השוליה?

chiff4

New member
השוליה?

YES מתכוונים להביא לשידור את התכנית של דונאלד טראמפ "השוליה"?(למרות שידוע מי ניצח שם) , אם כן זה בטח ישודר ביס+ ,לא? אגב,למה סאטרדיי נייט לייב שודר אתמול בערוץ 3?,חשבתי זה שייך ליס+. ולסיום(לא קשור ליס+);אתמול ראיתי "רצים לדירה" שזה כאילו המירוץ למליון הגרסה הישראלית,זה גרם לי להתגעגע למירוץ למליון ואני יודע שבארה"ב יש את המירוץ למיליון 5 או אולי כבר 6,יש סיכוי שעונה חדשה של המירוץ למליון מתקרבת אלינו?

תשובות מלומדות

אני אורחת לרגע ומנסה לענות על שלוש השאלות: 1. ככל הידוע לי, הסדרה "השוליה" נקנתה על ידי גוף שידור אחר בארץ. 2. אתמול שודר הפרק הראשון מבין 13 פרקים של סטרדיי נייט לייב בערוץ 3. כידוע, אנו מחליפים את הפקות המקור של ערוץ 3 בכבלים בתוכניות משלנו ובמקרה הזה, בחרנו לשדר את מיטב הפרקים מעונת 2002 של SNL להנאת הצופים. הקשר בין סטרדיי נייט לייב ל- +yes ידוע וברור אבל בסופו של דבר כשמדובר בשידורים חוזרים בנות הערוץ הן מאד נדיבות... 3. בארה"ב לא משודרים כרגע פרקים חדשים של המירוץ למיליון. שידור העונה החמישית היה אמור להתחיל שם ביולי ועת עתה נדחה ככל הנראה לספטמבר. מיד אח"כ תשודר שם העונה השישית. חשוב לזכור שאין לנו או לכל גורם שידור מחוץ לארה"ב לשדר תוכנית לפני ששודרה שם ולכן צריך לחכות בסבלנות. אני מבטיחה, הסבלנות בסופו של דבר משתלמת.

Aviad1987

New member
מיכל ../images/Emo24.gif

תודה על התשובות

chiff4

New member
למה יש לדונאלד טראמפ שיער כזה מוזר?

זה נראה כמו פיאה אבל זה נבדק וזו לא פיאה,חחח רק בשביל לראות 45 דקות את התספורת האומללה והעלובה שלו צריך לרכוש את התכנית לשידור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dht160

New member
זה כבר הפך לסימן זיהוי שלו

ולגבי 'המירוץ למליון' רשת CBS החליטה לנסות לקדם את התוכנית המעולה הזאת ולשבץ אותה בעונת הסתיו שזה נורא יפה מצדה אבל הם משבצים אותה בימי שבת שהוא ממש דל מבחינת רייטינג אז לא ממש עשו הרבה. בכל מקרה. נקווה לטוב גיא YESניק בנשמה

chiff4

New member
למה יש לדונאלד טראמפ שיער כזה מוזר?

זה נראה כמו פיאה אבל זה נבדק וזו לא פיאה,חחח רק בשביל לראות 45 דקות את התספורת האומללה והעלובה שלו צריך לרכוש את התכנית לשידור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Aviad1987

New member
אם השיער הזה מגיע עם המיליארדים

בבנק.. אני מוכן לסבול את השיער

למעלה