התשובה לא תמיד תהיה ברורה, ולא כולם חושבים שפונצ'ו... בשבילי כריס יותר יפה, ורן דנקר יותר הטעם שלי.............. לא שפונצ'ו לא הורס כן? אבללללללל הטעם שלי ושל עוד הרבה כמוני.. פשוט שונה
יגיד שכריס מכוער והוא לו מגיעה לרגלים לפונצו וזה לו נכון כל אחד יש לו תיופי שלו ואני מתחילה מזה לחבב את כריס בזמן האחרון אפילו לפני יומים אמרתי לאחותי תיראי איזה חתיך חחח אבל בישבלי תמיד פונצו יהיה יותר יפה מכריס ומכל אחד אחר ....וחוץ מזה כל אחד והדעות שלה זה פורום לו?ואפשר לומר כל אחד תדעה שלה
וזה בדיוק מה שאני אומרת, איש בדעתו יחיה! אני אוהבת יותר את כריס,ויש כאלה שאוהבות יותר פונצ'ו! אבל האמת שבין פונצ'ו לרון? !!!!פונצ'ו!!!! הואאא יותר סקסי ויש לו חיוך מדהים! פונצ'י ברור שפונצ'י! אבל גם רון כוסון חבל"ז והוא אחד המהממים, אבל חבל שהשוותם את פונצ'ו לרון שחר במקום לאושרי כהןן.. לדעתיייייייי אין על אושרי כהן הוא יותר כוסון מכל הבנים ברבלדה חוץ
מ-כ-ר-י-ס
שהוא הכי מהמם בעולםםםםםםםםםם חיחיחיחיי ואין צורך שאני יחזור על כמה שאני אוהבת אותו!ועל כמה שהוא החיים שלי נכון ? חיחיחי ------------------------------ יו אתם לא יודעים איזה סיוט! עכשיו אני כותבת בword הכל ומעתיקה למה האינטרנט נדפק! וזה מזה באסה........אז כנראה שאני לא יגיב הרבה-תכוננו!
כפרה עליכם לא עשיתי כי לא היה לי זמן!!אז זה נחשב לחלק 3..... מצטערת היה לי בלאגנים גמרתי ללמוד ב-3! ובאתי והיה ריב בפורום אז מצטערת ממחר אני ממשיכה חלק 4!