השומר גלאט בוט

SPHINX האחת

New member
השומר גלאט בוט

<^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : איפה השומרים בצאט הזההההההההההההההה? SPHINX\a`eah{ ) [20:57:53] <SPHINX\a`eah{> כאן יאיר [20:57:57] <SPHINX\a`eah{> מה קרה? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : יש לי שאלה אליך [20:58:09] <SPHINX\a`eah{> כן <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : כשבן אדם מדבר וצוחק בחדר יש סיבה להעיף אותו? [20:58:44] <SPHINX\a`eah{> אם הוא רק מדבר וצוחק...לא <^`zojn\al\ah\af\am\aj\an> (שמים כ ח ו ל י ם) : תלוי על מה הוא מדבר ועל מה הוא צוחק, לא ספינקס? [20:59:12] <SPHINX\a`eah{> תכף נדע שמים <^`zojn\al\ah\af\am\aj\an> (שמים כ ח ו ל י ם) : אחלה <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : נכנסתי לחדר אחר צחקתי שם ניסיתי להשתלב וה...... לא רוצה לקלל. העיף אותי <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : וא כל כך גזעניייייייייייייייי. [20:59:35] <SPHINX\a`eah{> מי זה השומר הגזעני ? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אני נישבע לך לא קיללתי ולא הצפתי אז יצא לי צחוק טיפה ארוךךךךךך אז מההההההה [21:00:15] <SPHINX\a`eah{> אם משכת אותיות זה הצפה <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אני אפנה להנהלה כאן שמרתי את כל מה שקרה בחדר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : תני לי כתובת אני רוצה להתלונן עליו אני רוצה שכמו שהעיף אותי אני אעיף אותו מהכחול שהוא כולו מתלהב ממני <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : ממנו* [21:01:37] <SPHINX\a`eah{> אתן לך את הכתובת יאיר [21:01:49] <SPHINX\a`eah{> אתה יכול להגיד לי מי זה? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : יוווווווווווווו מה אני אעשה לו .... הוא יצטער על השניה שהתעסק איתי [21:02:23] <SPHINX\a`eah{> יאיר תירגע *** <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) has quit IRC (QUIT:) * join ^`jajy\aswbqj\a\k (יאיר עצבני *) jajyasw@=z0snh-413-915-387.red.bezeqint.net <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : -המום--המום-עכשיו תפוז התחיל איתי <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : יוווווווווווווווווווווווווו כמה אני רותח <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : שומרררררררררר ***** אחרי שהעיף אותיניכנסתי וקיללתי אותו בפרטי <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : מחדר דתיים [21:04:58] <SPHINX\a`eah{> יאיררררררררררר [21:05:02] <SPHINX\a`eah{> תירגע ומהררררררר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : ????????????????????. [21:05:05] <SPHINX\a`eah{> מי זה היה ? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : גלאט בוט משהו כזה אם אני לא טועה [21:05:48] <SPHINX\a`eah{> יאיררררררררררררררר <^`zojn\al\ah\af\am\aj\an> (שמים כ ח ו ל י ם) : אך יא רבי [21:06:01] <SPHINX\a`eah{> אתה רציני שקיללת אותו ? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן [21:06:19] <SPHINX\a`eah{> שנייה שנייה [21:06:21] <SPHINX\a`eah{> יאיר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : -המום--המום-כןןןןןןןןןןןןןןןןןן [21:06:31] <SPHINX\a`eah{> דיברת איתו? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : כןןןןןןןןןןןןןןןן [21:06:40] <SPHINX\a`eah{> מה אמרת לו? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : ועם הפוזה שלו לא ענה לי <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : שאלתי אותו למה העיף אותי [21:07:00] <SPHINX\a`eah{> נו........ <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : ולא עונהההההההה לי [21:07:17] <SPHINX\a`eah{> יאיר מותק אני חייבת להגיד לך משהו <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אחרי שתי שורות בפרטי שלו אני עףףףףףףףףףףףףףףףףףףף <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אנ מתחרפן מזההההההההההההה <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : סעממוווווווווווווווווווווווו עארס [21:07:49] <SPHINX\a`eah{> יאיר [21:07:53] <SPHINX\a`eah{> זה לא שומר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : מה????? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : זה כןןןןןן [21:08:09] <SPHINX\a`eah{> זה רובוט שמעיף על הצפה או דברים בסגנון והוא לא יכול לענות לך <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : זה שומר גזענייייייייייייייייי [21:08:37] <SPHINX\a`eah{> יאירררררררר זה לא שומר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : זה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חחחחחחחחחחחחח

