השב"כ מקשיב לשיחות שלכם

מוחמד5

New member
השב"כ מקשיב לשיחות שלכם

נחשפו הסכמים בין השב"כ לבין החברות הסלולריות ,במסגרתן מתאפשרת גישה חופשית ומעקב אחרי מקומם ,שיחותיהם של הערבים. قالت اللجنة الشعبية للدفاع عن الحريات، المنبثقة عن لجنة المتابعة العليا لشؤون الجماهير العربية في البلاد، في بيان وصل موقع عــ48ـرب نسخة منه، أن المعلومات الصادرة عن الحركة لحرية المعلومات اليوم 24/9/2007 حول وجود ملحقات سرية للتعاقد ما بين الحكومة وشركات الهواتف الخليوية، والتي تتيح للشاباك التنصت وتعقّب الاشخاص ومكان وجودهم وكامل المعلومات المتوفرة عنهم وعمن يتصلون بهم، هي تأكيد إضافي لما جرى تأكيده في السابق بوجود ملاحقة سياسية مؤسساتية وهي مخصصة لملاحقة القيادات والمؤسسات العربية كأولوية. http://www.arabs48.com/display.x?cid=6&sid=5&id=48856

respecta1

New member
חח נחשפו הסכמים

תרשה לי לא להאמין לעוד איזה אתר מלא בתעמולה ערבית.. בכל מקרה גם אם יש משהו כזה אני לא רואה מה רע.. למה בארצות הברית לCIA אף בי איי אין גישה חופשית?

respecta1

New member
בסדר אז עיתון תעמולה שמאל קיצונית

במקום אתר תעמולה פלשתנאית ימנית קיצונית.. אין הבדל

זו אגדה

New member
בסוריה למשל לא עוקבים אחרי גולשי האינטרנט

בטח שלא עוקבים כי האזרחים כלל לא מחוברים,

mike00

New member
וטוב שכך!!!

לפני יומיים סוכל פיגוע גדול בתל אביב[ולמען האמת לא שמעתי ממך גינוי לנושא למרות שאתה מוצא את הזמן לגנות כל תזוזונת ישראלית שלא נראית לך].....איך לדעתך סיכלו אותו?? בוא אני אגיד לך.... 1.ציתתו לטלפונים של פעילי טרור מרכזיים ובני משפחה שלהם[חלקם אזרחים תמימים שאין להם קשר לפעילות טרור]. 2.דרך מידע שהשיגו על ידי הציתותים עלו על מקום ימצאו של ראש החמאס בשכם. 3.עצרו את המחבל בפעולה שהתבצעה בחלקה תחת אש מחבלים והובילה למותו של אחד הלוחמים[יהי זיכרו ברוך].. 4.ראש החמאס בשכם סיפר שהעביר חגורת נפץ,למי העביר אותה ואיפה היא נמצאת. 5.סוכל הפיגוע המתוכנן. שים לב איך הכל התחיל!!!

מוחמד5

New member
אתה מתבלבל

אני מדבר על אזרחי המדינה ,אני מדבר עלינו ,על המיעוט הערבי הפלשתיני אזרחי מדינת ישראל. הצעד הזה צריך להדאיג כל אזרח במדינה הזאת ולא רק את הערבים, רמיסת היסוד הבסיסי של חופש האדם וחירותי הוא הפרה בוטה לכל האמנות הבינלאומיות עליהן חתומה מדינת ישראל. היום מצוטטים לערבים מחר זה יכול כל אחד אחר . בכלל מדינת ישראל צריכה להפסיק עם הדו פרצופיות של מדינה דימוקרטית וחופש, להכריז אחת ולתמיד שהיא מדינה בעלת אופי גזעני כלפי המיעוט שחי בתוכה . כל הדוגמאות לעיל לא רלוונטיות לדיון.

