השגריר

בוביץ

New member
השגריר

נמרוד ואאריק ממש התחלתי לשנוא אותם בפרק הזה נמרוד בנאום שלו אמר כל כך הרבה שקרים הוא אמר שהוא לא עשה קומבינות כשרק בתחילת הפרק אריק אומר שנמרוד והוא עשו ברית מהתחלה וישבו לתכנן איך להעיף את עמר ומוריה וכאילו שאריק ונמרוד לא באו בשביל הפירסום.

n l m

New member
זה כבר מתחיל להיות ממש בדיחה

נמרוד בא נותן נאום "זה לא נכון, הם מפחדים, סיימתי" אחר כך מביא איזו גננת שתעיד שהוא אדם אמין ובכלל לא תפרט לנו מקרים ספציפים ומאורעות להוכיח את זה ואחריי כל זה האלוף (בזיבוליי שכל) אומר שנמרוד הצליח לשכנע אותו שהוא אמין מה זה לעזאזל הדפיקות הזאתי? כמה מפגרים אתם חושבים שהקהל יכול להיות? קודם כל בפרק הראשון מתעלמים לגמריי מההערה שלו על השחורים שהייתי בטוח שאחריי זה פשוט יתנו לו בעיטה בתחת ויעיפו אותו החוצה עכשיו הדבר הזה וכל זאת כשנמרוד מועמד בפעם השלישית ברציפות כחביב הקהל ואני לא רואה משהו שיניע את הקהל להצביע כך אני שונא לערער על האמינות של תכנית ריאליטי אבל זה פשוט לא הגיוני

בוביץ

New member
ובכלל

הרי אפשר לצפות שנמרוד לא יהי אמיןן בתוכנית כי בכל זאת זה ריאליטי ותחרות ההם מפחדים הזכיר לי את ביבי והפטתיות שלו אני מת שאריק ונמרוד יעופו הכי אהבתי את הבחירוה של תום שדפק את שתי הקבוצות ששם אותם בבורדרום. מה שעצבן אותי בבחירותש ל הנשוםטים שזה שרוא אותם אומרים בטלויזיה שהגיע הזמ9ן לפרק את החבורות.. הברגע הזה ידעתי שיעיפו את אליאס ועמרי

maya567

New member
ראיתי רק מהאמצע

ולא הבנתי מה היה התירוץ להעפה הכפולה מקבוצת הבנים. גם לא ראיתי למה תום לא היה חלק מהארבעה מול הועדה (את הקטע אתמול עם אריק דווקא ראיתי. היה נחמד לראות את ארז טל ושאלות טריוויה שוב). חוץ מזה, אני דווקא אוהבת את נמרוד. הוא משעשע, והוא לא לוקח את התוכנית בכזו רצינות תהומית כמו אחרים.

כי אף אחד

לא הצביע נגד תום
חוצמזה שמוריה יצאה כאחת הקלפטע'ס היותר גדולות של הריאליטי הישראלי. רחמיי שמורים לבת המסכנה שלה. (לגבי נמרוד ושות' - אני משתייך למחנה הרוע שתומך בו ובאריק)

למעלה