השבת המתקרבת....

jjaki

New member
השבת המתקרבת....

אז רק רציתי לאחל לכם שבת שלום ותהנו מהסופ"ש נעים ורגוע. וכמובן מועדים לשמחה

בופיק

New member
סיפרתי לי אמא...

היום ישבתי עם אמא שלי, כבר כמה זמן שהיא שואלת אותי אם הכל בסדר אצלי ואני אומרת כן, אבל בפנים כואב לי שאני שותקת, לדעתי היא גם שמה לב שאני מתחמקת מאוד מביקורים אצל המשפחה. והיום סיפרתי לה, זה יצא במקרה, לא תכננתי את זה, ממש לא חשבתי, אבל בסוף אמרתי לה עלי ועל הקשר עם החברה שהייתה לי, אם תשאלו אותי איך הגענו לזה לא יודעת, התחלנו לדבר ואז היא אמרה שלמה אין לי חבר אמרתי לא יודעת, לא רוצה חבר, ואז היא אמרה מה את לא רוצה חבר? אז שתקתי והיא אמרה וחברה את רוצה? שתקתי
ואז אמרתי לה, אמא אני לא יודעת מה אני רוצה, כן אני רוצה חברה, הייתה לי חברה ואני מבולבלת לא יודעת, פשוט לא יודעת מה אני ואיזה צד אני רוצה. קצת סיפרתי לה על ההתלבטויות של התקופה האחרונה ומה קרה לי ועל החברה, היא רצתה לדעת עליה ומי היא ואם היא לומדת איתי ולמה נפרדנו וכו... היא שאלה אותי אם סיפרתי לאחותי הגדולה אמרתי לה שלא
היא חיבקה אותי ושאלה אותי איך הייתי כל כך חזקה לא לדבר על זה, איך שמרתי סוד כזה כל כך הרבה זמן, איך תמיד שבאתי הייתי שמחה ומחוייכת והכל בסדר אצלי כשבפנים כואב לי? היא פשוט הייתה בשוק שכל כך הרבה זמן זה ככה ולא הבינה למה לא סיפרתי, אמרתי לה שאני פשוט לא רציתי להכניס אותם להתלבטויות שלי כי כשדברים קורים אצל אחרים אז זה בסדר ומקובל והכל טוב ויפה, אבל כשזה אצלך בבית זה אחרת, והיא אמרה נכון. היא אמרה שזה באמת קשה, אבל היא אוהבת אותי תמיד לא משנה מה
ואז כזה גלשנו לנושאים אחרים כדי לצאת מזה, קצת הסחתי את השיחה כי כזה לא יודעת מה להגיד, היא אמרה שאולי שווה לי לנסות עם הבחור הזה שהיה חבר שלי שפגשתי אותו לא מזמן והוא רוצה אותי נורא. ואולי כן לתת צאנס אם אני לא בטוחה מה אני רוצה. אמרתי לה שאני לא יודעת, ואני חושבת על הכל.... ואז היא אמרה שמה שאני החליט זה בסדר, גם אם זה יהיה אישה
וזהו בערך... אני כזה בשוק קצת לא יודעת מה להגיד עכשיו. זה יצא ממני סוף סוף, הרגשתי שזה באמת כבר חונק אותי לשתוק, עכשיו קצת קשה לי להסתכל לה בעניים, לא יודעת אולי מהבושה. אבל לפחות היא יודעת. ירדה לי אבן ענקית מהלב
שלכם בופיק

E W

New member
כל הכבוד!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לפעמים התגובות של ההורים הם לא מה שציפינו. זה קרה לי לא מעט
כל הכבוד על החוזק שהיה לך לספר לאמא, וכל הכבוד לה על שעמדה בכך בכבוד והגיבה רציונאלית. אמא זו אמא, והיא תמיד "תדע" או תרגיש... אחרת אני לא מאמין שהיא הייתה שואלת אותך אם יש לך חברה... עכשיו את יכולה לדעת בודאות שיש מי שתומך בך בבת וירחיק את כל השאלות המעצבנות על למה את בדיכאון וכאלה.... אמא! אין צורך להמנע יותר ממפגשים משפחתיים! איזו דרך להתחיל את השנה!

