעבר עובדי חברת אינטרקום שמנפצים מנעולים ואחר כך מתקנים אותם. בעצם שחושבים על זה צרלי צפליןהיה הראשון שחשב על הזה בסרט על הזגג והילד שמנפץ עבורו זגוגיות

היתי בפריז וגם בטירה (הכרמל)- קרמר

טילתי בטירת הכרמל וראיתי ברח´ הפלמח על יד בית מס´ 9 צלחת לווין עליה רשום השם קרמר היש לך יד בדבר?!

אני בן טירת הכרמל

למדתי בבית הספר היסודי בטירה. בזמנו היה תיכון דו שנתי בשנות ה60 צלחות לוויין מפוזרות ברחבי הארץ .בדרום מי ניר בנים (ליד באר שבע עד מטולה . מי רמת הגולן עד מחסום ארז לצבא . אילו צלחות לוויין שאני היתקנתי ואלהם מדבקה קרמר אים אתה בקשרים עים טירת הכרמל . אז בטח אתה חייב לשנות את השם בפורום בשנות 70-80 אני הייתי מתקין רמקולים על במות העצמאות בטירה . אני דמות ידוע בטירה הוותיקים מכרים אותי טוב מאוד הייתה לי מעבדה לתיקוני טלווזיה עד שנת 82

אין לי קשרים למקום!

ממש אין מה לחפש שם. כל הקשרים שלי למקום מסתכמים בזה שאני יודע מי זה שלום אסייג ושלעיתים רחוקות אני עובר שם...

למעלה