השוואת os

eranzam

New member
השוואת os

רציתי לשתף את חברי הפורום ולשרשר את הדעה הבאה : איזו מע" הפעלה עדיפה? כרגע אני משתמש בבית ב98se ומרוצה מאוד מהמהירות.(p-3 256ram ) גיליתי שכאשר אין הרבה תוכניות כבדות במקביל ה98 רץ הכי מהר ואני די מרוצה ממנו .בעבודה אני משתמש ב2000 וזאת ללא ספק המערכת החלונאית החביבה עליי .. מה אתם מעדיפים

IgalR

New member
xp . אגב למיטב זכרוני

ב98 אין משמעות לזכרון מעל 128 . יכול להיות שאני טועה או מערבב עם 95 .

eranzam

New member
בדקתי..

לפי מה שגוגל מראה המגבלה היחידה לזכרון היא מעל 512 ראם. אם באופן אישי אתה יודע משהוא אחר אני אשמח לשמוע..אני התקנתי 98 עם 256 ראם ולא ראתי שום בעייה.. שלחתי לינק בעניין

xslf

New member
יש משמעות

אבל זה לא אומר שהוא מנהל אותו היטב... 2000/xp מנהלים את הזיכרון בצורה הרבה יותר טובה.

uzi2

Active member
2000 מול 98

כבר דובר על ניהול הזכרון העדיף של ה- 2000 ואין לי חילוקי דעות עם זה. גם מבחינת יציבות במקרה של שימוש בתוכנה לא יציבה. יש יתרון ברור ל- 2000 שבו קריסה של אפליקציה לא פוגעת בתפקוד שאר המערכת אפילו הרבה קריסות של אפליקציה/אפליקציות לא פוגעות ביציבות/תפקוד המערכת. מנקודת מבט של אבטחה, ראשית ב- 2000 רצים הרבה שרותים שהם מיותרים עבור מחשב ביתי, ושחלקם מהוים פוטנציאל לחורי אבטחה. ה- 98 כבר עברה הרבה, ולכן יש בה פחות חורי אבטחה לדעתי. מצד שני, אפשרויות האבטחה ב- 2000 יותר נרחבות. ביחוד אם משתמשים בחוכמה במערכת ההרשאות כדי להריץ קודים תחת מערכת הרשאות מוגבלת (דבר שמרבית האנשים לא עושים כי זה פחות נוח, אבל זה מאפשר שיפור אבטחה משמעותי).

guyyy

New member
כל הודעה שלך יכולה להיכנס למאמרים

למעלה