השוואה בין אורגנים

efi1965

New member
השוואה בין אורגנים

שלום רב האם יש המלצה מיוחדת לכלי בין 3000 ל 4000 ש"ח ? ראיתי את psr-500s, והצלילים שלו מרשימים וגם מע' השמע. האם האורגנים של רולנד מקצועיים יותר ? E-09, exr5 תודה

ברוך הבא../images/Emo24.gif

מבין השלישיה שהזכרת,הייתי הולך על ה500S אם אתה מעלה את המחיר ברמה של1500 ש"ח יותר הPA50 של קורג הוא בחירה מעולה

efi1965

New member
תודה רבה, אני שמח להצטרף

אם הייתי יכול להוסיף הייתי הולך על psr s700 נראה לי. אבל מסקרן אותי מה הסיבה לבחירה שלך ? גם אני מעדיף אותו וגם אשמח לשמוע על korg, אני לא מכיר אותם

כי הוא מצויין../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=101212670 ויש עוד שירשורים בפורום. אין מה לעשות...לעניות דעתי אחרי כמה הופעות איתו, הכלי יותר ממצויין.זה נראה מוזר..המחיר-המראה ושות'. הכלי מוצלח בצורה בלתי רגילה.זו דעתי העניה. שמחים שאתה מצטרף לכוחותינו:)

efi1965

New member
זה נכון

כל אחד והטעם שלו.......... אבל התרשמתי מאוד מה PSR וכל זה במחיר יחסית נמוך. מבחינת איכות יש הבדל בין החברות השונות ? היה לי רק psr עד היום

גמלי-האחרון היה PSR3000

"איכות" שוב אנחנו חוזרים לעניין של טעם:) "אמינות", לדעתי ימהה מנצחים ובגדול

efi1965

New member
זה לא ידעתי

חשבתי שדווקא הם במקום אחרון איפה בצפון אפשר לראות את הקורג ?

אני מתנתק חצי שעה צדיק מהאינטרחטא

כדי לעשות ת'עדכון לE80. שלקושוביץ עושה רושם במקום לקרוא פרקי תהילים,מעלה כל נחרה עזה
אם אני יוצא מהעידכון בשלום ובחיים,אני חוזר לכאן שוב בלי נדר עם רשמים (הם כותבים שזה משנה את כל הסטים של התופים
) וחוויות גם מכוון אותך עם ההתלבטויות הצודקות שלך

efi1965

New member
הבנתי שגם אתה צפוני

בדקתי בכלי זמר בחיפה, יש לי הנחה ממנהל החנות (חבר ילדות) מחיר סביר בהחלט

avitalush1

New member
קניתי לפני חודש בערך...

את האורגן של ימהה PSRS500 והוא פשוט מעולה!!! יש לו סאונד מדהים ממצליצה בחום!

יוב יוב

New member
S900

חברים. ה S900 מעולה! כל כך כיף לנגן עליו, הליווים נהדרים והצלילים ממש טובים. האפשרות להקליט לייב על דיסק און קי ממש מניב ובאיכות ממש סבבה. הדבר היחיד שאני מתגעגע אליו ב SD1 שהיה לי זה: הקלידים וה- 6 וחצי אוקטבות. אגב יש לי אותו כחודשיים לדעתי...

למעלה