השגריר/ה המשחק...

השגריר/ה המשחק...

אוקיי זהו יש לבנתיים מספיק ילדים אהה והייתי חייבת לפתוח הודעה חדשהה.... המשתתפים: תום גיל: עוד מעט 4 תחביבים- מחשב, מוזיקה, טלוויזיה, שינה להקה אהובהה- מארון5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוכניות טלוויזיה- פלוריסיינטה,טלנובלה בע"מ, הטופ מודל הבאה, אהבה או כסף, תהרוג אותי וזהו, בוא נראה אותך, עולמו של רנו פסקאל, כוכב נולד, סוף הדרך, רצים לדירה.. ועדו כמה.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שני גיל: 5 וחצי מכורה למחשב ולאינטרנט,טלויזיה,לצאת עם חברות וזהו... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ נגב גיל: 13 אני אוהבת להיפגש עם חברות,לראות סרטים..ללכת לקניון,לראות טליוזיה,להיות על המחשב...וזהו! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שם: דניאל גיל: 12 וחצי תחביבים: מחשב טלויזייה מחשב טלויזייה וגם קצת מוזיקה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קמילה גיל: 13 עוד כמה ימים (מזל טוב) התחביבים שילי: להשתגע,ללכת למסיבות,לצאת,לישון,לראות טלויזיה,להיות במחשב,להיפגש עם חברות,לדבר בטלפון,ללכת לבריכה/לים,לרקוד,לשיר,להתכתב במסן/איי סי,לאסוף תמונות של כל מיני אנשים אהובים~אהמ~חואן~אהמ~מישל~אהמ~פליפה! אני חולה על מוזיקת היפהופ וראפ! הכי אני אוהבת את פיפטי סנט ומיסי אליוט! אוהבת לצפות בטלנובלות:תשוקת הניצים,ש"ש,אהבה מעבר לפינה,קח אותי רודריגו,רבלדה,אם חורגת.... תוכניות אהובות חוץ מטלנובלות:פיספוסים,משחק מכור,ארץ נהדרת כשעוד היה את זה,הטופ מודל הבאה,כוכב נולד,דרייק&ג'וש,בובספוג...בלע בלע בלע.. שונאת רוק בדםם!!!זה מגעיל אחושרמוטה! אוהבת סרטי אימה וקומדיה! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קוראים לי מעיין ואני עוד מעט בת 15 ואני חולה שרופה מתה על חואנצ'ו המושלם ובכלל על פלוריסיינטה אממ וזהו נראה לי... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ טוב אז קוראים לי נוף אני בת 15 עולה ל-י'... התחביבים שלי הם: לרקוד, לשחק ולצאת עם חברים... וזהו נראה לי... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הצטרפו רק שתים לצערי הרב טוב אבל זהוו מתחילים בהודעה הבאה אני יסיבר מה צריך לעשותת!!

המשחק...

כל חברי הפורום כולל המשתתפים צריכים לישלוח לי במסר את מי הם רוצים להעיף הכל חסוי אני לא מגלה מי שולח את מי שהרוב ירצו להוציא ייצא אהה ושאף אחד ייפגע זה סך הכל משחקק אוקיי יאז תתחילו לשלוח ותשתפו פעולהה!!!!!! ב8 בערב אני יגיד מי ייצא !!! זאת כמו תוכנית ריאלטי חחחחח יאללה לשלוחח!!!

shaninosh3

New member
שני- בת 15 וחצי ../images/Emo9.gif

** ולא 5 וחצי-חחח
**

העתקתי מה שכתבתם חחחח

חחח וסורי למי שטעיתייי יאללה שלחו מסרים בנתחיים רק אחד או חת שלחו יאללה לשלוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הקפצהההההההה

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

KaMi LoVe JuAn

New member
לא אמרת שב-8 את אומרת את מי העיפו?

ואגב,היום ב-9 נכנסים לצ'אט או מה?

כן הייתי אומרת

אבל רק אחת שלחהה מסררר איךך אפשר להגיד מסכן או מסכנה מי שהעיפו או אותה או אותו רק בגלל מישהו אחדד נוו באמתת יאללה לשלוח מסריםם לא להיות עצליםםם זה משחקק כיפייי סתכלי אפילו את במתח את מי העיפוו

למעלה