mike00

New member
אני מסכים שיוצתתו לי ולך ככול העולה על רוחם

כל עוד הם מונעים ממפגעים מהסוג הנמוך ביותר שמנסה לפגוע באוכלוסיה אזרחית במתכוון להתפוצץ ברחבי מדינת ישראל,להבריח סמים ממדינות ערב השכנות,לפרוץ,לגנוב ולשדוד או כל פשע אחר... במדינות מערביות נוספות עושים את זה על בסיס קבוע למרות שזה לא מותר על פי חוק... במציאות שאנו חיים בה יש לעשות דברים מהסוג הזה כדי לשמר את התרבות המערבית עליה אנחנו נלחמים מול חלאות אדם שמנסים לשנות את אורכות חיינו.. מעבר לכך אתה מוזמן לשאול את אחיך במצרים[שרק אתמול קיבלה גינוי על פגיעה בזכויות האדם,הפרט וחופש הדיבור ושליחת מתנגדים פוליטיים לכלא],לבנון[שבה מפוצצים פוליטיקאים על ימין ועל שמאל],סוריה[ששולחת מחבלים לפוצץ פוליטיקאים אצל השכנה],סודאן[שבה מתבצע רצח עם],איראן[שבה מעלימים אנשי אופוזיציה,עוצרים סטודנטים שמפגינים למען חופש הביטוי,זורקים לכלא הומוסקסואלים ועוד],סעודיה[שבה כורתים ידיים,רגליים,לשונות ותולים אנשים בתור משפט צדק]... יש עוד הרבה,אם תרצה רק תגיד ואני אמשיך

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי היא הייתה גזענית.. אבל יש פה יותר אפליה מתקנת מאשר אפליה אז תעשה טובה.. מצוטטים לערבים (תעשה טובה מצטטים לכולם אבל מתרכזים במגזר הערבי כי הם המגזר הבעייתי.) "היום מצוטטים לערבים מחר זה יכול כל אחד אחר " אפילו בארצות הברית מצוטטים לשיחות וכו'.. האף בי אי וסי אי איי יכולים לעשות פחות או יותר הכל אם הם מגדירים את זה סיכון ביטחוני (שכחתי את השם המדויק שהם קוראים לזה) מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית וחופשיה (כנראה לא טעמתם על בשרכם מזה מדינה שלא כזו).. עם בעיות יחסית מעטות בנושאים שונים.. אבל זה מובן לחלוטין כשהמצב האבסורדי שקיים פה זה ששונאי ישראל גרים בתוך ישראל ועוד דורשים שיוויון (ומדובר פה על חלק גדול מאוד מבין הערבים מוסלמים) ולא רק זה הם עוד מקבלים את הדרישות שלכם תחלס מה שבאמת צריך לעשות זה לשלוח את כל ערביי ישראל שחושבים כמוך (לצרף איתם גם את השמאל) לעשות סיור במדינות שבהם אין דמוקרטיה וחופש ובעלי אופי גזעני שידעו מזה לפני שהם זורקים את זה באוויר צריך רק לשמוע את מה שאחמנדיג'ד אמר בנאום אתמול בשביל להבין על קצה המזלג מה זה.. "אין אצלנו את התופעה של הומוסקסואלים כמו שיש אצלכם"

מוחמד5

New member
אחמדינג'אד

בדומה לעוד שר בממשלת ישראל הוזים ומנותקים מהמציאות ,מיקומם לא בקרב השפויים. דימוקרטיה וגזענות כלפי המיעוט שחי בתוכה לא הולכים ביחד.דמוקרטיה מסוג זה לא שונה ממשטרים אפלים. המדינה צריכה לקבוע אחת ולתמיד את סוג המשטר שלה, אי אפשר להצהיר על משהו ולהתנהל בצורה ההופכה. כנראה שיש נתק בין הממשלה ומוסדותיה לבין רצון העם ושאיפותיו.

respecta1

New member
חחחחחחח.....

"בדומה לעוד שר בממשלת ישראל הוזים ומנותקים מהמציאות ,מיקומם לא בקרב השפויים." אבל בו העם באיראן בחר אז על מה אתה מדבר פה? ואני רואה לא קראת את שאר ההודעות שלי.. כי חזרת בדיוק על אותו דבר המדינה היא מדינה דמוקרטית וחופשיה (עובדה שאתה יכול לטעון שלא
) כנראה אתה צריך לקרוא שוב תחלס מה שבאמת צריך לעשות זה לשלוח את כל ערביי ישראל שחושבים כמוך (לצרף איתם גם את השמאל) לעשות סיור במדינות שבהם אין דמוקרטיה וחופש ובעלי אופי גזעני שידעו מזה לפני שהם זורקים את זה באוויר תעשה טובה שאני לא אצטרך להתחיל להזרים לפה תמונות ומאמרים ממדינות שהם באמת לא דמוקרטיות וחופשיות.. אבך בעצם.. אולי רק ככה תבין

