השגריר -אכזבה

השגריר -אכזבה

לא יודעת כמה יסכימו איתי שזאת תוכנית די גרועה, אבל לדעתי בן אדם אשר למד לתארים,השקיע כספים למה לו ללכת לתוכנית שתהרוס לו ת'תדמית? בן אדם שיודע שלמד והשקיע את מאמציו וכספיו לתארים,לימודים יודע שהתוכנית לא הכי מתאימה לו,אז אולי מחצית מהמתמודדים יגרמו להראות דה בסט וכאלה ידפקו כביכול כי איך שהמערכת מחליטה לערוך את הפרקים. למשל התוכניות כמו: הדוגמניות,סוף הדרך,רצים לדירה,כוכב נולד ועוד, זה תוכניות רייטינג וספורטיביות{רובן}, כולם בסוף יוצאים "מנצחים"{מכירים אתם,מודעים אליהם יותר},הם יכולים להתקדם יותר. ובשגריר יש מלא טעויות, התוכנית אמורה להיות רצינית, ולא להתעסק בשטויות הפנימיות של כל אחד,כי כל אחד יגיד שבמציאות הוא אחר, ולא הביאו לו בתוכנית להוכיח ת'עצמו וכו'. תוכנית די רדודה. אבל זו בטח רק אני.. אורית.

maya567

New member
אני בדר"כ אוהבת את השגריר

אבל כשכל שבועיים קשת מחליטים להזיז את היום, לשדר, לא לשדר ובכלל להתעלל בצופים - יוצא שאני לא רואה בכלל את התוכנית. אז אני גם לא יכולה להגיב לך אורית, אבל אשמח אם תרחיבי על מה שהיה אתמול. מי עף ומה קרה שגרם לך לכתוב את ההודעה.

חחח זהו שהיה לקט או משו

אני מתכוונת לפרקים הקודמים, שהמתמודדים מלחיטים מי שניים לא מתאימים להיות השגרירים ואז הייתהנ ועידה ועלו את אלה שהכי הרבה בחרו בהם.., כאילו זה לא רציני כזה למטרה שרוצים להשיג פה שיהיה שגריר..חבל. כאילו לא יודעת שאר התוכניות יותר הומורסטיות,אבל פה ההומור הזה לא מתאים. {מצערת על החפירה}

תגידו...

הפרק האחרון שראיתי היה הפרק שבו הבנות החליטו את מי להעיף מהבנות, זה גם הפרק האחרון ששודר? כמו שמאיה אמרה - אי אפשר כבר לעקוב...

Sole Survivor

New member
לפי מה שזכור לי הפרק האחרון ששודר

ביום שבת האחרון היה מאין לקט שהראו גם שנימרוד זכה בהכי הרבה קולות לחביב הקהל. אבל כל התמרחויות האלו והלקטים שקשת עושים בהחלט נימאס לראות את התוכנית

למעלה