השולחנות ריקים מה זה השיר הזה כאילו למה להתעלל בנו עד כדי כך אוחח הוא פשוט מדהים
מ מורי לנצח New member 6/3/05 #1 השולחנות ריקים../images/Emo187.gif מה זה השיר הזה כאילו למה להתעלל בנו עד כדי כך אוחח הוא פשוט מדהים
A ayaliar Well-known member 6/3/05 #2 שמעתי אותו בביצוע של אבי טולדנו וזה הבהיל אותי לחשוב שהראל עשה ביצוע לשיר הזה. היה לי ברור שהוא יעשה מזה משהו שיהיה קשה לצפיה, קשה לשמיעה ולא נתפס משום בחינה שהיא זה שיר יפיפה גם בלי קשר להראל אבל מה שהוא עשה שם....קשה קשה
שמעתי אותו בביצוע של אבי טולדנו וזה הבהיל אותי לחשוב שהראל עשה ביצוע לשיר הזה. היה לי ברור שהוא יעשה מזה משהו שיהיה קשה לצפיה, קשה לשמיעה ולא נתפס משום בחינה שהיא זה שיר יפיפה גם בלי קשר להראל אבל מה שהוא עשה שם....קשה קשה
מ מורי לנצח New member 6/3/05 #3 אני מכירה את השיר ../images/Emo187.gif והוא באמת מדהים מבחינת המילים ,אבל מה שהראל עשה איתו זאת התעללות בבני אדם (במובן חיובי כן?)
אני מכירה את השיר ../images/Emo187.gif והוא באמת מדהים מבחינת המילים ,אבל מה שהראל עשה איתו זאת התעללות בבני אדם (במובן חיובי כן?)
ה היחפה עם כתר של זהב New member 7/3/05 #5 ראיתי את הקליפ עכשיו.. ../images/Emo60.gif קצת באיחור אומנם, אבל היו לי ימים עמוסים בכל מיקרה.... הוא כל כך מרגש אלוהים.. מסכן שלי.. פשוט לבכות גאד הקול שלו
ראיתי את הקליפ עכשיו.. ../images/Emo60.gif קצת באיחור אומנם, אבל היו לי ימים עמוסים בכל מיקרה.... הוא כל כך מרגש אלוהים.. מסכן שלי.. פשוט לבכות גאד הקול שלו