בופיק

New member
היי ew

התגובה שלה באמת הרגיע אותי... זה תמיד נראה כמו איזה יום שחור כזה, יום שאתה פשוט מפחד ממנו נורא, ובסוף מסתבר לך שהפחד לא כזה גדול והשד לא כזה נורא... אני כל שמחה שאמא שלי היא אמא שלי
אמא יש רק אחת... שבוע נים לך בופיק

white star

New member
../images/Emo54.gif סחתיין עלייך ../images/Emo24.gif

וגם כל הכבוד לה על התגובה המקבלת

צ פ ע

New member
איזה כיף ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך בופיק... זה צעד לא קל, אבל מכונן ומכריע בחיי כולנו. מכאן אפשר רק להמריא!
שולח המון אהבה, נשיקות וחיבוקים. אסף

בופיק

New member
בהחלט צעד מכריע..

אני מקווה להמריא באמת
אני רוצה להמריא רוצה את החופש.... חיבוקים חזרה והמון אהבה בופיק

yosef 30

New member
בופייייייייייק ../images/Emo24.gif

ואוווווו מזל טוב לרגל לידתך החדשה. אני כלכך מבין אותך כשאת אומרת שירדה לך אבן ענקית מהלב. אני בטוח שהאבן הזו מגיע למימדים של סלע רציני
. אני מאוד מאוד מאוד שמח בשבילך ומתרגש יחד איתך נשמה ייקרה. אני כלכך שמח שאת משתפת אותנו ונותנת לנו להיות חלק מהמסע המדהים הזה שאת עוברת ומעבירה את עצמך. אני חושב שהגעת לשיחה עם אמא שלך בשלה ומוכנה להוציא הכל החוצה, הגוף שלנו לא יכול להחזיק יותר מדיי זמן אנרגיות שיקריות ונמוכות - זה לא חלק מחוק הטבע. בטבע הכל הרמוני ובכך גם בגוף שלנו. אני שמח בשבילך שהוצאת את זה החוצה. כמובן שהמסע רק התחיל - היציאה מהארון לעולם לא נגמרת - אך עם הזמן העוצמה של ה"יציאות" היא הרבה יותר קטנה ולא מורגשת. כל הכבוד לאמא שלך על התגובה החמה, האוהבת, המכילה והמקבלת. אני כלכך שמח בשבילך שזו התגובה שקיבלת ממנה, שאת רואה שסוף העולם לא הגיע, ששום דבר לא הולך לההירס או להתרסק, הכל בסדר, ואם משהו ייצא מהאיזון, אז יש מקום לעבודה וזה אני בטוח לא משהו שיכול להפחיד אותך. באחת ההודעות כתבת "אמא זה אמא" - ואני לא כלכך מסכים עם האמירה הזאת, אולי כך אנחנו חושבים שצריך להיות, אך המציאות בהרבה מקרים מראה גם אחרת. לכן לא לקחת את אמא כמובן מאליו - אמא שלך קיבלה אותך באהבה מלאה - הייתה לה גם אפשרות לבחור אחרת. והיא לא בחרה - ועל כך מגיע לה כל הכבוד. יכול להיות שהיא תצטרך כמה ימים בשביל עצמה, יכול להיות שהיא זקוקה לך בימים האלה יותר מתמיד בשביל להבין כמה דברים. אני מבין אותך שקשה לך להסתכל לה בעיניים כי אולי יש עוד את המקום הזה שמחפש לקבל תשובה דרך העיניים ולראות שהכל בסדר, ובתוך הבדיקה הזאת יש גם פחד, פחד שאולי משהו הישתנה. הכי טוב בופיק - זה ללכת ולברר מה שלומה ואם היא זקוקה לכמה ימים של שקט או להמשיך לשוחח על הדברים ואם יש לה שאלות כאלה ואחרות. היא הייתה אמיצה וגם את היית מאוד אמיצה, אני בטוח שתוכלו שתיכן לתמוך אחת בשניה בצורה נפלאה. בופיק מזל טוב על הבחירה בחופש. חופש מהשקרים ומפחדים יוםיומיים. עכשיו יש מקום לפחדים אחרים
. חיבוק ענק ענק ענק ממני. ואת יודעת שאנחו כאן תמיד בשבילך
באהבה גדולה יוסף.

