השגתי אותה!

פאמקי

New member
השגתי אותה!

שנים דחיתי אותה. בכל פעם שהתיישבתי מולה, היא שעממה אותי בטירוף! היה לי איזשהו מחסום כלפיה ולא הצלחתי להגיע אליה... אף אחד מחבריי לא הבין איך אני מוותרת עליה, הם חשבו שאני מטורפת, לא הבינו איך אפשר לחיות בלעדיה. בעיקר לא אני... העצמאית, הבטוחה, החברותית... כל מי שנכנס לחיי, הבטיח שהוא זה שיעזור לי להשיג אותה, אך עד לאחרונה, אף לא אחד/ת עמד ב"משימה". לפני כשלושה שבועות זה קרה. חברה קבעה לי עובדה! (תודה נוריתי) היא קבעה לי פגישה ואפילו שילמה עליה... ואני? לא יכולתי לאכזב, בטח לא לבזבז לשווא את כספה. למדתי אותה, התכוננתי לקראתה, ניגשתי אליה. ועברתי אותה בפעם הראשונה. התאוריה!!!!

41מיקה

New member
עכשיו נראה אותך בטסט !

ולאחר מכן תקני אוטו קטן ! ברוכה הבאה לעצמאות !

פאמקי

New member
אה, זה קטן עלי

ברור, זה היעד הבא. תודה מיקה.

פאמקי

New member
נכון כבוד??

היא מדהימה. פעם אמרו לי שאני מחוייבת כלפי אחרים יותר משלעצמי... כנראה שיש בזה משהו. תודה מותקית
.

פאמקי! מזל טוב!

אם אני עברתי תיאוריה אז ברור שאת יכולה! כרגע האתגר בפנייך הוא לעבור טסט פחות ממני! משמע פחות מ5!:)

פאמקי

New member
זה שאנו יכולות...

זה ברור, השאלה עד כמה רוצות, מוכנות ומחוייבות. ושוב נוכחתי לדעת- כשניגשים לדברים שאנו תקועים איתם מנקודת מבט אחרת- הם עשויים להשתחרר.

ליאם63

New member

כל הכבוד לך
שמח שעברת ועוד בפעם הראשונה. יאללה עכשיו שעורי נהיגה וטסט. רוצה לשתף שאני סיימתי את כל התהליך של הוצאת רישיון נהיגה על רכב ציבורי. (תיאוריה +טסט ריאשוןן) התחלתי כבר לעבוד כנהג אוטובוס. יששששששששששש

פאמקי

New member
כל כך שמחה בשבילך, ליאם

נחמד לשמוע שאתה עובד במקום שנעים לך ונוח. זה לא מובן מאליו.

למעלה