השואה חוזרת

LoveGirl14

New member
השואה חוזרת

www.china.cjb.co.il תכנסו אני לא צוחקת זה חשוב, תעבירו לכל מי שאתם מכירים..

chen010189

New member
זה מזעזע אבל זה לא שואה

קראתי את הכתבה בNRG. אי אפשר אפילו להשוות את זה לשואה. שואה, מישהו בכלל יכול באמת להבין מה קרה שם? לא נראה לי שאפשר להשוות שום מקרה מזעזע ואנטישמי שקורה פה לשואה. לפחות לא אני ואכן מה שקישרת אליו, נוראי:S

chen010189

New member
טוב אולי בכל זאת טעיתי, מחנות ריכוז

אני לא יכולה לחשוב על זה אפילו. אני קוראת את זה ואני מרגישה שאני קוראת כתבה היסטורית אמא:S

Rioter

New member
מעניין אותי מי הכין את הדף הזה,

כי כתוב: "בתודה מראש", והוא לא חתם את שמו. מכיר את סוג המדיטציה? ספק. וכך או כך, זה מזעזע. למרות שבאמת אי אפשר להשוות את זה לשואה. כזכור, התקשורת נוהגת לנפח את המקרים. ואני לא חושבת שמוסרי להשוות את האירוע הזה - לשואה. את מחנות המעצר האלו, לגטאות. וכן, זה בהחלט נוראי.

chen010189

New member
כן, אבא שלי פירט לי מה הולך שם

מדובר בסין שאין בה דמוקרטיה הכל קורה שם מתחת לאף גונבים להם אדמות, עושים סחר באיברים של גופות וכו'. אבא שלי אמר שזה כבר שנים ככה והאמת, מספיק שיגידו שאין בה דמוקרטיה והכל יהיה מובן יותר

Rioter

New member
זה ידוע,אבל לא ידעתי שהמצב כ"כ חמור

זאתמרת, אנשים מוכרים את הילדים שלהם (!) בשביל כסף. מזעזע..

nWkobi

New member
סין

עד לפירוק בריה"מ(ברית המועצות) ב-1991 הייתה קומוניסטית... אישית אני חושב שהרעיון מאחורי הקומוניזם הוא נכון מאד,העניין הוא דרך הביצוע,שבמקרה הנ"ל של בריה"מ וחברותיה לא בוצע כהלכה וזה מה שדפק אותם בסוף.

DoRiNuS sMiNiA

New member
זה שלטון קומוניסטי...

אבא שלי הסביר לי על העניין הזה. אותו דבר בוויאטנם. זוועה. השלטון שם מחריד,הם בורחים מהמדינה שלהם. ראיטי דוקו על זה,האנשים שעלו לפה לא מוכנים לחזור למדינה שלהם. ואני חשבתי שהממשלה שלנו דפוקה. כנראה שמצבנו עוד טוב

DoRiNuS sMiNiA

New member
מי שהכין את זה...

לא ממש הבנתי. אב לשום דבר לא ניתן להשוואה. השואה זה דבר שאפילו אי אפשר לתאר גם אם נארו שרידים שום מראה לא ניתן לתיאור בראש! ככה שאי אפשר להשוות את השואה. וכן,מה שקראתי מחריד ומזעזע. ותאמינו לי ראיתי תמונות מפולין,של מחנות השמדמה,גטאות ותנורים. ואפילו אי אפשר לדמיין מה שקרה שם. אני אישית לא מאמינה בזה.

ny22

New member
מנהל
מזעזע!!! ../images/Emo26.gif חייבים לעשות משהו

חייבים לעשות משהו! זהו מוות לחינם. אני פשוט מזועזע ממה שאני קורא! דעו לכם, שאחת האשמות הגדולות בשואה, הן כלפי אותם תושבים באירופיה, שידעו מה קורה ממש ליד הבית שלהם ולא עשו כלום! (טוב, מצד שני, אי אפשר לשפוט אותם, הרי הנאצים איימו שהם יהרגו את מי שיעזור ליהודים). לכן, עלינו לעזור להם ככל שנאכל, ולהפיץ את זה איפה שרק אפשר. אה, ונראה לי שמי שכתב את זה הוא מהשומר הצעיר, כי הם באמת חזרו לפני כמה ימים (נכון להיום) מפולין.

למעלה