השוואות

השוואות

אתם מוצאים את עצמכם משווים בחורה חדשה שהכרתם לאקסיות שלכם? או לאקסית מסויימת שהיתה באמת מיוחדת? אני מנסה שלא לעשות את זה ולא מצליחה...

ronen1981

New member
אני משווה לפעמים.

ובמרבית המקרים הבחורה החדשה מתעלה על הקודמת מה שגורם לי להרגיש טוב ולהיות רגוע שכן אני יודע שאם לא יצא איתה בטח הבאה תיהיה בכלל חבל"ז. (זה היופי שבלהשתבח כמו יין אם הזמן ,אתה יכול להסיג בחורות שבעבר לא היו מסתכלות לכיוון שלך...)

אצלי זה הפוך../images/Emo4.gif

אני משווה את הבחור החדש לשני האקסים האחרונים, האחד מכונה "האקס השווה", פשוט מהמם (מבחינת מראה), והשני פשוט דיבר אלי כמו שאיש לפניו לא דיבר... המיס אותי במילים, בטירוף שלו... קשה לא להשוות...

anigno

New member
לא השווה אלא הסימן האחר

הסימן קטן מ ... > , שבא לתאר כמה החדש צריך להתאמץ אם בכלל יש לו סיכול להגיע לרמה הדמיונית שם שמנו את האקס (המיתולוגי). אני אכלתי ככה הרבה זמן בגלל בחורה, נפלאה ככל שתהיה, בשם הילה. אז אין מישהי דומה ולא שווה לה, ונכון שהיא נורא מתוקה ומקסימה אבך היא לא איתי, ולא משנה הסיבות. מה שכן משנה שכן תהיה איתי מישהי שונה ממנה, להשוות אי אפשר. זה פשוט לא עובד. רוני

תמיד תהיה אקסית מיתולוגית...

לא משנה מה יקרה, איך תהפכו את זה וגם אם יתהפך העולם... תמיד לכל אחד ואחת מאיתנו יהיה או תהיה אקס/ית מיתולוגית. אחת כזאת שתמיד נשווה אליה. אחת כזאת שגם אם תבוא מישהי שעולה עליה, נתקשה מאוד מאוד לראות את זה. זאת בעצם הבחורה שבתת המודע שלנו. אני עוד לא מצאתי אחת כזאת. אבל אני בטוח שהיא תגיע... אצל האקסית שלי זה כבר קרה... מוכרים לכם ה"מפגשים" ה"ידודיתיים" לאחר הפרידה? הטלפונים שלא ממש מבינים את משמעותם? זוכרים שבעצם הבחורה שנפרדתם ממנה, ישנה איתכם באותה המיטה... ? אין מה לעשות - תמיד יש אקסית מיתולוגית. איך מתגברים על זה? בינתיים קצת קשה לי לענות כי עדיין לא חוויתי את זה בעצמי, אבל מימה שאני רואה (ומרגיש...) הדרך הכי טובה היא לצאת עם אחרים - למרות שברור שלא יצא מזה כלום. עד שתרגישי שאת באמת פנויה. ריגשית.

למעלה