השוואה בין 4 נגנים

Necromancer1

New member
השוואה בין 4 נגנים

שלום! אני מחפש נגן חדש. הסתכלתי בזאפ וראיתי 4 מכשירים די דומים כולם בנפח 8 ג'יגה, הקטע שיש הבדלים ממש גדולים במחירים שלהם, אשמח לקבל המלצה. I Audio- D2 ראיתי הרבה מאוד ביקורות טובות עליו. אבל המחיר 789. Meizu- M6 גם פה יש ביקורות טובות (למרות שהמוצר סיני) וגם פה המחיר דיי יקר- בסביבות ה800 שקל. לעומת שני אלה, ראיתי עוד 2 נגנים שלא ראיתי עליהם ביקורות, אבל המחיר דיי מרתיע Clubin I Touch. שעולה 330 שקל. 4Play X- pod שעולה 314. אשמח לדעת אם מישהו מכיר את 2 המכשירים האחרונים ויגיד אם הם שווים משהו. ואם 2 המכשירים הראשונים באמת שווים את המחיר (ככה זה כשחיילים, ב706 שקל לחודש בקושי אפשר לקנות סוכריות). תודה.

samata

New member
אם אתה מוכן להשקיע את הסכום הזה

שווה לך להסתכל גם על ה-Iriver Spinn. גם כן בנפח 8GB ובמחיר של 800 ש"ח...מהתנסות של כמה ימים אני יכול להעיד שהסאונד של המכשיר בהחלט מרשים וגם איכות הוידאו לא רעה בכלל והיא מוצגת על מסך יחסית גדול לשאר הנגנים (3'3 אינץ'). באופן כללי מבין ארבעת הנגנים שכתבת למעלה, הייתי ממליץ על ה-iAudio, ולו בגלל ש-Cowon היא חברה מעולה שיצא לי כבר להשתמש בנגנים שלה, ואף פעם לא הייתי מאוכזב.

מה?!

הM6 לא מגיע ל800 שקל במקרה הרע 400 שקל. ה2 האחרונים נגנים ג'נריים - להתרחק

or121210

New member
קודם כל, לא מומלץ להתייחס לביקרות בזאפ

ה-D2 מאוד מומלץ, את המיזו אפשר למצוא בהרבה יותר זול מהמחיר הנ"ל. שני האחרים נגני מדבקה. לא לקנות.. שמור עלינו!

Necromancer1

New member
אז בקשר לM6

מומלץ? או שבכל זאת רצוי לחסוך עוד קצת בשביל הD2? ובקשר לעמידות... כמה הם חזקים? (בפני מכות הכוונה)

or121210

New member
ה-M6 טוב, המשטח מגע קצת מעצבן בהתחלה

בחירה שלך אם אתה מעדיף את ה-D2. ה-D2 נפל לי עשרות פעמים ורק אחרי נפילה באמת חזקה אחרי איזה 9 חודשים אחרי הקניה, הוא קצת נדפק, נשלח לתיקון, וחזר כמו חדש.

למעלה