השוויצר חוזר!

spoild

New member
אכן משועממת

גם את בקטע של ל@$## ת´שכל אה? ד"א מצטער על ההתבטאות לפני. ביייי

spoild

New member
השוויצר חוזר!

ירדתי ל 6.5% שומן!!! להזכירכם לפני שבוע בערך הייתי 7.4% וקיבלתי מלא מלא תגובות טובות מכם.(תודה!!!) לא יודע איך ולמה זה קרה (האמת שאני יודע אבל לא ציפתי שזה יקרה). העניין הוא שחזרתי לתוכנית הגדילה , האיטית במיוחד שלי - בכדי שלא העלה באחוזי שומן (כמה שאפשר). ועדיין ירדתי! לתפריט שלי הוספו מרכיבים רבים נוספים , ועכשיו יוצא לי לאכול משהו כמו 12-14 פרוסות לחם קל מלא, 3 עוגיות לייט,כוס אורז, ירקוות (הרבה),מעט פוקפורן וחמוצים. חלבונים- קוטג´,ביצים,חזה עוף,טונה,שייק חלבונים,חטיף חלבונים. המשקל שלי עלה דווקא ב כמה מאות גרמים שזה בכלל נהדר, העניין הוא השקעה! לא משנה, לא להחמיץ אימונים,ארוחות ושינה (לפחות זה מה שעשיתי 8-9 חודשים אחרונים).

Nut420

New member
6.5 ? בשביל מה ?

זה לא אחוז שומן נמוך מדי ? בשביל מה לך ?

השומר

New member
קודם כל יופי של בטן

ודבר שני זהשריר "הכי" גדול שיש לך בגוף שאתה שם תמונה שלו ולא של אחרים שים עןד תמונות

selma

New member
תספר איך ירדת לכל כך קצת...

כאילו בכל התקופה -ירדת לכל כך קצת בדיאטה או שגם גדלת וגם הורדת בשומן? תאכל להגיד לי בכמויות כמה קלוריות אכלת וכמה מתוכם שומן?

