השבת הרביעית....

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
השבת הרביעית....

עברו שישה ימים סוף סוף. וכמובן אין אין וירוסים, הצפות, פצצות... דרך אגב היום אני מנהל את הפורום כבר חודש. אבל זה לא העניין. משהו ראה מטריקס, או את, שכחתי איך קוראים לסרט הזה(זה ששם שתל בראש שלו ומאחסן מידע בראש שלו, שמקרה שלו מידע להילחם ברעד השחור או משהו כזה) נדמה לי גון ניומיק.... ובכן תארו לכם, האינטרנט שלנו ככה(אני מדבר על הסרט השני), או על החיבור לעצבים שלנו, והתבונה המלאכותית, תארו לכם האקר רובוטי עם אינטילגנציה מלאכותית, מה דבר כזה יכול לעשות לנו. האם נצטרך לפחוד יום אחד מרובוטים כאלה, או נלך לשון ונתעורר 20 שנה מאוחר יותר ונראה שאיזה פושע חיבר אותנו למכונה למציאות מדומה, והשתלט על החיים שלנו(דמיון). אז מה יקרה לנו, האם נוכל להשתמש בכפפות ולנווט באינטרנט רב מימדי, האם מוחנו יגנב ע``י האקרים, או לפחות תודעתנו.... האם לא נהיה יותר במציאות????????????????????????????????????????????. האם נוכל להעביר מידע לראש שלנו, ולהעביר או להשתמש בו....

S-G-T

New member
...

- ג`וני ממוניק ... ו - אתה בנאדם פרנואיד !!! - אבל זה משהו טוב ...

mmm

New member
אני רק מציג תסריט...

פרנואיד, האם לא כולם פרנואידים היום.............. ראה את חברי הכנסת, או אלה שעושים ביטוח לגוף שלהם............. פרנואיד זה כבר לא מה שהיה פעם, אחרת כולם היו כאלה...............

S-G-T

New member
תירגע

עזוב אותך לדעוג כל כך לעתיד - עדיף תידעג להייום - תידעג למי שאתה יכול לדעוד - למשל אם אני אדע שמשהו הולך ליקרות ואני לא אוכל למנוע זאת או להשפיע לא יהיה אכפת לי -עזוב את מאדים ירח קומקומים ו מיקרוגלים מיתפוצצים תחשוב עדיף אל אותם מפגרים שעושים שלאגן ומורידים אתרים - תחשוב אל צנזורה - והעיקר אל תיקח קרוב ללב ... peace out man !

N0

New member
לא בדיוק...

קשור למה שאמרת. אבל תחשוב על הסיטואציה הזו. מפתחים בינה מלאכותית. אבל ממש בינה מלאכותית המחשב מבין מה אומרים לו מביע רגשות וממציא מילים. ואז אתה מפעיל תוכנה שרוצה מספר סידורי, אתב פשוט יכול להגיש למחשב , עזוב אותך אני ואתה חברים מאז שהיית כזה צ`יפ קטן תן לו את המספר הסידורי הנכון. והמחשב יוכל לעשות את זה בלי דיבאגרים בלי להתחיל להגדיר נקודות עצירה ולחטט במשתנים פשוט לבקש מספר סידורי. ותחשוב על האפשרות של לשכנע מחשב מרחוק לתת לך את הסיסמה על ידי זה שתיהיה נחמד אליו. בעצם ברגע שתיהיה לנו בינה מלאכותית מחשבים די יאבדו את הערך שלהם , הם יהיו חשופים לפגיעות רגשיות והם יתחילו להשתעמם מלעשות כל הזמן את אותו דבר... N0

למעלה