מוחמד5

New member
מה שקורה שם

לא מעניין אותי , מדיניות הפנים שם לא חלק מהחיים או מהעולם שלי. מעניין אותי וחשוב לי המקום בו אני חי. כאן . מצד שני אם את רוצה להיות דומה להם ,בבקשה. תגידי את זה בפה מלא ,תכריזי שאת שייכת למדינה לא דמוקרטית ,ובהתאם תבקשי מכל העולם שיתיחס אליך בהתאם (בספק אם מישהו יסכים לעשות זאת ). מצד שלישי בינתיים מי שזוכה לכבוד ,ומקום נכבד מדוחות כל הארגונים ההומאניים בעולם היא ישראל . הויכוח לא צריך להיות מי יותר מכוער ממי,אויכוח צריך להיות מה עושים ואיך פועלים על מנת לשפר את איכות החיים של כולנו. *תזכורת ! מטרת הפורום היא לא השמצות הדדיות או הכפשות , המטרה היא ניהול שיח בונה ופרודקטיבי.

respecta1

New member
אבל זה סותר את מה שאתה אומר

קודם כל מדינה דמוקרטית וחופשיה אנחנו בהחלט, וכל מי שטוען שלא צריך ללמוד מה זה מדינה דמוקרטית וחופשיה, זה עובדה - ישראל מדינה דמוקרטית וחופשיה לגבי הגזענות יש פה עוד על מה לדבר (זה לא נכון בגרוש אבל אפשר להבין איך אתם יכולים לנסות לטעון כאלה דברים) נו באמת.. ארגונים הומניים? תעשה לי טובה.. ממזמן זה עוד אירוגנים שונאי ישראל ישראל שמשקיעה מיליארדי שקלים בשנה בפיתוח טכנולוגיות חדישות שימנעו פגיעה יותר ממוקדת במחבל ותשאיר כמה שפחות נזק ישראל שמאבדת כמה עשרות חיילים בשנה למרות שהיא בקלות הייתה יכולה לעשות את מה שהחיילים עושים מהאוויר.. אבל לא מכניסים חיילים ישראלים בשביל לפגוע בכמה שפחות פלשתנאים על ישראל הם בוכים? שיראו מה עושים בשטחים עצמם הפלשתנאים אחד לשני.. אבל ברור פלשתנאי הורג פלשתנאי אחר.. מי אשם? ישראל ובקשר לגזענות המדינה הזו הוקמה בשביל היהודים מהיהודים.. לפני שבאנו לפה המקום היה עלוב לא יותר מעלובות במדינות העולם השלישי.. אבל אנחנו הפרחנו כאת המקום נתנו לערבים שחיו פה לפני זה בתנאים של לפני 2000 שנים..חיים מערביים וטובים וגם את זה לא מעריכים? בסדר נתנו להם שיווין זכויות כמו שאין באף אחת מה23 מדינות ערביות הם עשו בנו פיגועים את ילדיהם הם לימדו שירי שנאה בעוד שאותנו לימדו רק שירי שלום אז את ישראל מבקרים? "הויכוח לא צריך להיות מי יותר מכוער ממי,אויכוח צריך להיות מה עושים ואיך פועלים על מנת לשפר את איכות החיים של כולנו. " האיכות חיים שלנו הם בין הטובות בעולם..אנחנו בתוך המזרח התיכון מקום שהיה לפנינו רק בורות ופנאטיות דתית אחרינו הוא בורות ופנאטיות דתית עם מקום של תקווה ישר באמצע ואם אתה רוצה איכות חיים טובה יותר אל תבקר את ישראל, תבקר את "אחיך" הפלשתנאים שיניחו את נשקם ואז האיכות חיים בארץ תהיה גם פי20 ממה שעכשיו למרות שגם עכשיו כבר גבוהה.

