השבת הזו ראיתי PHENIX

jul sho

New member
השבת הזו ראיתי PHENIX

עד פרק 14 פה כבר התחלתי להתאכזב .........הסידרה הייתה מרתקת בטרוף ..לפחות עד שהבייבי שלי עזב לניו=יורק הוא חתיך ישתבח שמו לעד .......... ..היא פשוט יפייפיה וכמה חבל עליה (...כנראה ששם למעלה ..בפסגה הכי גבוהה ..של הכוכבים האוויר יותר דליל והנשימה עולה הקושי .. אחרי הגשמת החלום .... הכל נותר למטה ..התקווה החלום הדרך היפה אל הגשמת החלום ..זה מה שקורה .להם ..שם למעלה ) לא יכולה להמשיך לראות את הסידרה .ולא כי השחקנית התאבדה .. פשוט העלילה מתחילה לעצבן מי ראה את הסדרה ? חוזרת לראות שוב את LOVERS

nuly123

New member
צפיתי בסדרה ../images/Emo119.gif

ולמרות שהיו לי כמה השגות לגבי העלילה (היה אפשר לקצר קצת...), אהבתי את המשחק של השחקנים הראשיים ונהניתי מהכימיה ביניהם. בסה"כ יש לי זיכרונות יפים מהסדרה הזו
הנה כמה דברים שכתבתי בזמנו על הסדרה: כשלי סו ג'ין נשאל מדוע הוא בחר דווקא ב"פניקס" הוא ענה כך: "כשקראתי את התסריט לראשונה, קיבלתי את הרושם שהדרמה הזו נעה בקצב מהיר למרות שמדובר במלודרמה. בנוסף לכך, הדמות של ג'אנג סה הון (הדמות שהוא מגלם בסדרה) היא מסובכת וסובלת לא רק בגלל האהבה, אלא בגלל כל הדברים שסובבים אותו, וזה נראה לי מאתגר. רציתי גם ללמוד מהבמאי או, המצטיין בבימוי משחק אמוציונלי". אז כן, אני מסכימה עם השחקן האהוב עליי שמדובר במלודרמה בעלת קצב מהיר מאוד, במיוחד בפרקים הראשונים, ובעיניי המהירות הזו היא כוחה וגם חולשתה של הסדרה. מצד אחד, המהירות הזו סוחפת וממכרת, כשכמעט בכל סוף פרק אני שואלת: "מה, כבר נגמר?" ומבקשת עוד... מצד שני, לפעמים הרגשתי שהמהירות הזו קצת פוגעת באפשרות להעמיק בדברים מסוימים, ויוצרת תחושה של "בום טראח". ומצד שלישי, למרות האירועים המהירים, עדיין הציר העיקרי בסדרה נע באיטיות ובאיפוק, שגרמו לבלוטות הדמיון והפנטזיה לעבוד שעות נוספות... למרות ש"פניקס" מתרחשת כמובן בקוריאה, וכוללת מרכיבים בלתי נמנעים כמו שקמח וקריוקי, עדיין היא הזכירה לי מאוד דרמות אמריקאיות מהאייטיז והניינטיז, והיה נראה כאילו הסיפור הזה יכול להתרחש בקלות בארה"ב. אפשר לומר שהיו בסדרה אלמנטים של סופר סואופ אמריקאית, לפחות ברמת האירועים המלודרמטיים, אבל משחק אמין של רוב הדמויות הציל את הסדרה מהמקומות המוגזמים האלה. לכך אפשר להוסיף את האיפוק הקוריאני במערכות היחסים (אילו זו הייתה סדרה אמריקאית היה אפשר לצפות למשל לסצנות סקס סוערות, מה שלא ממש אפשר למצוא כאן)...

