השוואה

Pollitaaaaaaa

New member
לא נכון!

התשובה לא תמיד תהיה ברורה, ולא כולם חושבים שפונצ'ו... בשבילי כריס יותר יפה, ורן דנקר יותר הטעם שלי.............. לא שפונצ'ו לא הורס כן? אבללללללל הטעם שלי ושל עוד הרבה כמוני.. פשוט שונה

ליאת 406

New member
טוב כל אחד והדעות שלה זה כמו שאני

יגיד שכריס מכוער והוא לו מגיעה לרגלים לפונצו וזה לו נכון כל אחד יש לו תיופי שלו ואני מתחילה מזה לחבב את כריס בזמן האחרון אפילו לפני יומים אמרתי לאחותי תיראי איזה חתיך חחח אבל בישבלי תמיד פונצו יהיה יותר יפה מכריס ומכל אחד אחר ....וחוץ מזה כל אחד והדעות שלה זה פורום לו?ואפשר לומר כל אחד תדעה שלה

Pollitaaaaaaa

New member
נכון!

וזה בדיוק מה שאני אומרת, איש בדעתו יחיה! אני אוהבת יותר את כריס,ויש כאלה שאוהבות יותר פונצ'ו! אבל האמת שבין פונצ'ו לרון? !!!!פונצ'ו!!!! הואאא יותר סקסי ויש לו חיוך מדהים! פונצ'י ברור שפונצ'י! אבל גם רון כוסון חבל"ז והוא אחד המהממים, אבל חבל שהשוותם את פונצ'ו לרון שחר במקום לאושרי כהןן.. לדעתיייייייי אין על אושרי כהן הוא יותר כוסון מכל הבנים ברבלדה חוץ
מ-כ-ר-י-ס
שהוא הכי מהמם בעולםםםםםםםםםם חיחיחיחיי ואין צורך שאני יחזור על כמה שאני אוהבת אותו!ועל כמה שהוא החיים שלי נכון ? חיחיחי ------------------------------ יו אתם לא יודעים איזה סיוט! עכשיו אני כותבת בword הכל ומעתיקה למה האינטרנט נדפק! וזה מזה באסה........אז כנראה שאני לא יגיב הרבה-תכוננו!

חניניתה

New member
פונצ'יטו מושלם שלייייי

אבל אני מתה על רון שחר! למה להשואות ביניהם?!?!?! אני מרגישה רע עם עצמי שאני אומרת לא לרון שחר..

חחחחחחחחחחחחח

חאת רצינית?זה ברור שרון שחר!!!!!!!!!!!! פונצ'ו מושלם מדהים אבל רון שחר פשוט פצצה! סתם נראה לכם!!!!! ברור שפונצ'יטו מושלמצ'יק שלי,רון בסדר לא יותר!

וואי זה ממש קשה../images/Emo178.gif

בצער רב אני בוחרת ברון, עם כל אהבתי לפונצ'ו אין על רון
רון הוא אחד האנשים הכי יפים בעולם, ושלא נדבר על זה שהוא מצחיק ברמות
סורי פונץ'

TuTyBoP15

New member
הוא באמת נורא מושךךךךךךך

ומדהים ויפההה אבל איןןן אהבתי לפונצ'ו בתור חואדויד הנצחי גברהה

TuTyBoP15

New member
פונצ'ו../images/Emo45.gif

רון שחר סקסי מושך ויפה בהתחלה כתבתי בנושא רון שחר
אבל אחרי זה לא יכולתי שלא לשנות לפונצ'ו יש בו משהו שעושה לי את זה חחחחחחחחחח יותר יפים מפונצ'ו לדעתי
פטריסיו בורגטי, בראד פיט, אהרון דיאז המושלם שלי, אלחנדרו צ'אבאן..

netaleone

New member
פונצ'וו!!ברור

כפרה עליכם לא עשיתי כי לא היה לי זמן!!אז זה נחשב לחלק 3..... מצטערת היה לי בלאגנים גמרתי ללמוד ב-3! ובאתי והיה ריב בפורום אז מצטערת ממחר אני ממשיכה חלק 4!

Miss Death

New member
אין מה להשוות פה...

נכון שרון שחר נראה טוב אלפונסו לוקח אותו בקלילות...

TuTyBoP15

New member
שון מטלנובלה בע"מ ו...

ארז ממשחק החיים שווה בטירוף.. אם היתה תמונה הייתי שמה אבל אין חחח

MoYaL MaMi

New member
ברור שפונץץץ

למרות שגםםםםםם רון חמודייייי אבל פונצו יותררר זה רון בתמונה

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחח ברור../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

שפונצ'ו
משוש חיייי אהאהאאה חחח
הוא כ"כ מושלםםםםםם
שום רון שחר או רן דנקר לא יצליחו עליו
איזה מושלם הואאאאאאאאא אהאההאהאהאאה כל הכיתה שלי מכירה אותו חחחחחחחח אותו ואת אנהי
בתמונה- אני שם ליד השפתיים שלו
בדיוק הצלמי פפרצי תפסו אותנו חיחיחי
מושלםםםםםםם

HEN0121

New member
חחחח גם כל הכיתה שלי

מתים על אנהי ופונצו והבנים על אנהי והם לא רואים פשוט הראנו להן תמונות של כולן והם החליטו ללכת עליה הקרועים האלה כל הזמן מבקשים תמונות שלה

למעלה