השווה...

stan_southpark

New member
השווה...

בין פטרונוס לסיירס(אתם בטח חושבים שזה עוד דבר שלי להוכיך שהסיירס יותר מהפטרונוס אבל לא תקראו ותהדמו) 1 גג סיירס 442 מטר גג פטרונוס 378 מטר
2 ספייר סיירס 527 ספייר פטרונוס 442 הוהכה הסיירס כן יותר גבוה מה סיירס אז תוכלו ת´לב נההההההה

oren*

New member
וגם יותר נמוכים ממגדל שלום ../images/Emo3.gif

אז ברור לכולנו שכל עיתוני האדריכלות, אתרי גורדי השחקים והפורומים הבינלאומיים טועים לגבי העובדה שהפטרונס הם המבנים הגבוהים ביותר בעולם? אחלה, עכשיו אני רגוע
וברצינות - הגובה של הסירס הוא 527 מטר כולל אנטנות הגובה של המבנה עצמו מבחינת מבנה ללא תוספות הוא 442 מטר הפטרונס מתנשאים לגובה של 452 מטר כשהספייר שלהם הוא חלק מהמבנה ולכן מבחינתנו הוא גבוה יותר בעשרה מטר מהסירס באותו אתר שקראת (אין לי מושג איפה) שהפטרונס נמוכים יותר מהסירס, נתנו לפטרונס את תואר גורדי השחקים הגבוהים בעולם - זה לא נראה לך קצת מוזר?

stan_southpark

New member
קודם כל לא קראתי בשום אתר זה היה

בספר השיאים של גינס 2000 ואני עשה הכל להוכיח שהסירס יותר גבוהים מהפטרונוס אני שונאה את הפטרונוס בדם סתם שני בניינים מכוערים

danezeq

Member
מגדלי הפטרונוס הם אלה במלזיה?

אם כן - אתה צודק!!! הם דוחים!! אני איתך! הסירס אולי הכי יפה בעולם לפי דעתי (בגלל הצורה הגיאונית, הגובה והצבע) ואם תעמידו את הסירס ליד הפטרונוס - מי יותר מרשים? מי נראה יותר גבוה? הפטרונוס מרמים!

danezeq

Member
המחשה

נו? אז מי יותר גבוה? הם ממש גפרורים ליד הסירס, עם מחט קטנה ש{{{כאילו עוברת}}} את הסירס תראו את הקומה הכי גבוהה של הסירס לעומת הקומה הכי גבוהה של הגפרורים המכוערים (שאגב תמיד מזכירים לי את מגדל דיזינגוף)

stan_southpark

New member
יש טעות בתמונה

הפטרונוס יותר מידי גבוהים האנטנות צריכים להגיע מקסימום עד הגג
!|

stan_southpark

New member
יש לי בעיה

אני לא מצליח שים תמונות רצית לשים תמונה של הסיירס אבל זה לא הרשה לי מישהו יכול להגיד לי למה?!?!?!

stan_southpark

New member
דניאל אתה צודק../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif

אתה צודק הם דוכים מי
שאומר שהם הכי גבוהים בעולם מטו**ם זה מגיעל
הם מעצבנים המלז´ים האלה הם מנסים שהכל היה אצלם הכי גבוה למשל המגדל פיקוח של קואלה לומפור בגובה שלי יותר מ 120 מטר למה???
הם באסיה הם מעצבנים סתם בוהים בניינים כדי שהיה להם אין להם כסף בטח בפטרונוס עובדים מקסימום 100 איש הם רוצים לעקוף את ארצות הברית בגובה של הבניינים.
בעמצא מקום במרכז מקסימום הבניין הכי גבוה (חוץ מהפטרונוס) בטח מקסימום 350 מטר בקיצור בעמתא מרכז נמוח, אני לא בטוח שזה אפילו במרכז הפטרונוס לפי כל הבניינים הנמוכים ליד, אתם מגיעים למלזיה לקואלה לומפור אתה רואה בניינים נמוכים בתים ואז אתה רואה שם בעמצא שום מקום שני בניינים גבוהים זה טימתום.

kyle

New member
בן, ק"כ תירגע!!!!

1. באמת??? לא נראה לי שבפטרונוס עובדים 100 איש 2. אתה יותר מדי פטריוטי לארה"ב!!! אתה רוצה שכל התארים יהיו בשביל ארה"ב, ומי שחושב אחר הוא.... (למען האמת, צודק!) עד כאן הניתוח הפסיכולוגי של היום! יש למה לחכות, להתראות!!!...

TheIllustrator

New member
מה עובר עליך???

א. מגדלי הפטרונס מגדלים מרהיבים ומאד ייחודיים - אפילו אם לא כולם יסכימו לגבי יופים(והם ללא ספק יפים). הם תוכננו ע"י אחד מן הארכיטקטים הגדולים ביותר כיום - סייזר פאלי הארגנטינאי!
ב. גם לטעמי, הסירס גבוה יותר - אבל מה לעשות, אם מחשיבים את הספייק של הקרייזלר ושל כל שאר דומיו, אין אפשרות אלא להודות שמבחינת מדידת גובה בשפת "גורדי שחקים" - הפטרונס גבוהים יותר. ג. עובדים בפטרונס קצת יותר מ-100 איש... 60.000 ליתר דיוק! (ואני לא סגור על כך... אבל זה נע סביב המספרים הללו) ד. קולאה-לומפור מלאה גורדי שחקים - בעשור האחרון הייתה שם תנופת בניה עצומה, כברוב דרום מזרח אסיה. נא לא לזלזל בהם... יש להם המון גורדים שנבנו עקב צורך אמיתי ועקב עמל אנושי רב(ולא "משאבי טבע" כבנסיכויות המפלץ!), ואין מה לעשות - במדינה המוסלמית הגדולה בעולם - לא בלתי ראוי שיהיו עשרות גורדי שחקים עצומים. ה. אפילו אם תאמר שאין הם הגבוהים בעולם, עדיין מגדלים בסדר גודל וגובה כשלהם - זהו אלמנט מאד-מאד חריג, ובכל קנה מידה. ו. נכון שלא היית אומר את כל זה אילו הם נבנו בנ"י או שיקאגו!?

Electrolite

New member
המדינה המוסלמית הגדולה בעולם היא...

זאת לא אינדונזיה? שוב, אני לא בטוח. אני יודע שזו המדינה בעלת הכי הרבה מוסלמים בעולם אבל אולי אתה דווקא התכוונת מבחינת השטח.........

TheIllustrator

New member
המממ...

עכשיו ערערת את הבטחון העצמי שלי!
אנני זוכר אם זו אינדונזיה או מלאזיה(למרות שאני חושבת שאתה הוא שצודק), אבל מכל מקרה... שתיהן מדינות איסלמיות עצומות מימדים!
(מבחינת אוכלוסין)

Electrolite

New member
ערערתי את הביטחון שלך?

משימתי הושלמה!
המדינה היא אינדונזיה ואם אני טועה אז שאויבי הגדול ביותר יאבד את ביצתו השמאלית. ראית איזו הקרבה?

למעלה