השוואה בין canon d10 ל 300d

focus14

New member
השוואה בין canon d10 ל 300d

שלום! אני מעוניין לקנות דיגיטלית slr ולא כל כך מעורה בנתונים הטכניים של מצלמות דיגיטליות רציתי לדעת מה ההבדל בין d10 ל 300d שבגינו יש הפרש גבוה במחיר בין שתי המצלמות. כמו כן אם מישהו יכול לעזור לי לגבי המפרט הטכני של 300d ומהם מיגבלות המצלמה לעומת 10d תודה מראש

HPLC

New member
גש לאתר DPREVIEW.COM

יש שם השוואה מצויינת בין שני הדגמים תחת החלק של ה REVIEWS. אבי.

יש הבדל ברמת המצלמה ובמחירה

בדיוק כמו ההבדלים בין הקנון EOS 300 לקנון EOS 30 ,שהיא ליגה אחרת לגמרי.על הגופים האלו מבוססים גופי הרפלקסיות הדיגיטליות שהזכרת. בעולם הדיגיטלי מוכפלים המחירים (וגם ההפרשים ביניהם) בכמה אלפים. יש לוחות להשוואה בין המצלמות - בלוחות הפורום כאן - רפלקסיות דיגיטליות. בגדול: למתחיל גמור או מצלם מזדמן,או מי שהכיר עד כה רק מצלמות קומפקטיות,כולל דמויות הרפלקס - כל רפלקסית דיגיטלית היא קפיצת כמה מדרגות,וה300D עשויה לספק כל צרכיו ואף מעבר. לחובב מתקדם או מי שעוסק הרבה יותר בצילום ומתנסה מטיבו בהרבה יותר מצבים והזדמנויות צילום - תתאים יותר ה10D - או הקודמים לו (D60,D30) - אם התקציב הוא גם שיקול.

focus14

New member
תודה

קראתי את ההשוואה בין 10d vs 300d . ואתעמק בה יותר מאוחר. אצטרך לראות אם אין לי בה במצב ידני לשלוט על כל האופציות. תודה.

BenjiMan

New member
תמונות שצולמו בקנון 10D ...

אתמול ראיתי תמונות שצולמו בקנון 10D ברזולוציה הגבוהה של המצלמה והתוצאות מדהימות !!!...האיכות חסרת פשרות...נראה טוב יותר מצילום בפילם... ב.

BenjiMan

New member
אין לי מושג עם...

איזו עדשה צולמו התמונות אבל הקרדיט בהחלט מגיע לה... מה המחיר של ה 10D ...? ב.

למעלה