השואה וCSI

השואה וCSI

זוכרים שספרתי כבר על הפרק בווגאס על ה"מעריץ" של יוסף מנגלה? עם הניסויים בבני אדם שערך במרתף ביתו? אתמול ראיתי פרק בNY, שממש הוקדש לשואה! כאילו ממש כל הכבוד על המודעות ואין CSI מתאים יותר מניויורק לעשות את זה. סופר שם על חבורה של ניאו נאצים שאחד מהם נרצח, בעזרת נשק ששימש במלחמת העולם השנייה בידי הצבא הנאצי, ואצל הרוצח התגלה חדר סודי עם מלא פריטים שנשארו מהשואה, שסחר בהם תמורת כסף. הראו כמה קטעי אילוסטרציה של השואה להמחיש את האישה שיומנה נמצא במרתף של הרוצח וואו ממש השקיעו. היו גם ראיונות של כמה ניצולים, ואחד מהם סיפר על אביו של מאק שנלחם בצבא ארה"ב במלחה"ע ה-2, שעזר למשפחתו והניצול ממש הודה לו על כך בוידאו. כאילו ואו פרק קשההה!#!!#
אני ממש ממליצה לכם לראות אם ישודר שוב. עונה 5 פרק 22

ענתר

New member
אני הרגשתי בפרק הזה

וואאאוו כמה אנחנו האמריקאים טובים ורגישים זה התחיל בנאום על לוטר קינג והמשיך עם השואה חבל שלא הכניסו גם את האינדיאנים לעסק וסגרנו עם הפוליטקל קורקט

חחחח מה, מניע נסתר??

אבל לפחות עשו משהו מה אני אגיד לך, עדיף מלא לעשות כלום. ארה"ב באמת לא היו כאלה תמימים במלחה"ע ה-2, אבל בתור צופה של CSI- אני התלהבתי.

ענתר

New member
לא מניע נסתר

סתם להרגיש אנחנו הכי טובים כמובן שזה כיף שהם מראים שאנחנו "צודקים" אבל שבאותו פרק יש נאום צדקני בנושא לור קינג ואחר כך השואה בשבילי זה טו מש יותר מיד סכרין

trigotrigo

New member
ידעו יפה לעשות מזה כסף

לצערי, במלחמה האמיתית העולם שתק להרבה זמן.

למעלה