השוואת גירסאות....

השוואת גירסאות....

עברתי לאחרונה על האוספים ועל האלבומים של יהודית, ומרוב התנגשות "גירסאות" רציתי לשאול אתכם איזה גירסאות אתם מעדיפים... מבחינת עיבוד, מבחינת כלי נגינה, מבחינת שירה ומבחינת איכות אהבה יומיומית
אלבום בכורה, "עד לאן שהלב לוקח", "פילהרמונית" ארץ טרופית יפה
"ארץ טרופית יפה", "מילה טובה ואוסף שירים" באה מאהבה
"באה מאהבה", "עד לאן שהלב לוקח", "פילהרמונית" בך לא נוגע
"געגוע", "פילהרמונית" ברנדי וג'יטאן
"געגוע", "פילהרמונית" געגוע
"געגוע", "פילהרמונית" דרך המשי
"דרך המשי", "עד לאן שהלב לוקח" הילדה הכי יפה בגן
אלבום בכורה/הכבש הששה עשר, "פילהרמונית" וידוי
"דרך המשי", "פילהרמונית" לילה
"באופן קבוע וחד פעמי", "עד לאן שהלב לוקח" למי שאינו מאמין
"דרך המשי", "פילהרמונית" לקחת את ידי בידך
אלבום בכורה, "עד לאן שהלב לוקח" מי לאהבה
אלבום בכורה, "באופן קבוע וחד פעמי" מילה טובה
"מילה טובה ואוסף שירים", "פילהרמונית" מישהו
אלבום בכורה, "פילהרמונית" סוף לסיפור
"באה מאהבה", "עד לאן שהלב לוקח", "פילהרמונית" סיפור מותם של עלמה ועלם
"עם הגב לים", "געגוע" סליחות
פסטיבל הזמר/אלבום בכורה, "מילה טובה ואוסף שירים", "פילהרמונית" עשה שיהיה לי קל
"ומאוד לא פשוט לחכות", "פילהרמונית" שבתות וחגים
"באה מאהבה", "עד לאן שהלב לוקח", "פילהרמונית" ואם אתם כמובן מעוניינים להוסיף משהו או לתת ב"ביצוע מועדף" ביצוע אחר, אתם מוזמנים

PianoGirl20

New member
גם אני לא אוהבת

את הביצועים של הפילהרמונית..מעדיפה בהרבה את הביצועים המקוריים. העיבוד של 'לקחת את ידי בידך' עם הפילהרמונית בכלל היה נוראי לפי מה שאני זוכרת..

1Reebok

New member
לדעתי?

אין סיבה בכלל להשוות בין ביצועי הרוק לביצועים הפילהרמוניים. ז'אנרים שונים, אף על פי שחלקם עדיין קצביים. זה פשוט שונה. יש פתגם סיני שאומר "אסור לאבנים לריב עם ביצים" (יש לי ספר כזה עם אמרות סיניות שגורם לי להשמע מה זה חכם
)

אלון 2004

New member
אני דווקא מאוד אוהב את הביצועים עם

הפילהרמונית... באה מאהבה הוא אחד החזקים וגם למי שאינו מאמין. ואם אני משווה את ההופעה שלה מול אחינועם ניני (הייתיבשתי ההופעות),הייתי מסכם שאחינועם היטיבה לנצל מוזיקלית את הפילהרמונית אך יהודית כמו תמיד מצליחה יותר לרגש בביצועים שלה.

YA2007

New member
"באה מאהבה", המקורי והפילהרמוני ../images/Emo23.gif

וכל מילה נוספת מיותרת

הגירסאות האהובות שלי :

(וככה בעצם חשבתי שתעשו את זה...) אהבה יומיומית - גם המקורי וגם הפילהרמונית, הפילהרמונית אולי קצת פחות, אבל עדיין שומרת לו אמונים בגלל החסך בר'. ארץ טרופית יפה - כמובן שהגירסה של יהודית לבד, עם הקולות רקע של בנזין
אדיר. באה מאהבה - פילהרמונית. אין על זה. למרות שאני אוהבת ממש את הגירסה שלה בהופעות האחרונות, אני חושבת שזה שילוב בין כל העיבודים, והוא נפלא. בך לא נוגע - המקורי. ברנדי וג'יטאן - הפילהרמונית. געגוע - "עיבודים"
פשוט חולה על זה. דרך המשי - פחות אוהבת את השיר הזה, אז אם כבר, הגירסה שלו ב"עד לאן שהלב לוקח" הרבה יותר יפה. הילדה הכי יפה בגן - הכל הכל הכל. וידוי - גם הכל. שיר מדהים. ביצוע תמיד תמיד מדהים. לילה - "באופן קבוע" למי שאינו מאמין - "פילהרמונית" לקחת את ידי בידך - הרגיל והעיבוד מ"עיבודים" ומשאר ההופעות. מי לאהבה - "באופן קבוע". כל כך אוהבת את הגירסה עם רכטר, שפתאום הוא נכנס עם הפסנתר ומשנה את הפאזה של השיר לגמרי. מילה טובה - הגירסה בהופעות הרבה יותר טובה מהכל. אבל אם כבר, אז את המקור. מישהו - המקורי והטוב. סוף לסיפור - "פילהרמונית" סיפור מותם של עלמה ועלם - שניהם. אבל טיפה יותר את האינטימי מ"עם הגב לים" סליחות - יהודית בהופעה עם גיטרה לבד
כל כך מדהימה. עשה שיהיה לי קל - "פילהרמונית", רק חבל שהוא קצר מאוד. שבתות וחגים - "עד לאן שהלב לוקח"

אז ככה:

אהבה יומיומית - "פילהרמונית" ארץ טרופית יפה - "מילה טובה ואוסף שירים" באה מאהבה -"עד לאן שהלב לוקח" בך לא נוגע - "פילהרמונית" ברנדי וג'יטאן - "פילהרמונית" געגוע- "געגוע" דרך המשי "דרך המשי" הילדה הכי יפה בגן - אלבום בכורה/הכבש הששה עשר, וידוי -"פילהרמונית" לילה "באופן קבוע וחד פעמי" למי שאינו מאמין - "פילהרמונית" לקחת את ידי בידך -"עד לאן שהלב לוקח" מי לאהבה אלבום בכורה, "באופן קבוע וחד פעמי" מילה טובה "מילה טובה ואוסף שירים", מישהו -אלבום בכורה סוף לסיפור -"פילהרמונית" (ללא ספקקקק!!) סיפור מותם של עלמה ועלם - "עם הגב לים" סליחות פסטיבל הזמר/אלבום בכורה, עשה שיהיה לי קל "ומאוד לא פשוט לחכות", שבתות וחגים "באה מאהבה", ואו, ובהופעה האחרונה שהיא עשתה את סוף לסיפור זה היה אחד הטובים! וציפייה לאושר - אקוסטי!@!@!

למעלה