jul sho

New member
ההגדרה קצב מהיר היא בדיוק ההגדרה הנכונה

זה מה שאותי מחזיק בסידרה אני אוהבת לראות עלילה בלגן ותוצאות מיידיות אין לי כוח לסדרות שמתמרחות . והחוכמה כאן היא ארועים ברצף גם במלך סאן זה ככה . הסידרה זו PHENIX החלה כל כך יפה כל כך כיפית הרגשתי כמו בימים של פעם שבאמת היה קולנוע ואז בפרק 14 שם משהו נגמר לי בעניין הסקס - הכבוד של הסדרות הללו לסקס בעל ערך גדול בעיני. תודה על המענה המעמיק שלך השם שלך
לא זוכרת .. ביי

kiCkiC

New member
אין לך כוח לסדרות שמתמרחות../images/Emo35.gif

להזכיר לך את יי סאן

jul sho

New member
מורן../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

נכון.. את לא נתנת יקירתי צ'נס ... יש ערך מוסף שזה סיפור אמיתי ויש ממנו מה ללמוד .. ועובדה שיש לי חחחחח
רייטינג וקליינטים מי חושב שהסידרה המלך סאן מתמרחת שיקום

lim55

New member
אחלה סדרה שבעולם!!

הייתי רוצה יותר זמן מסך ליי סאן
וסונג יון...אבל זה מה שיש ואני מקבלת הכל באהבה.

nuly123

New member
כן, ההתחלה מאוד מהירה

אולי אפילו מהירה מדי... ואז יש איזושהי עצירה ואפילו חפירה. אבל בכ"ז נהניתי מהסדרה הזו, ולדעתי שווה להגיע לפרק האחרון. יש הרבה רגעים מרגשים (למרות שיש לי רגשות קצת מעורבים לגבי הפרק האחרון). אגב, את הסיכום המלא לגבי הסדרה כתבתי בפורום הבית שלי באג'נדה. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך קישור. והשם שלי הוא דנה... נולי זו הפינצ'רית המקסימה שלי

jul sho

New member
דנה

הפרקים הראשונים סוחפים ממש השחקנית הראשית זוהרת מודרנית משוגעת מאושרת וגם עצובה מרדנית ומרתקת והוא נסחף אחריה עם כל העלבון ששפכו עליו יש שם ניחוח של הסיקטיז מרענן כזה . אחר כך מגיעה הטרגדיה שלם ושלה בעיקר . הקסם נגמר עם זאתי עם כיסא הגלגלים שהמבט שלה חח מפחיד אותי ממש ועוד סיפור מעייף פתאום של אהבות שנאות נסיונות רצח ... ואיך ישאר עוד מקום לאהבה בכלל ... מלבד השחקן הראשי LSJ הצעיר מדהים יופי של שחקן אולי אמשיך לראות לא נראה לי ..זה איבד מקסמו ... את מוזמנת לשלוח כל דבר שנכתב בעבר בוודאי זה תמיד רלוונטי תודה נראה לי שהיה מגיע לשניהם הזדמנות שניה

nuly123

New member
אז אולי תדלגי לפרק האחרון?

ככה תחסכי לעצמך את "עוגמת הנפש"
וכאן יש סקירה מעניינת על הסדרה (כולל ספויילרים כמובן). הכי מצחיק לקרוא מה הכותב/ת אהב/ה (התכשיטים של מי-רן) או לא אהב/ה (צבעי הלק של מי-רן
) והנה סרטון ממסיבת סיום הצילומים. הוא טיפונת מספיילר - אבל לא משהו קריטי לדעתי. ושלחתי לך מסר

MalkiNuna

New member
אהבתי

בהתחלה כשהוא סטודנט ועובד במשרה חלקית כמתדלק הוא היה הכי מדליק כשהוא הפך להיות איש עסקים אז הוא היה פחות יפה בעיניי אבל הכל יחסי פחות יפה שלו זה מאוד יפה ביחס לגברים ממוצעים. ואת מקבלת כאן גם את אריק, זה שניים במחיר אחד.

jul sho

New member
כן השינוי הדרסטי בעלילה

צודקת כשעבד בתחנת הדלק והיא נערה פראית ..זה ריתק אותי כמו מגנט ... עם כל הבעיות בנישואין והקשיים זה טיבעי יותר וחיים של ממש ... העומק של המאבק היה משכנע ... פתאום זה כאילו סרט אחר עגום מריר אפלולי ....אמריקה משקפי שמש חליפות YACHT מה אני בעונש
טוב עד כאן שיגעתי אתכם היום

למעלה