השגחת לילה עירנית

השגחת לילה עירנית

דרושה אישה אחראית , רצינית ולא מעשנת, לשבת בחדר השינה במהלך הלילה, עירנית לחלוטין להשגחה לילית בבית ביהוד. האור בחדר השינה דולק בכל מהלך הלילה, לכן ניתן לקרוא ולכתוב במהלך ההשגחה. העבודה דורשת ערנות מלאה, ללא צורך בכוח פיזי, וללא צורך בידע ברפואה, הדרכה כיצד להשגיח תינתן בראיון עבודה. העבודה מחייבת שינה לפני השמירה , וכדאי להשאיר זמן לישון טוב ביום למחרת לפחות עד - 12:00. הערה בעיקבות תחושה לגבי היום למחרת שעולה מידי פעם בשיחה איתי, אז אכתוב: כדי לעבוד ולקבל תשלום רגיל בעבודת יום, מ - 08:00 עד 16:00 (8 שעות ), וזמן נסיעה הלוך וחזור . ממילא שעות הלילה הן שעות "מבוזבזות עשייה אחרת" כי ישנים, ועד שמגיעים חזרה בתחבורה ציבורית זה שעה 17:00 לערך. אז ככה כשעובדים בהשגחת לילה צריך לתת כבוד לגוף, ולהקדיש לו את הזמן הראוי לשינה קצת לפני השמירה להיות עירניים, ויותר אחרי השמירה, אנשים עובדים בלילות שנים רבות בבתי חולים, בשדה תעופה, במלונות , בכוחות הביטחון וכו' פשוט ישנים לפני המשמרת כדי להיות עירניים. שעות העבודה: מ - 21:00 בערב עד 5:00 בבוקר למחרת. אפשרי (06:00-22:00) העבודה ליומיים בשבוע קבועים , חובה לישון לפני השמירה. לגבי שישי בלילה בלבד, אם זה רצוי ניתן לעבוד פעם בשבועיים. שכר כולל נסיעות עבור כל לילה רגיל 220 ש"ח . השכר עבור שישי בלילה הוא 280 ש"ח. השכר נטו. בנפרד מהשיק למשגיחה, משולם על ידי ביטוח לאומי ישירות, כך שאין צורך לשלם את הסכומים הנדרשים בפנקסים. תחבורה ציבורית קו 56 יוצא מתל אביב והוא מגיע עד לבית. קו 37- יוצא מתחנה מרכזית ת"א , לבאים מהדרום ומהמזרח, ניתן לתפוס אותו בצומת מסובים, בתדירות של 10-15 דקות. בערב אחרי 20:00 גם קו 36 עושה אותו מסלול. קו 78 יוצא מתחנה מרכזית פ"ת. טלפונים: 052-8534365 רחל נ.ב. קראתי כמה תגובות של המטפלות לגבי שכר בהודעות קודמות, וסתם חומר למחשבה. לא כולם רוצים "לנצל" מישהו בשביל כמה שקלים. תחשבו על זה שיש משפחות שהן בעלי מעמד נמוך מבחינה כלכלית ואין להן סיוע ותמיכה מהמשפחה המורחבת , ונזקקים לעזרתכן. אל תשפטו על סמך מודעה כתובה , תדברו , תבררו אולי תגלו שלמרות שאתם ובצדק עובדות בשביל שכר הולם , חמלה וחסד ופשרה מסויימת לגבי שכר רק ברכה תביא לחיים שלכם ובני ביתכם לא פחות מעוד כמה שקלים לחשבון הבנק.

ניצה 1

New member
על מי להשגיח?

רחל יקרה לא מפורט בהודעה מי הנזקק,פרטים עליו/ה, האם מדובר בתינוק,ילד,קשיש/ה, אדם חולה,ומהי המחלה? רק לאחר מכן יוכלו המטפלות לבדוק עם עצמן אם הן מתאימות רגשית-לסוג כזה של עבודה כל טוב ושבת שלום ניצה

בכל זאת אינטרנט

פירטתי את המהות והיא-השגחה עירנית, עירנית- בלילה........... מדובר בי , אני לא ילדה ולא זקנה : - ) מדובר בהשגחה רפואית -לא צריך לדעת רפואה מה שחשוב לדעת אני אסביר- אומר רק שקשור למסכת חמצן פלוס... יותר מזה לא ארחיב כאן. ההתרגשות היא רק ביום הראשון, כל מטפלת ששמרה עלי במהך השנים , מטפלות מגיל 18 עד גיל 60 ויותר עברה בפגישה איתי הסבר מלא תוך הדגמה מלאה , והבנה מלאה של רקע כללי מעבר לצורך שלה לדעת רק כדי להוריד אי ודאות. החלק המרגש הוא הקשר איתי , אני אדם מאוד פתוח ומאוד רגיש. המטפלות שלי תמיד היו מעבר להיותן מטפלות גם כמו אמא או כמו חברה טובה, או כמו אחות (כמובן תלוי בגילן ובאופיין) האמת שאני מעסיקה בימי רביעי וחמישי סטודנטיות כיום והן לפעמים בכלל באות חצי שעה לפני לדבר איתי לספר לי דברים, הייתה לי בעבר מטפלת אימהית ששמרה פעמיים בשבוע כמה שנים .....בטח נוצר קשר ורגש אנחנו בני אדם. האם מטפלת שמטפלת בתינוק בן כמה חודשים לא מתרגשת כל יום ממנו? הוא חולה לפעמים הוא נפצע הוא משתובב בהמשך והוא גם גדל ועושה דברים נפלאים. אי אפשר לעבוד בתחום טיפול בלי רגש אמיתי ולהיות מטפלת טובה ורגישה. לצערי הרב בגלל שמטפלות עם נשמה , נרתעות מראש לראות להבין בלי שום התחייבות הרבה נאלצים לקחת עובדת זרה , שאולי מנקה את הבית ומלווה אבל לעולם לעולם לעולם לא תשתווה למטפלת ישראלית רגישה עם נשמה. מי שמעונינת יכולה להתקשר ואפילו לבוא לראות בלי שום התחייבות. המראה הפיזי ממש ממש לא מפחיד אני מבטיחה לכם.....מדובר באוויר. :) רחל

למעלה