השויגר שלי....

השויגר שלי....

השויגר שלי היא איך לאמר בעדינות-אישה שונה מעט. אפילו בעלי(בן יחיד)אומר עליה שעשו אותה וזרקו את השטנס... יש שם סימביוזה חבלז הוא מתקשר איליה 3 פעמים ביום על הדקה כי אם הוא יפספס בכמה דקות(אני מדברת שבע ורבע במקום שבע)יש זוועת אלוהים והיא טורקת לו את הטלפון במשך שבוע וצורחת וכולי שתבינו היא בת קרוב לשמונים ובבית אבות והלוז שלה לא ממש מלא אילוצים... זה הכבוד או משהו היא הצליחה בימי חייה להסתכסך עם כל משפחתה ועכשיו פשוט בודדה וממורמרת ומוציאה הכל על בעלי(איימה שלא תגיע לחתונה ועשתה טובה שהגיעה -בכתה כל הערב ואמרה שנורא קשה לה ...לא הגיעה לברית של הנכד הבכור למשל בטענה שהיא זקנה ומתביישת או משהו-כל כך ריחמתי על בעלי אותו יום) היא ניסתה לעשות את זה גם לי אבל שמתי לה גבולות לאחר שטרקה את הטלפון לאימי שניסתה כמה פעמים לאחל לה שנה טובה ביקשתי מאימי פשוט לא לטלפן איליה יותר גם אני שומרת על מינימום מגע איתה אני עושה את זה לעיתים רחוקות ורק לבקשה מפורשת של בעלי(שמצבו כאן לא פשוט והוא די קרוע) לפני יומיים במוצאי שבת הגענו עם ילדינו הקטנים לבקר אותה אחרנו משום שהיו פקקים איומים והיא כבר היתה בדרך לישון היינו עם הילדים היא פשוט סילקה אותנו בגסות הילדים לדעתי נפגעו מאוד מחר בעלי רוצה לבקר אותה עם הילדים אני מתנגדת בטענה שאני לא מוכנה שהילדים יספגו את הטירוף הזה אני רוצה לדעת שהיא לא תסלק אותנו שוב בעלי אומר שאי אפשר לדעת אבל בכז רוצה לנסות מה לעשות?

לדעתי היא לא שפויה

אבל נורא קשה לי להגיד את זה לבעלי אני לא רוצה לפגוע בו הוא גדל עם זה כל חייו ומה זה יתן עכשיו אם נניח ייקבע שהיא מאנית דיפרסית(שלדעתי הלא מקצועית זה משהו בסגנון) זה מה יש ואני צריכה להתמוד עםזה לדעתי גם אופיו של בעלי הושפע ממנה(איך אפשר לא) חוסר השפיות שלה גרם לו נזק בל יתואר הוא לא מחובר לרגשותי למשל הרבה יותר מאנשים אחרים. השאלה מה אני עושה במצב הספציפי הזה

אגב בבית האבות ניסו לערוך לה

איבחון בכיוון הזה ושניהם גם היא וגם בעלי נעלבו עד עימקי נשמתם.... חבל כי אולי ניתן היה לתת לה תרופות שיעזרו לה (ולנו)קצת בערוב ימיה

smagi

New member
אני חושבת שאין לך הרבה מה

לעשות במצב כזה, את פשוט תפגעי בבעלך (שכבר ככה יודע שאמא שלו לא ממש שפויה) פשוט תחכי בסבלנות שהיא תתפגר (כמה שנורא להגיד) ושיהיה לך פורים שמח
מגי

לדעתך אני צריכה לבוא עם הילדים מחר

איליה לבקר אותה ולקחת את הצאנס שתסלק אותנו שוב? או להתעקש שתבטיח שתקבל אותנו?שווה לריב על זה עם בעלי? פורים שמח גם לך

smagi

New member
תלכי איתו הרי היא לא שווה

שתריבי עם בעלך בגללה! ואם היא תגרש אתכם? אדרבא - תיכנסו לאיזו מסעדה טובה באיזור או תיקפצו לאיזה קניון/סרט ותוציאו את הטוב שבנסיעה...

smagi

New member
אולי שבעלך ינסה להיכנס קודם

ויבדוק מה הרוח שם... אם
ויש צעקות שיצא ותסתלקו משם (כדי שהילדים לא יהיו עדים למריבה). ואם הכל תקין תיכנסו. דרך אגב בני כמה הילדים???

תפוזינה../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

המצב בהחלט לא נעים. אבל דווקא משום שהילדים קטנים אפשר לאמר להם שאבא גיגש לראות אם הסבתא לא ישנה. ובינתיים בעלך יבדוק את מצב הענינים. כשיחזור יאמר אם היא ישנה אולא . כמובן לפי המצב בשטח. כך ימנע מהילדים להיות עדים לסצינות שליליות. ואם מצב רוחה שפיר תעלו אליה. יתכן שלך ולילדים כדאי להיות לידה פחות זמן ואילו בעלך ימשיך עוד קצת את הביקור בהצלחה.

פורת24

New member
אמנם אני לא שייכת לפורום הזה

אבל אני רוצה לנסות לתת פרספקטיבה אחרת. (סליחה זה יצא קצת ארוך...) קודם כל שתדען עליי שאני עומדת להתחתן ואני בת 24. יש לי סבתא שנשמעת בערך כמו חמותך היא ואמא שלי מעולם לא הסתדרו - ומעולם לא היה לה משהו נחמד להגיד לאמא שלי ובדרך כלל זה אפילו ההפך. בנוסף לכך ביותר ילדים היא תמיד הייתה בוחרת נכד אהוב (זה היה בתורות) ומדברת רעות על הנכדים האחרים בפני הנכד הזה. גם לה היו קריזות מפה ועד להודעה חדשה. למרות כל זאת ההורים שלי תמיד הקפידו שתהיה לנו מערכת יחסים עם הסבתא - והשתדלו שתהיה כמה שיותר טובה, ופשוט תמיד הסבירו לנו בצורה עדינה שצריך להבין שסבתא היא כזאת וכזאת מאי אלו סיבות, וזה כך מאז שאני זוכרת את עצמי. יש לציין שאבא שלי סובל קשות במהלך כל השנים האלו מאמא שלו על כך שהיא מלכלכת על אשתו (אמא שלי) ואמא שלי בכל זאת לא נתנה לו לנתק קשר - וזה היה יכול להיות קל כי היא לא גרה בארץ. וגם תמיד הקפידה שלנו תמשיך להיות מערכת יחסים טובה איתה. לילדים שלך אין הרבה אופציות כשזה מגיע לסבא וסבתא ותאמיני לי אני מכירה בתור ילדה איך זהה להיות במצב של הילדים שלך צריך לעבוד קשה כדי למצוא פתרון לזה - וזה בטח לא קל אבל אני חושבת שזה לא נכון למנוע סבתא מנכדים (גם אם היא קשה במיוחד) וההערות של - לחכות שתתפגר, בטח לא מועילות למצב שבו את נמצאת עכשיו. אני מבינה שבפורום הזה יש הרבה מתח בכל הקשור לחמות - אבל לדעתי חשוב לזכור שהם בכל זאת האמהות של הבעלים שלכם - ואין מה לעשות. אני מקווה שאני לא פוגעת ברגשות של אף אחד - כמו שאמרתי - פרספקטיבה אחרת.

אני מניחה שכבר יצאתם לדרך ...

אבל אם לא ואת קוראת את הפורום לפני, אולי כדאי להכין משלוח מנות ולהוציא את הבעל ככוח חלוץ, שימשש את הדופק. רק שלא תפגע לך בילדים ותגרש אתכם משם.

למעלה