מוחמד5

New member
רמת חיים

אין ספק שרמת ואיכות החיים בישראל לא רעה בכלל. האם היא כזאת לכלל הישראלים !! הייתי רוצה לשמוע את תשובתם של ניצולי השואה, האמהות החד הוריות,חולי הסרטן, הזקנים,תושבי הפרפריה .......או את מנהיגי הארגונים החברתיים שמאכילים מאות אלפי פיות ...... שונאי ישראל !! צריך להתמודד על העובדות שהם מציגים ומביאים ,ולא להתחמק ע"י הכפשתם.רוב הארגונים האלה קמו לאחר מלחמת העולם השניה כלקח ממה שרה לפניה ,ובכדי שהדברים שהתרחשו לא יחזרו על עצמם.

respecta1

New member
מה שאמרת זה החוליות החלשות בכל מדינה

אז כן גם פה הם יהיו יותר חלשים מה לעשות אף מדינה בעולם עשירה ככל שתהיה לא הצליחה לפתור את הבעיה של החלשים בחברה אז איך אפשר לבכות על זה שגם ישראל לא.. צריך לנסות לחפש פתרונות וזה מה שעושים בכל העולם מה לעשות אף אחד לא מצא שיטה שאפשר לממש וכן הם שונאי ישראל, תביא "עובדה" אחת שהם מביאים ובאמת אמיתית..הרוב סתם תעמולה אנטי ישראלית..בקטנה לא רחוק הזמן שימצאו תחליף לנפש ואז תראה איך ב"פתע" הארגונים ה"הומנטרים" כביכול האלה יסגרו אחד אחרי השני

מוחמד5

New member
איואה

עכשיו יש התחלה של הסכמה. בכל חברה יש את החוליות החלשות שלה, כל חברה צריכה לעבוד ולחתור לחיזוק אותן חוליות חלשות .הצעד הראשון הוא בקביעת סדר העדיפויות. סדר העדיפיות צריך להשתנות במדינה. ולכן ובגלל שרוב ההוצאות הן על ביטחון, השלום הכולל צריך להיות יעד אסטרטיגי ממדרגה ראשונה ,מי שיהנה מהשגת היעד הזה הן בראש וראשונה אותן חוליות חלשות.

respecta1

New member
אבל היד שלנו תמיד מושטת לשלום

היד שלכם זאת היד שכל פעם מעיפה את היד שמוצעת לשלום גם אם בשניה הבאה החמאס בא אומר חותמים הסכם שלום (לא הודנה לא הפסקת אש - הסכם שלום) פלסטין נחשבת בשטחים שהרשות נחשבת עכשיו וישראל נשארת כמו שהיא כל התושבים הישראלים יוצאים מהשטח שנחשב הרשות וכל התושבים הפלשתנאים יוצאים מהשטח של ישראל וזה בכללי מאוד.. יש רוב מוחץ ובלתי ניתן לערעור בממשלה אם יביאו כזה הסכם (ולא רק הסכם כזה אפילו הסכם שלום עם יותר וויתורים יש רוב בממשלה) אתם אלה שלא רוצים ולא מסכימים הרבה מהתקציב הולך על ביטחון כי אין לנו ברירה אויבים מקיפים אותנו ואפילו אויבים בתוכנו.. וזה גם לא נכון אם יסגר שלום עם הפלשתנאים עדין יושקע הכסף בביטחון אבל הוא ילך למקומות אחרים לזמן של מלחמה של צבא נגד צבא כמו שיהיה ללא ספק בשנתיים הקרובים עם איראן ו\או סוריה השלום הכולל הוא תמיד המטרה מספר 1.. מה לעשות אתם לא מאפשרים לזה לקרות, לרוב המוחץ של הישראלים ויהודים אין בעיה איתכם לא אכפת לו בכלל מערבים רק רוצה לחיות חיים טובים ושמחים.. אבל לעומת זה אצלכם חלק ענק שלפחות עד מלפני שנתיים אם לא גם עכשיו הוא היה רוב ברשות שלא רק לא אכפת מהדברים האלה אלא גם שונא שנאת דם אותנו כמו שאמרתי בהודעה הקודמת - אתם מלמדים את הילדים שלכם שירי שנאה בעוד שאת הילדים שלנו מלמדים רק שירי שלום

מוחמד5

New member
טעות נפלה בידייך

ואני מתכוון ליוזמה הסעודית משנת 2002.שהוצעה שוב ב 2006 , אבל היא נדחתה ע"י ישראל. על אף שההצעה הסעודית אומצה ע"י האו"ם בהחלטה 1397. בינתיים מי שמתחמק מתהליך השלום היא ישראל. והיא עושה זאת בעקביות ולא די בכך אלא גם מחריפה את יחיסה עם כל מי שנמצא אתיה בסכסוך.

למעלה