השוטים משתלטים......o_O

השוטים משתלטים......o_O

אל תסיקו הרבה מהכותרת...(או שאולי כן?!) בכל מקרה נפתח את הטופיק בבוקר טווב לכל משתמשי הפורום... שנים שלא פתחתי טופיק (שלא נדבר על הודעות שנכתבו ממני כאן בזמן האחורן...=/) אוקיי, אז נתחיל מזה שהיום-יום ראשון, יום אחרי לג בעומר, אני מתעוררת ב-7 (אל תשאלו למה ) -ולא לא הייתי במדורה (גם אל תשאלו למה) ..=/ אני מעבירה בינתיים את הזמן, עד שהחלטתי שמספיק לעצלנות! צריך לרדת למטבח לקחת ארוחת בוקר (לא שבדרך כלל אני אוכלת אבל אני מפצה את עצמי על זה שאתמול לא דחפתי קילו של פיתות וסלטים לפה שלי במדורה- צמחונית אני זוכרים? ככה שלא היה לנכון לרשום כאן משו כמו "מפצה את עצמי על זה שאתמול לא דחפתי קילו של בשר ." =/ טוב אני שמה לי קורנפלקס ,חלב , מעיינת בעיתון ...באה לקחת את הכותרת ולשבת בחצר...אך עיני חשכו!!! לפתע אני רואה איזה גיליון מציץ לו מהצד מחכה שאני אקח אותו! לא האמנתי למראה עיני...היה לי את הגיליון של "לילה"...(מי שיש לו ידיעות יודע על מה אני מדברת)...רק לאחרונה ההורים שלי החליטו לעשות מנוי ללילה ואחחח החיים הטובים! חולה על העיתון הזה...כל הסצנת קלעעברים הטורפת הזאת -פשוט עושה לי את זה...=) טוב אני מיד עוזבת את הכותרת והולכת לשבת בחצר עם ה"לילה" שלי והקורנפלקס המדובר לעיל.. טוב אני מעיינת לי בפרעות בעיתון מחפשת משו מעגניב ושמדבר אליי... באיזשהו שלב הייתה שם סקירת דיסקים חדשים או משו כזה...אני נמרצות מחפשת את השוטים!!! :eek: אח אבוי!!! :shock: נגמר הדף...נגמרה הכתבה...אין שוטים!!!!!!!! :evil: הייתכן????? :? הכיצד בעיתון שמחזיק מעצמו כל כך הרבה ולעיתים אף כותב (וסחטיקה על זה) על רוק כבד (בהקשר לאורפנד לנד) -לא יכתוב על הדיסק של השוטים?! הרי מי התחיל את כל סצנת המועדונים והמסיבות אם לא אנשי הטבע שבנינו....o_O בעודי מדפדפת בשאר חלקי העיתון (בלי ייחוס רב למה שרשום שם)...לפתע! קולטות עיני מחזה מדהים!!! בחלק התרבותי של העיתון אני מוצאת תמונה של חברה שמזכירים לי כמה אנשים טובים.... כן כן!!!!!!!! ה-ש-ו-ט-י-ם-! :p :p ידעתי ש"לילה" לא יאכזבו.. ואני..? לי נשאר רק לסתום את הפה ולרשום לכם מה רשמו שם... קיראה מהנה.... הופעה----->הנבואה שהתממשה... ההופעה החדשה של שוטי הנבואה עמוסה,כצפוי, אנרגיות רוחניות וקארמה טובה....פאנן... השוטים לא חוו במה ענקית כמו זו של האנגר 11 כבר למעלה מחצי שנה. ניכר שקהל המעריצים שבא לראות אותם (למעלה מ 4000 צופים) התרגש לא פחות מהם. את הקהל אגב אפשר ורצוי לחלק לבוגרי הודו או לבוגרי הפסטיבל בומבמלה (כמה שזה נכון!!!) הדלתות אומנם נפתחו בשעה עשר אבל שוטי הנבואה טרחו לעלות לבמה רק בעשרים לחצות, לאחר הופעה מייבשת למדי של מעגל מתופפים אפריקאי שדפקו בראש במשך 40 דקות... זמן טוב להריץ את הקהל לקנות עוד בקבוקי מים מינרליים במחיק מופקע של 9 שקלים. המופע בהאנגר נתן הזדמנות ראשונה לשמוע את שירי האלבום החדש "מחכים לדורות" --------------> wow!!!!!!!!!!!!!!!!!! hold it!!! תגיד מה אתה מפגר??!? אם אתה כבר רושם משו טוב על השוטים ועוד נמצא בהופעה שלהם +רושם שאתה מעריץ מושבע של החבר'ה האלה- תדע לפחות איך קוראים לאלבום החדש שלהם!!!! טיפש!!!!!!....טוב אתם עכשיו יכולים להמשיך בכתבה... שיצא בימים אלו... השוטים עולים על הבמה כשגלביות לגופם והקהל באקסטזה...=) (אכן כן) כבכ בהתחלה אנחנו מקבלים את הסינגל החדש ידיעה עם געיית החמור המוכרת. (זו אתון דביל! אתון!!!) מיצגי וידאיו פסיכודליים מתרוצצים על מסך ענקי מאחור ומכניסים את הקהל לטראנס. בהמשך מגישים השוטים רצף שירים מהדיסק החדש עם גיחות לפה ושם לשירים מאלבום הבכורה. חבל שחברי הלהקה העדיפו לשחרר את השירים החדשים ברצץ כשאף אחד עוד לא מכיר את המילים במקום לשתול להיטים מוכרים קודם (צאו רגע מהכתבה...ואני אומרת- אחי! כמו שאמרתי מקודם אם היית פאקינג מעריץ מושבע היית יודע את המילים של חלק מהמילים כמו שהרוב כאן אני בטוחה שהיה בהאנגר ידע את המילים לידיעה, בביניין ,מי שם ידו ואין סופי..טוב תחזרו לכתבה עכשיו) האטרף האמיתי החל בסוף המופע עם השירים המוכרים "פאנן" הילדים קופצים" ועוד. במופע התארחו הזמרת דין דין אביב במשתוללים בכפר, עידן רייכל בנגינת אוקרדיון (אל תגידו שהוא לא היה חתיך אפילו שהוא היה עם אקורדיון!) ודיגיי טלווין סינג שניגן סולו על הטאלבה ואחרי זה נתן סט מיוחד. בהופעתם משמשים השוטים מודל להרכבים צעירים רבים שרואים בשמחת החיים המפורסמת של הלהקה חלק חשוב מההופעה עצמה. שלושת הסולנים תורמים שתורם את הגוון האישי שלהם להרכב הגדול ולא נותנים לקהל את ההרגשה שהם סופרסטארים . הם מתרגשים יחד עם הקהל ומסבירים את השירים כיאלו הם מדברים אל חברים. יותר מהכל, נראה שלמעריצי הלהקה נמאס כבר משירי דיכאון, הם רוצים לקפוץ לשמים ולהתפרע עם שירי חופש כדוגמא "פאנן."... אךבום הבכורה של השוטים אוטוטו מגיע ל40 אלף (כבוד אנשים כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מספר שבקלות יכול לשחזר את עצמו באלבום הבא. נחכה ונראה.... זהו! נגמרה הכתבבה! בכל מקרה- הכתב הזה, רומני כמה שיהיה - לא אהבתי את סגנון הכתיבה שלו והרצון להראות שהוא מכיר אותם "כל כך טוב"... יהיה מה שיהיה...=) תהיו בריאים ואני מקווה שאתם מעריכים את מה שכתבתי כאן..... בברכת יום טוב! :roll:

משוועממת..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

וואאאאיי....
שוטי הנבואה

=) חחח

האמת שלגמרי... אני לומדת למגן בתנך שיש לי מחר...(ג'יזוס) וכבר לא יכלתייייי לנשום מרוב פסוקים וחוקים! דייי נמאס נמאס נמאס...! =( אני כבר מתה לעבור את המגן הזה...=/ יש לי עוד איזה 20 פרקים ללמוד...=/

shUsh 17

New member
ככה זה כשלא יודעים לקרוא ../images/Emo9.gif

אבל בכל זאת ... אני מאוד מקווה שבאמת עם הדיסק החדש הם יעברו את ה-40 אלף !! בנתיים הם עוד לא עברו את ה20,000 אבל אנחנו יחסית רק בהתחלה ...

sHotZy M

New member
הדרוששששש! ../images/Emo13.gif

מה קורה מותק? אני מנויה לידיעות אבל לא ללילה ואיזו חמודה את שכתבת את הכתבה על השוטים... ועכשיו כמה דברים: הכתב פשוט לא מבין ב
מה קורה עם השוטים.... לילה היה צריך לשלוח למשימה כתב\ת שקצת יותר מבינה וקצת יותר איכפת לה ואז לא הייתה יוצאת כתבה מעליבה שבכלל לא מוסרת את המידע הנכון...אני שונאת אנשים כאלה... שמתיימרים להבין, בסוף מי אוכל אותה? אנשים שלא כל כך מכירים את השוטים וכן רוצים להכיר ואנשים שלא היו בהופעה שלהם... כמו שהוא כתב על שם הדיסק, שהוא כתב חמור במקום אתון(אדיוט) הכתבה הייתה כל כך רדודה ובלי עומק בכלל! הוא היה צריך גם להציג את הלהקה ולרשום מה כל אחד שר וממש להיכנס לאווירה של המקום וההופעה שעל זה הוא כתב רק איזה שתי שורות.... אפילו מה הם לבשו!
ה-כ-ל-!
והוא גם היה יכול לכתוב שהיו שירים שהם לא שרו ביחד כמו "קול גלגל" ו"מי" שאברהם שר והשאר עשו לו קולות רקע ורואי ששר את "אמונה".... נראה לי שהם היו צריכים לקחת אחת\ד מאיתנו בכדי לרשום את הכתבה הזאת
... ואת צודקת במאה אחוז... עידן רייכל נראה ממש טוב עם ו\או בלי האקורדיון

אוף איתכם...

אתם לא מבינים כמה השקעתי על כתיבת המאמר הדבילי הזה...=/ תגיבו לפחות תגובות מעניינות (אני לא אומרת שעד עכשיו לא היו תגובות מעניינות!) פשוט ציפיתי לקצת יותר... אוח איתכם...=/ לא נורא לא נורא...עברתי את המגן בתנך! וכל היום כולי מלאת אנרגיות חיוביות שזורמות אצלי בגוף בלי הפסקה וכולי משתגעתתת..=) כל היום רק מחיייכת אתם לא מבינים איזה כיף זה לחזור לשגרה...=)

למעלה