בואיינה איזה חמוררר בטחח תקבלו תלונה גיבו בהתאם הוא לא עונההההה שנה אני מנסה לדבר איתו

המשך השומר גלאט בוט

<^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : הינה קיללתי אותו בחזרהההההההההה ואת מגינה עליו נו בטח גם את שומרתתתתתתתתת [21:09:31] <SPHINX\a`eah{> יאיררררררר תרגיע ותן לי להסביר לך [21:09:38] <SPHINX\a`eah{> אני מסבירה לך שזה רובוט <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אל תפני אלי בהגנה עליו <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אני אתלונן עליו אחרי שנתת לי את הכתובת [21:10:09] <SPHINX\a`eah{> יאיר [21:10:22] <SPHINX\a`eah{> אני מסבירה לך שוב זה לא שומר [21:10:29] <SPHINX\a`eah{> זה רובוט <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) ערב טוב <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) ספיניייייי <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אני לא מאמין לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.......אני אתלונן עליו ואעיף אותו על טיללללללללללללללללללללללל <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אם גם את לטובתו אני אתלונן עליךךךךךך [21:11:24] <SPHINX\a`eah{> יאירררררררררררר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : שקט גם כן אתה באת להיות נגדי?? [21:11:30] <SPHINX\a`eah{> הנה שיאצו גם יסביר לך <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) מה קרה? <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) תסביר לי מה קרה <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : ניכנסתי לחדר אחר דיברתי וצחקתיייייייייייייייייי בסוף מעיף אותי <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) מי העיף אותך? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : למה מי מת.....מה עשיתי לו??????. <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אני אתלונן עליו ואעיף אותו הוא יבכה על היום שהתעסק איתיייייייייייי <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) מי זה יאיר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : גלאט בוט <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) יאיר <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : מה?? <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) אני יכול להסביר לך משהו <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) ? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : תסביר <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) אתה רואה שאני וספיני מדברים? <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) גלאט דיבר? *** <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) has quit IRC (QUIT:) * join ^`jajy\aswbqj\a\k (יאיר עצבני *) jajyasw@=5Cmbg-686-551-387.red.bezeqint.net <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : -המום-דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כבר אני רותח כאן מעצבים <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אני מקשיב <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : שקטטטטטטטטטטטט שמים <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : כן <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) גלאט ענה לך? <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : לאאאאאאאאאא <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : כי הוא גזעני מסריחחחחחחחחח <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) גלאט זה רובוט <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) אין קשר לגזענות <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : לא מהכבוד שלו לענות לאנשים....רק מעיף אותי בלי שום סיבההההההההה <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : -המום-אל תגן עליו גם כן אתהההההה כמו ספינקס <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) אני לא מגן <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : נו בטח שאגיד לה <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : אספר לה את כל הסיפוררררררררררררררררררר <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) טוב מאוד <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) ותגיד לה <^`z\aj\aa\aw\af> (ש י א צ ו) שתפנה אותך לערן גנדשי <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : -המום-טוב <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) : נימאס לי כבר *** <^`jajy\aswbqj\a\k> (יאיר עצבני *) has quit IRC (QUIT:)

חחחחחחחחחח ממש גזעני ../images/Emo6.gif

אהבתי ,

למעלה