השבת הכי יפה שיש!

השבת הכי יפה שיש!

בוקר טוב לכולם המלצה שלי תיצאו טיפה מהבית!! היום מקסים...הנוף מדהים... אם יש לכם זוג אופניים צאו לרכיבה תעשו טיפה ספורט ותהנו מהדרך! אם לא פשוט צאו לטייל בסביבה ...חבל להפסיד יום כל כך יפה! תהנו מהשבת!!!

טלטול232

New member
שבת יפה

נכון זו שבת נהדרת טיילנו באזור יער דביר ויער להב. ישנו מקום הניקרא חירבת זעק , נוף נהדר תה טוב ויקב ביתי מצויין - מומלץ . וכל זה 10 דקות מהבית. אבא של טלטול

מרבד של כלניות--צומת סעד

ואנחנו היינו בצומת סעד(אחרי הקיבוצים כפר עזה וסעד) והיה ממש מקסים מרבד של כלניותמשם הדרמנו לנחל הבשור הכל מלא פריחה יפיפה מומלץ ביותר. טלטול איפה זה בדיוק חירבת זעק? האם באזור של יער דביר ולהב? איך בדיוק מגיעים? ולכולם שתמשיכו לכייף, נראה כי כבר אפשר לשיר אביב הגיע פסח בא, אז אביב נעים לכולם!!!

יפעת 1 2

New member
אני הייתי בתל ערד

עם חבר שלי... היה ממש יפה לא ממש הליכה ואין ספק שמזג האויר היה מושלם היום... ערב טוב חברים

טלטול232

New member
חירבת זעק

שלום לך חירבת זעק זו אחת מפנינות החמד שלא ידועות ולכן היא עדיין בתולית. נוסעים לכוון באר שבע , לאחר צומת בית קמה כ 3-4 ק"מ יש פניה שמאלה לכוון דביר , להב ושומריה. יש תחנת דלק של אלונית ביציאה. נוסעים לפי שילוט שניכתב ביד בצבע אדום על צהוב לחירבת זעק. באופן כללי מספר ק"מ לאחר הכניסה לקיבוץ דביר יש פניה ימינה לכיוון שומריה ולאחר מכן עוד פניה ימינה לכביש צר ומשובש.( יש שילוט שכתוב ביד ). הדרך עוברת בשדות פרחים ( עכשיו ) ומגיעים לחירבה. עולים למעלה , הנוף מלמעלה משגע , יש אוהל ארוח בסיגנון בדואי אפשר לאכול משהוא קל , להכנס ליקב , לשמוע קצת הסברים ולהיזרק שם. לקחנו את טלטול וחברה שלה והם נהנו מאוד. אבא של טלטול

למעלה