השבת שלי

השבת שלי

השבת שלי היא גם וגם , אני בבית, לא נוסעת בשבת, אלא במקרים של פיקוןח נפש , אבל לפעמים באים לבקר אותי חברות והשבת שלי מכילה את המאפיינים של שבת היהודית ,פלטה במטבח ,נרות שבת דולקים , שולחן ערוך קידוש וברכת המזון, וישיבה ליד שולחן ערוך לארוחה צנועה , לא הרבה , אבל שאוכל לברך על המזון . בדרך כלל השבת שלי מלאה גם באינטרנט , בפורמים וגם בצטים יש אנשים שנכנסים רק בשבתות אבל השבת הזו היא שונה מהשבת הרגילה שלי , השבת היתה לי אורחת קטנה ומיוחדת לכן השבת התחילה בהשכמה מוקדמת ,מנסיכה חמודה שישנה אצלי אתמול , בחדרי הקטן לצד מטתי על המזרון עבה היא לא רצתה להשאר בבית ללא נשים , האמא מאושפז,ת אחות אחת אצל חברים , שניה בטיול עם התנועת הנוער בחרמון האח הלך לקבלת שבת בבית הכנסת, ובבית נשארו רק אבא עייף ונסיכה משועממת הם קפצו אלי בערב שבת היא נשארה אצל דודה , לשחק איתה באמצע הלילה הצטרפה למיטת הנוער שלי וישנה לצידי, ברור שלא נרדמתי כי פחדתי להפיל אותה הצפיפות גרמה לה לחזור למזרון שלה לצידי , לישון עד 7 בבוקר שאז הרעב הציק לה אפשר לומר שהלילה ישנתי בתשלומים , העיניים עכשיו נעצמות מאליהן , והעייפות גורמת לראיה פחות טובה השבת היתה יש לי שבת יצירה עם גברת קטנה ומשועממת שמתגעגעת לאמא ולאחיות שלה ,ומציירת בלי סוף היא שיחקה עם הבגדים שלי כמו בגלימות של תחפושת ומשגעת אותי במהירות התגובה הנדרשת ממני בבוקר קמתי עייפה ומושכת את העייפות הלאה , מסתבר שילדות קטנות צריך הרבה כח וסבלנות

והשבת שלי כל פעם שונה ..

אחת לשבועיים הילדים אצלי לארוחת ערב שבת או שאנחנו מתאספים אצל הבן לארוחת ערב שבת ... בדרך כלל מארחת בשבת או יוצאת לטיולים ... השבת היתי אמורה להיות בצעדת יוקנעם , אבל אמי החליטה להזמין לצהרים אצלה לכבוד יום ההולדת של בני , ברגע האחרון הכל בוטל ואני בבית ... אז אמש היתי אצל הבן שחקתי עם הנכד ונהנתי ... בלילה בילתי עם חברים ..היה ערב כייפי והיום אני בבית,היתי בים קצת פגשתי מכרים שמזמן לא התראנו , ישבנו על גלידה בבית קפה .. ..אחה"צ יגעו חברות ... בערב אולי בית קפה או סתם טיול בקניון ... דרך אגב יש היום השרדות?

אמור להיות

השבתות שלי זה מנוחה מוחלטת , אבל השבת הקטנה השתלטה על השבת שלי אחי נוהג אחרת בשבת ולא ניתן לחמם במיקרו , ואין לי חלב בשבילה למעשה הקטנה במצב נורמלי צמודה לאמא שלה או לאחותה הגדולה בשום מצב היא לא מוכנה לוותר עליהם , היא רוצה שאבוא לישון לידה בבית הפשרה לישון אצלי זה אחר כך חצייום לאסוף את הבלגן שהיא משאירה אחריה ואני זקנתי , צריכה את 8 שעות שינה בלילה בלי הפרעות השבת מוקדש לעשות דברים של כייף והנאה בלבד לא לעבודה ממש

li 3 האחת

New member
השבת שלי..

כל פעם משהוא אחר. שומרים שבת ולכן פלטה,נרות,קידוש שמאז המקרה הקטנציק שלי עושה לנו לא מדליקים אור או טלוזיה לכן מנותקים.אבל זה כיף. נטו אחד בשביל השני אחרי שבוע עמוס שכמעט ולא יוצא להיות יחד.יושבים מדברים מספרים איך וכמה.אחר כך נפגשת עם חברות יושבים מתעדכנים עד צאת השבת.זה כשאנחנו בבית. ויש שבתות והן הרבה לצערי הרב בתקופה האחרונה מאז המקרה שבהן אנחנו מתארחים ואז זה לכל השבת כי לא נוסעים.ושם לא נחים ולא מדברים כי כולם תמיד באים ומנסים לעטוף בחום ואהבה.

ליגה76

New member
השבת שלנו...../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כל שבת משהו אחר, אני שומרת שבת מכל המובנים, לא נוסעת, פלטה, נרות, קידוש, לעיתים אנחנו לבד בבית, ואז יש לנו זמן איכות של משחקים יחד, מדברים, נחים, מספרים סיפורים, אוכלים כולם יחד.
בהתחלה זה היה קשה, לקדש לבד, להיות ראש המשפחה. אבל התרגלנו לזה. לעיתים יש לנו אורחים, הילדים נהנים מאורחים, אני מאוד אוהבת לארח. לעיתים אנחנו נוסעים להתארח לכל השבת... וזה גם נחמד, אבל בסה"כ השבתות לאט לאט נהיות טובות יותר. מחכה שיהיה לנו אוטו ואז יהיה עוד יותר קל ופשוט..... שיהיה לכולם שבוע טוב ורגוע, עם הרבה אנרגיות חיוביות...

למעלה