spoild

New member
איך כמה ולמה

את זה אני אוהב לספר ,
אז דבר ראשון, אני חייב תודה לאדם אחד, ד"ר קובי עזרא, הבן המופלא הזה פשוט שינה אותי מן הקצה אל הקצה, לא רק מבחינה פיזיולוגית אלא גם מנטלית, פשוט הייתי הולך אליו ולומד ממנו כל כך הרבה (ועדיין לומד) מעצות שנתן לי או לפציינטים אחרים, בוא נגיד שהוא לימד אותי איך לאכול ולמעשה איך לנהל את החיים בדרך הבריאה ביותר. בגלל שאני אוהב לאכול וחושב כל הזמן רק על אוכל (לצערי זה יותר חושב) אז יוצא לי להשקיע בתזונה שלי הרבה מאוד,מה שמונע ממני להחמיץ ארוחות(לפחות בשמונה חודשים אחרונים לא החמצתי אחת מששת הארוחות היומיות שלי). בניתי לעצמי תפריטים וארוחות קבועות המכילות את כל אבות המזון ביחסים שונים אותם הגוף צריך, לדוגמא עלייה במשקל - שמתי דגש על הפחמימות הנוספות לעומת הרזיה וחיטוב בהן העלתי את כמויות החלבון על חשבון פחמימות ושומן, על הערכים הקלורים כנעט ולא הסתכלתי, פשוט אכלתי מה שנקי ומה שלא מכיל את כל הזבל שבדר"כ דוחפים אליו. בהתחלה עבדתי על מסת שריר, כמובן שהעלתי אחוזי שומן אבל לא עברתי את 20 האחוז, (לצערי תמיד היה לי מבנה מלא). הייתי אוכל הרבה אבל עדיין בלי זבל או שטויות, ממש כמו בתפריטים שמפורסמים באתר ISRAELBODY.ORG זה מה שהייתי אוכל, כל יום! משעמם? אין מה לעשות מגוונים עם תבלינים ורטבים (שהמצאתי לעצמי ומתאימים לדיאטה). שהתחלתי להוריד אחוזי שומן היה ברור לי שאני חייב לבצע את התהליך בזהירות בכדי לא לפגוע במסת השריר שלי,את הפחמימות הורדתי לפחמימות מורכבות בלבד, לחם וירקות (לחם קל מחטה מלאה או קרקרים), הרבה מאוד חלבון- 200-300 גרם חזה עוף ביום, 2-3 קופסאות קוט´ג או גבינה 0.5% , טונה וביצים (חלבון בלבד). מבחינת שומן לא הכנסתי כלום (ככל שניתן) בדר"כ הייתי שותה כף שמן זית עם ארוחת הבוקר, בתוכנית ההרזיה וויתרתי גם על זה. הורדתי חלב (כל הסוגים) ופירות - בגלל הסוכר. בקשר לאימונים- הוספתי אירובי של 45 דקות בכל סוף אימון, זה התחיל מ20 דקות ולאט לאט הגעתי ל 45. את האימונים לא שיניתי הרבה, אולי קצת הגברת חזרות או סופר סטים, שום דבר משמעותי. ישר אחרי האימון, אני אוכל 1 סקופ של אבקת חלבון (עם מים) טעים טעים! 10 דקות אח"כ קוספת קוטג´ או גבינה, שעה אח"כ ארוחה רגילה. הזמנים מאוד מאוד חשובים! גם המנוחות בין האימונים! שאני אומר שאני אוכל ישר אחרי האימון הכוונה זה- אני מתנגב מהזיעה, מכניס את הדברים לתיק (מעביר איזה 3-4 דקות) ואז מתחיל עם האוכל, העניין הוא שברגעים אילו הגוף יכול לספוג את החלבון בצורה היעילה ביותר מה שימנע את המצב של פירוק השריר- במיוחד בתוכנית ההרזיה. ברגע שיהיו לי תמונות נוספות (מחכה לפיתוח) אני אשמח להעלות אותן לפה, ובטח ובטח שאשמח לעזור לכל מי שרוצה עצות וטיפים בכל מיני נושאים - בעיקר בתזונה ותספים. ביי ותודה!!!

spoild

New member
צעיר, בחור צעיר אני

סה"כ 20 , עם ניסיון של 4 שנים בחדר כושר. שנה אחרונה אינטנסיבית ביותר של לימודים בנושא ואימונים על בשרי. שהייתי בן 17 "תקפה" אותי איזו "מחלה" ששלחה אותי לבית חולים לאיזה חמישה אישפוזים וכתוצאה ניתוחים בריאות,(לא חסכו בצלקות), ככה גם הצבא וויתר עלי,( רק אני חסר להם שם). אחד מהאישפוזים בא במהלך הגיבושון לצנחים (חלום חיי). אז לקחתי על עצמי את הפרוייקט של כושר ופיתוח ועיצוב הגוף. שבת שלווווום!

Rיקש

New member
אבל אם חלום חייו זה צנחנים

והוא בתור מתנדב כמובן ל יכול להיות שמה (אולי כפקיד...) אז מן הסתם המוטיבציה שלו כבר לא קיימת. דעתי האישית דרך אגב שכולם חייבים לעבור צבא, לי זה עשה רק טוב.

spoild

New member
מה אתה מזיין לי ת´שכל?!

אתה יודע מי אני? אתה יודע מה הדעות שלי? מה אתה דוחף ת´כרס שלך ? לקשקש? אתה יודע מה עברתי בשנה הזאת שחליתי יא חתיכת פלוץ?!

גיא 22

New member
מה זה 1 סקופ של אבקת חלבון? איפה אנ

איפה אני יכול להשיג את זה כמה זה עולה והאם זה באמת טעים?

spoild

New member
הכוונה לאבקות חלבון,

אבקת חלבון שהמטרה שלה לספק לגוף כמות חלבון מסוימת, בדר"כ חלבון מי גבינה שנספג הכי טוב בגוף. כנס לקישור-

למעלה