"השגרירים"

MyStiKaLL

New member
"השגרירים"

נבחרתם!!! היום נחתה חללית מהחלל החיצון, ואתם נבחרתם לייצג את קטיגוריית ההיפ-הופ הכלל עולמית. באפשרותכם להשמיע למבקרים שלנו אלבום אחד בלבד - מה הוא יהיה? אני, נדוש עד כמה שזה ישמע הייתי משמיע להם את האלבום האחרון של דרה, זה שכולל בתוכו את the next episode, what´s the difference ו-forgot about dre. נכון, אם היה באפשרותי להרכיב אוסף לא בטוח שאף אחד מהשירים הללו היו נכנסים לתוכו, אבל אנחנו מדברים על אלבום קיים. דרה כיום הוא לדעתי המפיק הכי גדול בעולם המוזיקה השחורה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מעבר לכך הבנאדם ראה כל כך הרבה היפ-הופ, והיה חלק מההתפתחות המטאורית שלו בשנים האחרונות (אם בתור MC ואם בתור מפיק), ואני חושב שהאלבום הזה מציג את הצד הטוב של ההיפ-הופ, כפי שהוא היום. נ.ב.1 אגב, תסלחו לי שלא נקבתי בשם האלבום, או בשירים נוספים, בגלל שאני חלש בשמות, והאלבום כרגע נמצא יחד עם בנדודי בצבא (שגיא, אני אוהב אותך!!!) נ.ב.2 תודה תודה תודה רבה לכל מי שהגיב על שתי ההודעות שלי מאתמול (הכתובת לאתר עם הדיסק של E-40 והשירים של דאס אף אקס, והשרשור על שירי האהבה)

multi

New member
הייתי מכין איזה דיסק קלאסיקות

ואולי כמה דברים חדשים, אבל הרוב קלאסיקות

tomoshe

New member
אני? מסכים עם מישהו? בלי הערות? כן.

טוב נו הערה קטנה - האלבום המדובר the chronic 2001 חזק מאוד עד שיר 13 והחצי השני חלש חוץ משני האחרונים. וחוץ מזה שזה אולי לא אוסף אבל זה הכי קרוב שיש - גם סנופ גם אמינם גם אקזיביט גם מרי ג´יי בלייג´ ועוד רבים אחרים.

RiRo

New member
וואו זאת החלטה קלה.....

הראשון של KRS Bdp - criminal minded אלבום גאוני... האלבום הראשון שהפסיק לעשות את כל האולד סקול ועבר לראפ (אולד סקול=suger hill gang וכו´) והתחיל לעשות ראפ שאנחנו שומעים היום PZ

למעלה