השגנו את מבוקשנו: לא עוד "סקראבס"!!!

TheLost

New member
השגנו את מבוקשנו: לא עוד "סקראבס"!!!

פתחתי שרשור חדש כי נראה לי שהקודם כבר לא קופץ. חוץ מזה הפורום גם ככה כמעט מת השבוע אז זה לא נראה לי מזיק.
עדכונים בגרסת העונה התשיעית-והשונה-לחלוטין של "סקראבס": חוץ מניל פלין שלא ישתתף בעונה הבאה בגלל שקיבל תפקיד באחת מהסדרות החדשות של השנה הקרובה, גם כריסטינה מילר (ג'ורדן) משחקת בסדרה חדשה בשנה הבאה- ב"Cougar Town", הסדרה החדשה של ביל לורנס שתצולם ממש באולפן הסמוך לזה שבו תצולם העונה החדשה של "סקראבס" (בית החולים הנטוש יצא כמובן מהתמונה כמעט לגמרי). זה אומר שיהיה לה זמן לקפוץ ולבקר גם את הסט של "סקראבס" החדשה, לפחות בתפקיד אורח. אז כבר סיכמנו שהעונה התשיעית של "סקראבס" תהיה שונה לגמרי ותתרחש בבית ספר לרפואה, כשהיחידים שישארו בקאסט הקבוע הם דונאלד פייזון וג'ון סי. מקגינלי. ומה עם הרעיון הישן שהיה לעונה הזו, לעשות את "סקראבס הדור הבא" ולהתמקד במתמחים שהוצגו בעונה השמינית? הרעיון הזה ירד לחלוטין מהפרק, אבל אם תהיתם מה יעלה בגורלם של המתמחים החדשים, אז ככל הנראה אלייזה קופ, ששיחקה את המתמחה הבלונדינית (ששמה נשכח ממני) תישאר בתפקיד קבוע בעונה החדשה! כל השאר ממש לא. ומה בנוגע ל"שם הגדול" ש-ABC רוצים שיהיה בעונה הזו? נכון לעכשיו, המפיקים ממש רוצים שהשם הגדול הזה יהיה - לא אחרת מאשר לורן גראהם, לורליי מ"בנות גילמור". אם זה יתממש, זה יהיה שווה ביותר! והעדכון האחרון והחשוב ביותר, כבר ברור שהעונה התשיעית תהיה משהו שונה לגמרי מ"סקראבס". אז עדיין יקראו לה "סקראבס"? המפיקים מעלים כעת שמות ומנסים למצוא את השם החדש שיינתן לסדרה, משהו שיכלול כנראה את המילה "scrubs" אבל בכל זאת יבדיל את העונה הזו מכל ה-8 הקודמות! וזו לדעתי חדשה מצויינת! הכל מתוך: http://blog.zap2it.com/korbitv/2009...xt-season-former-tv-star-to-be-recruited.html

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif תודה על העדכון!!

בהחלט חדשות טובות! אני חושבת שהבלונדינית זאת קייטי אבל לא בטוחה. איזה מגניב על לורן גרהאם אני ממש אוהבת אותה ונראה לי יהיה נחמד לראות אותה פה. והכי טוב זה העניין של השם! הוקל לי!
תודה שוב

matan4848

New member
../images/Emo127.gif רעיון טוב לשנות תשם

חבל שהתקופה של סקראבס הרגילה דיי ניגמרה

limors2

Well-known member
קייטי=ג'ו?

אני מקווה שזו ג'ו, ולא הבלונדינית השנייה.

creepy creep

New member
קייטי זו הבלונדינית השנייה.

ככל הזכור לי.. אבל לפי מה שג'וני אומר, זאת דניס(ג'ו) שנשארת.

DivineComedy

New member
הטוב הרע והמכוער

הטוב - שינוי היה חייב לבוא, צודק לורנס. נשמע שזה הולך לכיוון מעולה. הרע - השרת לא יהיה.... בתוך הכוכב הגדול בעיניי בשלוש השנים האחרונות, זה ממש דפוק. חבל. והמכוער - לורליי??? נו באמת...

jess r

New member
איזה מהבלונדיניות?

הבי'צית, או הפקאצה? כי אני אוהבת את הביצ'ית. ואני אוהבת את סאני. אבל הכי חשוב - לורליי!!!
אני סומכת על לורן שתעשה מה שהיא עושה הכי טוב, ולמעשה הדבר היחיד שהיא יודעת לעשות - להיות לורליי. היא תמיד משחקת אותה דמות. וזה מצויין, כי אני מתה על לורליי. הלוואי שזה נכון. מצויין! יש לכם רעיונות לשמות? תודה על העידכונים
מאיפה אתה משיג אותם?

TheLost

New member
סאני לא הייתה בלונדינית.

גרמתם לי לחשוב כמה בלונדיניות כבר היו בעונה הזו... אני התכוונתי לדניס.

creepy creep

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

זה אף פעם לא מזיק. כריסטינה מילר ממש אוהבת לעבוד עם בעלה
ממש חבל שירדו מהרעיון להתמקד במתמחים. זה היה יכול להיות מעניין ביותר.

למעלה