השגנו את מבוקשנו: לא עוד "סקראבס"!!!
פתחתי שרשור חדש כי נראה לי שהקודם כבר לא קופץ. חוץ מזה הפורום גם ככה כמעט מת השבוע אז זה לא נראה לי מזיק.
עדכונים בגרסת העונה התשיעית-והשונה-לחלוטין של "סקראבס": חוץ מניל פלין שלא ישתתף בעונה הבאה בגלל שקיבל תפקיד באחת מהסדרות החדשות של השנה הקרובה, גם כריסטינה מילר (ג'ורדן) משחקת בסדרה חדשה בשנה הבאה- ב"Cougar Town", הסדרה החדשה של ביל לורנס שתצולם ממש באולפן הסמוך לזה שבו תצולם העונה החדשה של "סקראבס" (בית החולים הנטוש יצא כמובן מהתמונה כמעט לגמרי). זה אומר שיהיה לה זמן לקפוץ ולבקר גם את הסט של "סקראבס" החדשה, לפחות בתפקיד אורח. אז כבר סיכמנו שהעונה התשיעית של "סקראבס" תהיה שונה לגמרי ותתרחש בבית ספר לרפואה, כשהיחידים שישארו בקאסט הקבוע הם דונאלד פייזון וג'ון סי. מקגינלי. ומה עם הרעיון הישן שהיה לעונה הזו, לעשות את "סקראבס הדור הבא" ולהתמקד במתמחים שהוצגו בעונה השמינית? הרעיון הזה ירד לחלוטין מהפרק, אבל אם תהיתם מה יעלה בגורלם של המתמחים החדשים, אז ככל הנראה אלייזה קופ, ששיחקה את המתמחה הבלונדינית (ששמה נשכח ממני) תישאר בתפקיד קבוע בעונה החדשה! כל השאר ממש לא. ומה בנוגע ל"שם הגדול" ש-ABC רוצים שיהיה בעונה הזו? נכון לעכשיו, המפיקים ממש רוצים שהשם הגדול הזה יהיה - לא אחרת מאשר לורן גראהם, לורליי מ"בנות גילמור". אם זה יתממש, זה יהיה שווה ביותר! והעדכון האחרון והחשוב ביותר, כבר ברור שהעונה התשיעית תהיה משהו שונה לגמרי מ"סקראבס". אז עדיין יקראו לה "סקראבס"? המפיקים מעלים כעת שמות ומנסים למצוא את השם החדש שיינתן לסדרה, משהו שיכלול כנראה את המילה "scrubs" אבל בכל זאת יבדיל את העונה הזו מכל ה-8 הקודמות! וזו לדעתי חדשה מצויינת! הכל מתוך: http://blog.zap2it.com/korbitv/2009...xt-season-former-tv-star-to-be-recruited.html
פתחתי שרשור חדש כי נראה לי שהקודם כבר לא קופץ. חוץ מזה הפורום גם ככה כמעט מת השבוע אז זה לא נראה לי מזיק.