השגתי כרטיסים לA4

ommc

New member
השגתי כרטיסים לA4

לתאריך של ה6.5.04 בלונדון !! איזה יופי!! את האמת רציתי שורה ראשונה או שנייה או שלישית אבל זה הכי טוב שהיה..

אפרת ר

New member
אתה יכול להסביר לי איך ?

כי אני חצי שעה על הקו בטלפון ועד שענו לי הכי טוב שהיה זה בלוק 6... ובאתרים הכל נופל גם אם במקרה יש A פתאום...אווווווווףףףףףףףףףףף השעה כמעט ארבע בבוקר ויש לי לימודים עוד מעט!!!!

טוב החלטתי לקנות ! A2 כאן בייבי!!!

row c !
יאאאאאאאי

ommc

New member
לא הבנתי איך החלוקה הולכת...

לי יש בלוק A4 , זה אומר שזה צדדי או אחורי? אולי מישהו היה פעם שם ויודע? ופרינס תגיד איך השגת A2?

הנה התרשים

אגב אני הזמנתי בטלפון מ bookingsdirect.com A4 זה החלק האחורי ביותר של בלוק A.

ommc

New member
בכל מקרה אף אחד לא ישב..

וכולם ירוצו קרוב לבמה במסדרונות... אז זה לא כל כך משנה...

עומר

קצת תיקון טעות, יש לך בלוקים מגודרים ומקומות מסומנים, וכבר הייתי בארלז קורט כמה פעמים וגם בוומבלי בטור הקודם , וגם אם אתה רוצה להתקדם פשוט אין לך אפשרות...זה בנוי ככה במיוחד. קניתי בנתיים כרטיסים ל 3 הופעות

ommc

New member
כשהייתי בהופעה של מאריה קארי..

שנה שעברה , כולם קמו מהמקומות שלהם ורצו קדימה ליד הבמה והיה סבבה... ההופעה היתה בוומבלי.. לא ענית אם אתה נוסע לבד או שיש לך כרטיסים זוגיים?

קניתי כרטיסים יחידים!

כי כשזה נוגע לקיילי , אין לי חברים ! חחחח סתם , ההסתברות למצוא כרטיס יחיד קרוב הרבה יותר גדולה מאשר זוגיים שבדכ תמצא בבלוקים יותר מרוחקים...
אני אהיה עם חברים שם וגם נפגש מהפורום. מה איתך ?

אפרת ר

New member
לא מבינה איך אתה מצליח

הייתי בטלפון חצי שעה עם בוקינג דיירקט שהיה תפוס כל הזמן, ועם ארל קורט שאחרי הולד של 20 דקות ענו לי ואמרו שיש להם רק בלוק 5 או 6 הכי טוב... בסוף השגתי כרטיס בודד ב A1 שורה U....אבל עשיתי בלאגן ומקווה שזה יעבור... ניסיתי להשתמש בכרטיס של אח של בעלי כי כבר קניתי 6 על שלי... וזה לא קיבל כי זה אמריקאן אקספרס... אז הזמנתי על הישראלי שלי כי הוא עם השם לפני החתונה- אבל מילאתי בשם את השם משפחה החדש שלי... אוף. מקווה שלא יעשו בעיות.. שלחתי להם מייל.

ommc

New member
אני קניתי זוגיים...

כי אני לא נוסע לבד... ל4.5 ול6.5

Nadav נדב

New member
תתחדשו כולם!../images/Emo140.gif

יוווו....לידכם אני מרגיש כ"כ עלוב עם בלוק 17

למעלה