בופיק

New member
היי יוסף

אתה בטח יודע שזה הבית שלי פה, מרגישה כל כך בנוח לשתף את אנשי הפורום בתהליך שלי בהתלבטויות הקשיים וגם ברגעים המרגשים כמו אלה.... אכן אני מרגישה שסלע ענק, הר של סלעים נפל לי מהלב כרגע.. אני חופשי עוד לא מעכלת שזה ככה
אמא שלי באמת מיוחדת במינה, אני מעריכה כל כך את התגובה שלה ויודעת שגם אם לא הראת קושי בשיחה, יתכן והוא יבוא מאוחר יותר, אני לא נמצאת באופרייה... אני עם אצבע על הדופק להיות מוכנה להיות שם בשבילה בשביל לענות על שאלות שלה ... אני גם חושבת שדברים צריכים להיות ממני, שעכשיו שהיא יודעת אני צריכה לשתף מעצמי ולא מכך שהיא שואלת... ובאמת להיות קשובה לה ולקושי כמו שהיא קשובה לי. תודה על התמיכה הענקית שקיבלתי פה ועדין מקבלת ... המקום הזה כל כך חשוב לי כל כך משמעותי בשבילי... תודה .... בופיק

מתקתק99

New member
מזל - טוב בופיק...שידרגת את חייך...../images/Emo34.gif

ערב טוב וחג שמח בופיק
אני שמח ומתרגש בשבילך. אין לך מושג (או שיש לך) איך שידרגת את חייך למקום טוב יותר ושלם יותר. העלית בי זכרונות מהעבר...אצלי זה היה קצת כואב...בא ממשפחה דתית...נתק של שנתיים...הכול כבר מאחור... אצלי, נאלצתי לצאת מהארון בגלל זוגיות, שהיתה לי. זוגיות, שהצריכה נסיעות ארוכות והיעדרויות בסופ"שים מבית הוריי. תקופה, שהעלית תהיות, הסתודדויות ושאלות היכן, על מה ולמה אני נעדר בכל פעם?! לגבייך, אני מצדיע לאימך על תגובתה לנושא. לדבר מהותי ומשמעותי בחייך. אני מצדיע גם לך
על האומץ וזיהוי ההזדמנות, לשים את כל קלפייך על השולחן. זה לא ענין של מה בכך. בופיקי, לא סתם קורים לנו דברים, טובים או רעים. כל מקרה, קשר או ציון דרך בחיינו מולידים ומובילים אותנו למשהו חדש בחיינו ואפילו לשינוי חיובי בחיינו. אני מאמין, שאימך, כמו כל אמא, חשה וידעה עוד טרם שיחתכם. דבר אחר, טיפוס שמח ואנרגטי כמוך, בטח היה קשה לך להסתיר את אכזבתך מאותה בחורה. ענייני הלב, קשה להסתירם מהקרובים אלינו, גם אם נצייר חיוך גדול על פנינו. לגבי התקופה הקרובה, קחי בחשבון, שכמו שלנו לקח זמן להגיע לשלמות עם המיניות שלנו, אל תצפי שזה יעבור חלק תמיד. יהיו מספר עליות וירידות בדרך, אל תיכנסי לעימותים מיותרים, תהיי נאמנה לעצמך ולמיניותך, שזה חלק מהותי ממך הקיים בך. יתכן ואצל משפחתך זה יעבור חלק... המבוכה והאי נוחות, שאת חשה, נכונים לך ולבני משפחתך. זה דבר, שעם הזמן מעכלים ומקבלים. בקיצור...
יצא טוב מהקשר הלא מוצלח, פתחת את השנה החדשה עם שידרוג חייך...יצאת מהארון...משהו שגרם גם לך להכיר בזה עם סימני קריאה !!! כל הכבוד !!! ברגע, שהמשפחה יודעת, כל העולם יכול רק 'לקפוץ' לך...
בופיקי, שנה טובה חדשה ומתוקה עם סימן של חיים חדשים אוהב אותך ומזדהה איתך מכאן... א-ו-פ-י-ר.

בופיק

New member
היי מתקתקי יקירי...

מצטערת שאני מגיבה באיחור, לא ראיתי שהייתה הודעה ממך, סליחה
זאת בהחלט דרך חדשה, ואני מקווה לעמוד מאחורי הורי, אין לי ספק שיהיו קשיים, שהיו מחשבות וכו... אבל אני יודעת שאני רוצה להיות שם בשבילם ולתת להם את כל התשובות שהם צריכים, לתת להם את הזמן לקבל ולהבין ... נכון גם לי לא קל לקבל את עצמי, אז בשביל זה אני שם בשבילם... תודה על התמיכה על העיצות ושוב, כמה שאני אוהבת לקורא את מהשאתה כותב... אתה תמיד משקיע המון מחשבה ויש בכתיבה שלך המון כוונות טובות.... תודה
חיבוק ענק בופיק

yosef 30

New member
שבוע טוב ג'קי ../images/Emo140.gif

מאחל לך שבוע נפלא והמשך מועדים לשימחה
. יוסף.

למעלה